Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1@Ku$
senior tag
Képet készíteni nem tudok most, de igen, ugyanannyira takar, gyanítom a gyártó is nagyon hasonló
a fém keret éppen kilátszik körbe (a gomboknál jobban értelemszerűen), viszont nagyon passzos a tok, nehéz levenni a telóról, nekem bevált. Én sem szeretem az éles peremű üveget, de ez nagyon adja, kár hogy olyan drága
-
Lajmund
őstag
Nekem ez van tactical tokkal. Van hézag igen a tok és a dome közt de nem éles és engem nem zavar de mondjuk azt se bánnám ha jobban leérne az ív mert van még bő 3 mm a tok széléig. De amugy simán élhetö és használhato és nagyon szép tok és jó a fogása. Pitaka nem védi szerintem ennyire mert vékonyabb is és nem öleli annyira körbe mint ez. Én még egy spigen lencsevédöt is raktam fel ami teljesen kitölti és elég jól néz ki így.
-
Gardaai
senior tag
Ha gmail-t használsz, nézd meg a promóciók között. Nekem oda dobta be, észre se vettem, csak amikor "mi van már.." alapon megnéztem a Spam és egyéb füleket is.
Szerk.: Én most úgy jártam, hogy nem a PDF-et hanem fotóztam a számlát. Ezért visszadobták, azzal az indokkal, hogy a számla alja nem látszik.
Válaszolva arra az e-mailre dobtam nekik egy eredeti számlát és kiküldték a kódot.
Ha esetleg nagyon nem akarják elfogadni, hogy más adatival te kérd ki a kupont (bár ezt zoltan77 megcáfolta), akkor írj és tudok egy kis trükköt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest