- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos vásárlással kapcsolatban van kérdésem hozzátok. A rövid történet az, hogy a Telekomban csomagot váltottunk, egy cégesről magánszemélyként. Tehát új előfizetőnek számítunk. Kamatmentes részletre veszem meg tőlük az S23U-t. A telefon listaára 571000Ft volt a múlt hétvégén, és ebből kaptunk kb 46000Ft-nyi kedvezményt, mert előfizetéssel vettük. Tehát kb 524.000Ft-ba kerül a teló. Bekértek tőlem 366.120Ft-nyi előleget, mert nagy értékű a készülék. Majd megjött tegnap az első számlaértesítő, azt hittem szívinfarktust kapok. A törlesztőrészlet 24500Ft körül van, és ezt 22 hónapig kellene fizetnem. Vagyis, ha 22x24500Ft-ot megszorozzátok, akkor a készülék kedvezményes vételárát kapjuk meg. Ez ott hibádzik, hogy én az előleget mire is fizettem be? A SZÁMLÁRA! Nem a telefon árából vonják le az előleget, és így lenne kb 7000Ft a törlesztő, plusz a havi számlák, ami kb 15eFt lenne így. De nem, majd a negyedik hónaptól 0Ft-os számlák fognak jönni, amíg a 366.120Ft el nem fogy, és a telóra így 0Ft-ot fizettem be. Vagyis, kifizettem előre minimum két évre a telefonszámlát, és a telefonba eddig nulla forintot fizettem ki. Ti értitek ezt? Állítólag így van az ÁSZF-ben. Persze a csaj nem mutatta meg, hogy hol van ez leírva. Esetleg van közöttetek Telekomos vásárló, aki hasonlóképpen járt mint én? Ez is egy nagyon jó példa a kifordult világunkra. Nekem az lett volna logikus, hogy bemegyek bárhova, veszek egy terméket, X forintért, arra befizetek Y előleget, és akkor X-Y=Z lesz a maradék összeg, amit felosztunk annyi hónappal, amennyi alatt ki kell fizetni, persze most nem számolva a kamatos kamatot. -
mgTerminator
veterán
Srácok, pár napja dolgozom a legújabb szoftverrel és azt kell hogy mondjam, hogy a GPS működik minden buhera nélkül! Nem használtam külső alkalmazást és más beállítást sem! Nem vesztett jelet és viszonylag pontos is volt.
-
csubííí
senior tag
válasz
MikeWazowski #7175 üzenetére
+1
-
TODI1111
veterán
válasz
TheMartin03 #7178 üzenetére
[link] A legutóbbi frissítés óta nem működik azoknak akik INS csc-vel rendelkező készülékük van.
"És hol tudom kideríteni a régiót?"
Beállítások-A telefon névjegye- Szoftver adatai
-
Srácok ezt most fejezzük be!
Köszönöm! -
Lajmund
őstag
Nekem ez van tactical tokkal. Van hézag igen a tok és a dome közt de nem éles és engem nem zavar de mondjuk azt se bánnám ha jobban leérne az ív mert van még bő 3 mm a tok széléig. De amugy simán élhetö és használhato és nagyon szép tok és jó a fogása. Pitaka nem védi szerintem ennyire mert vékonyabb is és nem öleli annyira körbe mint ez. Én még egy spigen lencsevédöt is raktam fel ami teljesen kitölti és elég jól néz ki így.
-
babosf
aktív tag
válasz
Hadd ne irjam le elolrol ha erdekel visszaolvasol. ;) eddig a frissitesig jo volt INS-el is....ILO-val is....ILOval masnak most is jo. Eux romot emlegetoknek csak annyit hogy hivasrogzites... ;)
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Whitestone Dome UV üveget használókhoz szólna a kérdésem. A fólia pereme mennyire éles/hatátorozott? Olyan tokkal használva, amely nem ér fel a fólia pereméig, nem zavaró?
Whitestone Dome Glass + Pitaka / Tactical Aramid kombinációban gondolkozok. -
TheMartin03
aktív tag
Kicsit légyszi segítsetek pár szóval, mert nem nagyon értem, ami az elmúlt időben történt itt a hozzászólásokban, és szerintem nagyon mélyre kéne mennem, hogy megértsem.
A 3 betűs rövidítések azok régiók?
És milyen frissítés óta nem megy a kártyás fizetés?
És a Google Walletra gondoltok? Vagy Samsung Pay?
És hol tudom kideríteni a régiót?
Mert nem rég fog megérkezni a Watch 5-m, szomorú lennék ha nem tudnék vele fizetni... Egyik fő feature, ami miatt váltottam.
Vagy ez nem érinti?
Eléggé nem értem a témát egyelőre, pedig esküszöm nem vagyok hülye ezekhez a cuccokhoz. -
szkorhetz
őstag
válasz
Nem, ez a Samsung meg a Google hibája, véletlenül sem user error egy tök más régiós CSC-t használni, mint ahol a telefon vásárolva volt és használva van.
-
babosf
aktív tag
na szóval megoldottam a csc cserét..nekem szopás volt. mindegy.
DE !!! ILO van fenn és a wallet ugyanazt a hibát dobja... -
babosf
aktív tag
válasz
mgTerminator #7161 üzenetére
abban segítsetek még hogy a samfw.com-on hogyan tudom letölteni? nem találom egyszerűen.... a meglévő SamFwFRPTool indítás után is update-t kér és elküld samfw.com-ra de ott végem ...utálom z ilyen oldalakat.
kösz -
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy hosszabb(~2m) usb c kábel. Mit ajánlanátok? Amiket eddig vettem (ebay, random mediamarktos), bár olcsók nem voltak, de a fix helyük ellenére kb 2 hónap után már nem működtek (jelezte több telefon is hogy nem jó a csatlakozás) -
kisdobos0111
aktív tag
Ha a curve kártyával fizetek nincs plusz költsége?
-
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Gyári 25w töltőt honnan javasoltok venni a Samsung webshopon kívül?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ukrajnai háború
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest