- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Lajmund #3319 üzenetére
Őszintén szólva szerintem ez baromira nem ennek a topiknak a témája és remélem mostmár jön egy topikgazda azt mondani hogy irgumburgom, de ha az emberfia valóban 1-2 alkalommal használja, akkor egyet tudok érteni veled. Amíg nem volt okostv-m, addig én sem fizettem rá elő, de én elég sokszor használom, zenehallgatásra is, így úgy döntöttem, hogy előfizetek. Valószínűleg ha zenére pl mást használnék, nem fizetnék érte egy kanyi forintot sem.
-
-Maci-
addikt
válasz
Lajmund #3316 üzenetére
"Ja meg plusz poén hogy ezzel akarnak rávenni a fizetésre hogy nem kergetlen halálba az idota reklámokkal?"
Ja meg ilyen hülye háttérbeni működéssel, meg buzi letölthetőséggel, meg több felhasználós f*ssággal. Tiszta hülyék!
Azt tudtad, hogy az általad emlegetett video streameket meg is lehet osztani? YT is mehet egyszerre 4 eszközön...
Disney-t, HBO-t, Netflixet 4-5 osztjuk el a pémium csomagot... Kerül az egész legalább kb 2000Ft-ba felhasználónként... Tiszta kib*szás! -
Gardaai
senior tag
válasz
Lajmund #3191 üzenetére
Bixby rutinokat szoktam erre beállítani. Vagyis bocsánat, most már Üzemmódok és rutinok néven találod meg a Beállítások tetején.
Megnyitod, alsó sávban Rutinok és ott adj hozzá egy egyedi rutint. Rengeteg mindent be tudsz állítani.
Nekem pl. fotó alkalmazásra van. Ha megnyitom, akkor ne keljen vesződni a fényerővel, dobja fel 90%-ra, ha kilépek pedig visszaáll arra ahol volt. -
csubííí
senior tag
válasz
Lajmund #2994 üzenetére
Nem jó helyen keresed.
Beállítások- a telefon névjegye- szoftver adatai- build száma- annyiszor klikk egymásután ahányszor kéri (a telefon zarkolódját fogja kérni) - majd vissza a fő beállításokba és ott lesz legalul (a lista végén) a fejlesztői beállítások.
Ott görgetés addig míg megtalálod, sötét mód kényszerítése.
Ha utána ki akarod kapcsolni a fejlesztői beállítást, hogy az alap beállításokban be legyen ott, azt a lista tetején tudod. -
Kasya
nagyúr
válasz
Lajmund #2986 üzenetére
Igen. Ha mégse bíznál benne, a virustotalon ellenorizheted.
Az app az Android egy regi SDK-jara alapoz, ezert a Play-ben nem szerepelhet. -
Kasya
nagyúr
válasz
Lajmund #2955 üzenetére
Javaslom a GalaxyMaxHz appot. Az is tudja, raadasul a kepernyo frissitesi ratajat is mutatja/allitja.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Lajmund #2958 üzenetére
Ez a korlátlan internet világában aztán marha fontos dolog lehet.
Haveromnak adtam el az S21 Ultrámat előtte ő is Xiaomis volt (Mi 9T Pro) össze vissza szidja az Ultrát mert ezt nem tudja azt nem tudja, de igazából tudja csak ő nem találja.
Egy dologba igaza van hogy a Samura is jöhetne már az az animált képernyő nyitás ami a Xiaomi-n van. Na az naon bejön nekem is.
-
Zototh64
őstag
válasz
Lajmund #2528 üzenetére
Az a baj a boltosdival, hogy maximum szép lehet az ember ezügyben.
Lásd Turbado.
Jó pár telefont, órát vettem tőlük, kifizetve az extra gari szolgáltatást is, aztán sitty-sutty elszállt az egész cég, törhettem volna a fejem, ha van valami gubanc.
Végülis csak az utolsó teló és óra extra garijának ára repült ki az ablakon, mert soha egyik készülékkel sem volt gond. Igaz viszont, hogy fél - egy évente cseréltem őket.
Röviden megfogalmazva, ha nincs gond a telóval, akkor Királyság van, és az árkülönbözet megmarad.
Még annak lenne érdemes utána nézni, hogy milyen régiós telót árulnak ennyivel olcsóbban. Biztosan nem Magyar, de akkor milyen? -
TODI1111
veterán
válasz
Lajmund #2517 üzenetére
Nem telefon vásárlás, de pozítiv tapasztalat a hozzáállásukról.
Az S23 ultrához akartam UAG Monarch tokot venni tőlük.
Hétvégén rendeltem és kártyával ki is fizettem. Hétfőn délelött hívtak, elnézést kértek mert rosszul mutatta a rendszer és mégsincs készleten a kifizetett tok. Estére visszakerült a pénz a számlámra. -
-FreaK-
veterán
válasz
Lajmund #2400 üzenetére
Pitaka helyett Latercase-t ajánlok mindig, ott rendesen meg van oldva a kijelző védelme a sarkoknál.. Illetve van egy Cseh, Tactical MagForce nevű is, csak nem tudom hogy S23U-ra van-e.
Hihetetlen hogy a Pitaka évek alatt sem tudja (vagy akarja) megoldani ezt a problémát.
-
rhunseeker
tag
válasz
Lajmund #2400 üzenetére
Nekem az van.
Hát, egy nagyon kicsit ér túl a kijelzőn a tok, nem tudom mennyit véd ha pofára ejted, ha nem gond nem próbálom ki
Viszont lepattanni nem fog az kb tuti, rendesen meg kell vele küzdeni ha ezt le akarod venni. Én nagyon szeretem, mert alapból is nagy ez a telefon, nem kell rá egy bumszli tok is, bár én szerencsére ritkán ejtem le a telefonom (kopp, kopp). Plusz a magsafe-es cucc is tök jó benne.
Van fent mellé egy whitestone dome üvegfólia, azzal együtt szerintem elegendő védelem.
-
spect80
senior tag
válasz
Lajmund #1848 üzenetére
a szürkeimportossal nem csak az a gond, hogy megszűnik a bolt, hanem az hogy ha gariztatni kell, akkor nem gyári alkatrészt építenek be a telóba, hanem valami utángyárott gagyit. én az S7 edge-el szívtam meg, cserélték a kijelzőt, onnantól az akksiidő 2/3ára csökkent az eredetinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmvilág
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged