- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz migabi24 #9897 üzenetére
És az üveg gyártójának miköze a samsunghoz? Mondhatnánk hogy a Samsung jóhiszeműen megvette persze ez nem ilyen egyszerű. Mellesleg az s22u mat több mint fél évig használtam védelem nélkül és egy hajszálkarc sem lett rajta.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Kleroo
veterán
A fél millás teló nem azért fél milla, mert strapabiróbb, hanem mert több/jobb technikai okosságot tud. Az alap, hogy a lehető legjobb létező technológiát használják a kijelzőhöz. Ez általában meg is van.
Az S merci sem azért drágább a C-nél mert 30al a falnak menve karcmentes marad.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
klaya86
senior tag
Még nem találták fel azt az üveget, ami nem karcolódik és nem is törik. És ez független attól, hogy mennyibe kerül az adott telefon. Én nem hiszek a gorilla glass marketing dumának ezért védem a kijelzőt, főleg hogy nem olcsó egy másik bele. Ez a gorilla glass dolog szerintem évek óta abban kimerül, hogy próbálnak játszani az arányokkal. Legyen puhább az üveg és ne törjön olyan könnyen, vagy legyen keményebb, karcállóbb, cserébe jobban reped. Ezt masszírozzák már jó pár éve. De csodák,vagy legalábbis valódi innovatív megoldást nincs még. Ahogy egy másik akku technológiára is, egy másik üvegre is várok már rég. De egyenlőre semmi. Úgyhogy marad a védelem, a gorilla glass level 99 meg jól hangzik, aztán ennyi.
-
Warzoz
senior tag
Tényleg írreális elvárás, hogy egy fél millás telefon (aminek a kijelzőüvegének a cseréje annyiba kerül mint a másik megnevezett telefon, új korában, mindenestül), 2 hónap normál használat után ne nézzen ki úgy mint a 100e+ forintos telefon 4+év normál használat es 2 leejtés után. 2 hónap-4+év. Nem középkori lemezpáncél zsebében hordom. De akkor én kérek elnézést.
-
patyil
tag
válasz klaya86 #9888 üzenetére
szvsz ez egy teljesen független kérdés attól hogy a telefon üvege gyenge-e vagy sem.
Az ultra 22es és 23mas is különösen karcolódó és sérülékeny üveggel jött szerintem is, érzetre mindenképpen.attól még hogy nem raksz fóliát egy telefonra, vigyázhatsz rá és az összehasonlítás alapja az volt hogy így is seperc alatt mikrokarcos lesz ami idegesítő
-
klaya86
senior tag
Lehet naív vagyok, de azt hittem, hogy 5 kilóért vesz telefont, az törekszik arra, hogy vigyázzon rá és mondjuk egy fólia a kijelzőre alap. De úgy látszik nem vagyunk egyformák. 😃 Én alapból próbálok vigyázni a dolgaimra. Telefon esetében pl a kijelző védelme nálam alap. Engem a kijelzőn a legapróbb karc is idegesít és zavar. Pont emiatt alap egy üvegfolia vagy fólia. Cserébe gyakorlatilag új állapotban adom el a telefonjaimat. Jelenleg samsung gyári fólia van fent, karcok ellen tökéletes.
-
Lajmund
őstag
Hogy tudok kitenni ikont pl a beállításokbol? Már csináltam de elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
S e t h
nagyúr
Az a nonszensz elvárás hogy egy telefon megúszhatja minden sérülés nélkül.
Az még elrugaszkodottabb elvárás, hogy két különböző telefon mindig pontosan ugyanolyan külső környezeti behatásoknak van kitéve.
Max laboratóriumban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Warzoz
senior tag
-
Warzoz
senior tag
Én sem használok semmilyen kijelzővédőt. Zsebben hordom a telót, egy átlagosan poros raktárban dolgozom. Kb. 2 hónap alatt úgy néz ki a kijelző mintha az aszfalton rugdosnám a telefont. Egy rakás mikrokarc van az üvegen, meg 3 elég mély karist. Az előző telefonom, egy Galaxy A7 (2018) kijelzője pont azért nézett ki ugyanígy, mert 2x is elejtettem és vagy 1 métert csúszott az aszfalton, kijelzővel lefelé.
-
arcitec
addikt
Milyen kijelzővédőt használtok? Vagy a gyárit választanám, vagy ezt : [PANZERGLASS]
Ki mit javasolna? Köszönve ...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
gretzky77
veterán
válasz szkorhetz #9867 üzenetére
Nem tudom és nem is értem, de én elengedtem ezt a témát. Nem akarok azon pörögni, hogy lehet ennyire kinyújtani az üzemidőt. Én reggel ½7 körül vettem le a töltőről most vagyok 44%-on és 3.5 h a kijelző idő! Nem tartom vészesnek amúgy, végig csatlakozik egy Watch 6 classichoz és nem kapcsolgatok semmit, mobilnet folyamatosan megy és 5g is aktív, de úgy vagyok vele, hogy ez egy eszköz ő van értem és nem én érte! A RAM plus opciót kikapcsoltam, de az a fogyasztásra sztem nincs hatással! Azt mondjuk elfelejtettem írni, hogy béta 3-on vagyok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
AtHoS
nagyúr
válasz szkorhetz #9867 üzenetére
Mondjuk nem 5G-n (extra fogyasztás 4G-hez képest) gyenge térerő mellett lóg a telefon + nálad be van-e kapcsolva, hogy wifi mellett is folyamatosan tartsa fenn a mobilnetes kapcsolatot, mert az is extra fogyasztás, ill. állítólag RAM Plus bekapcsolt állapotban plusz fogyasztást generál + lassít is
Illetve a netes elérésnél nálad az APN milyen értéken van? Yetinél pl. a net APN beállítás szintén extra fogyasztást generál (nálam TAB esetén 10000mAh akksi mellett 1%/óra fogyasztással jelentkezett ez). Ha elérhető az online APN is, akkor fogyasztást tekintve azt célszerűbb használni
read-only mode on the forum
-
NY_A
őstag
Még 22 esetében volt egy olyan gond, hogy wifin is meg mobilneten is elment az internet random időközönként. Repülő ki-be volt rá a megoldás. Tudtak a hibáról, de hosszú hetekig tartott kijavítani. Na az volt a rohadt bosszantó. Emiatt adtam el majdnem a 22Ultrát, mert már teljesen kicsinált a dolog. Aztán egyszer csak megjavult. Gondolom itt is ez lesz a helyzet.
-
klaya86
senior tag
Wipe cache megoldotta az merülés problémát.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ma egy elég érdekes hibát produkált a telefon. Lezárt, sötét kijelzőnél rányomtam az ujjlenyomat-olvasóra, ami nem reagált és elaludt a kijelző. Innentől semmire nem reagált a készülék, az oldalsó gombokra sem. Előbányásztam a táskámból egy kábelt, hogy rádugom laptopra, de előtte nem néztem, hogy reagál-e már. Ahogy rádugtam, töltés indul és ment a kijelző is. Hmm
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
iceQ!
addikt
ILO-ra jött frissítés.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
S23U esetén a "Wifi6 alatt nem mindig van internet" problémát elvileg már megoldották, de nekem azóta is vannak vele bajaim...most is pls a YT-on megáll a videó és csak "teker"...wifi ki-be és minden ok.
Érdemes a supportnak jelenteni?
Vagy mit javasoltok?szerk: azért az rohadt bosszantó, hogy itt egy flagship azt ilyenekkel kell szórakozni...
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
rhunseeker
tag
Nekem most a Dbrand új clear tokja tetszett meg nagyon.
Ha megjelenik valszeg beszerzek egyet
Link -
-
gippazoid
senior tag
Egyelőre olyan van csak, amelyik felfeszegeti a fóliát - teljesen random módon. Ugyan abban a táskában hordva a telefont, amikor kiveszem, mindkét felső sarokban fel van púposodva. Máskor meg semmi. Barátom időnként zsebben hordja, ugyan ez a Spigen tok van rajta, de már a 3. fólia. Mindegyik fólia elmászik a kijelzőn.
Már ott tartok, hogy letépem róla a francba, mert csak a baj van vele. Az érintőképernyőt tök érzéketlenné teszi, a felhasználói élményt teljesen hazavágja. Mintha egy ócska, lassú sz.rt vettem volna,.
Gippazoid Novelties Inc.
-
Flashback
addikt
Mennyire lehet most lekuponozni?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
arcitec
addikt
Smart View Wallet tokot használ valaki? S9+-ra Clear View tokot használtam az bevált.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
klaya86
senior tag
Ne így legyen. Ezelőtt realme gt2 prom volt. Ott is azért az új főverzió megnyírta nálam 20%al az üzemidőt. A jóból lett átlagos. Viszont kárpótolt, hogy fél óra alatt feltöltött. Így nem zavart. Az ultra viszont bő egy óra, mire végez a töltéssel. Itt azért lehet zokon esne, ha a frankó üzemidőt elbaszná a Samsung. Sajnos az s21fe-m esetében volt erre is példa. Holnap megy egy wipe cache, remélem segít.
-
Mike81
senior tag
válasz Lajmund #9829 üzenetére
Nekem.is volt 14PM aztan lett S23 Plus majd arról váltottam Ultrára. Én nem gondoltam volna hogy valamikor is úgy járok hogy nem tudok megszokni egy telefont. Pedig a 23P-t azért cseréltem mert egyszerűen "kicsinek "éreztem az Iphone után Most az Ultrával el vagyok. Kellett ez a méret.
Nekem a14PM-nél nem okozott semmi gondot a "dinamikus sziget" megszokása. Élhető a rendszer de tényleg sok apró hétköznapi dolog van ami itt Droidon kényelmesebb -
Lajmund
őstag
Nekem az elsö tokom olyan volt mint az elsö linken. Én meguntam hogy ha fotozni akartam mindig el kellett huzni egy külön ceremonia. Azt eladtam és egy tactical magforce tokot vettem és raktam rá spigen lencsevédöt és alapbol van rajta Whitestone uv-s üveg a kezdetektöl.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
klaya86
senior tag
válasz tylerddd #9794 üzenetére
Nekem is feltűnt. Megnéztem a képernyő időt. Eddig 50%ig bőven 4, de akár 5 óra képernyő idő volt. Tegnap és ma 3 óra. Ugyanolyan felhasználás mellett. Nem valami biztató. Pedig elvileg csak egy biztonsági frissítés. Akku statisztikában semmi extra, ami esetleg pluszban merítené.
-
sub71
aktív tag
válasz joccmocc #9783 üzenetére
Nem kell kártya hozzá. Át lehet állítani a Google fiókod Fizetések és előfizetések menüpontban. Viszont csak akkor, ha az adott országban tartózkodsz éppen, vagy VPN-t kell használni. Innentől látod az ottani GooglePlay áruház kínálatát. Azt azonban tudni kell, hogy nem ugrálhatsz az országok között, talán évente 1x lehet váltani, de ebben nem vagyok biztos.
-
klaya86
senior tag
Nálam is az egyik szempont vásárláskor a design volt. Untam már a tucat szappantartó formát. Vagy ívelt, vagy lapos a kijelző, de a szappantartó forma az adott. Ez a szögletes viszont nekem nagyon bejön. Egyedi, férfias, sokkal innovatív a megjelenése.
-
thomas92
aktív tag
Szerintem is a kerekített sarkok alapvetően a kézben tartás szempontjából jobbak. Részemről a kerek sarkok nem idejét múltak, de más stílust kapcsolók hozzájuk: szögletes: elegáns, kereksarkúak: "játékosabbak".
Nekem tetszik az Ultra szögletessége, de esélyes, hogy legközelebb nem választanám emiatt, mert vágja a kezemet és kényelmetlen.
-
Janez0085
tag
válasz tylerddd #9828 üzenetére
Abszolút. Nekem a 12 Pro meg a 12 Pro Max borzasztóan tetszett , főleg a Pacific Blue szín, de most ránézek erre a formára és fújj. A Kamera sziget alatti lekerekített üveg meg egynesen ilyen bóvli hatást kelt . Többek közt a dizájn miatt sem vettem már 13-as szériát . És a két kijelzőt egymás mellé téve tényleg azt érezni , hogy idejét múlt .
Illetve a Maxok esetében semmi plusz szoftveres ficsőr nincs , egyszerűen csak egy fizikailag nagyobb iPhone , ami viszont kényelmetlenné teszi a kezelhetőséget. Pl az értesítési panel lehúzása komoly torna míg az Ultránál suhintasz egyet lefelé bárhol és bumm. És nagyon sok ilyen apróság van .
Érdekes , hogy pont az Apple aki azért ha valamit megcsinal azt tényleg nem csak felületesen oda biggyeszti, nem hajlandó a Maxokon osztott képernyőt, kis méretű alkalmazás futtatást illetve egyéb kényelmi gesztusokat bevezetni.
Van az az ember( nem jut eszembe a neve ) aki tervezte az első iphone-t és egészen 2020 ig a többit is ő tervezte , asszem talán igazgatói tag is lett belőle majd 2020ban kilépett . Lehet nem lett volna szabad elengedni
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
rjg
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz tylerddd #9828 üzenetére
Én se tudnék megbarátkozni a lekerekített kijelzővel meg kamera szigettel egyszerűen annyira béne nem is értem hogy tudják ennyien elviselni.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Janez0085 #9824 üzenetére
Nekem (ami ugye szubjektív) az összehasonlító videókban, amikor egymás mellett van egy iPhone meg az Ultra, az iPhone a lekerekített kijelző miatt valamiért outdated-nek hat dizájnra. Magában nem, de egymás mellett. Tehát, mint amikor régen bejöttek a sarkított kijelzős CRT tévék a lekerekített sarkúak után. Olyan, mintha muszájból lenne olyan és elvesznének a sarkokban a tartalmak. Aztán ránézek az Ultrára és igen, "úgy igazán tele tudom szívni a tüdőm levegővel".
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Janez0085
tag
válasz #96147968 #9797 üzenetére
Én 10 év iphoneozás után váltottam androidra . Az elmúlt 2 évben használtam pár androidos telefont de az ultra az amire azt tudom mondani , hogy valódi alternatíva. Számomra és ez nyilván individuális , egyetlenegy dolog szól az Apple mellett az pedig a grafikus design, egyszerűen gusztusosabban van megrajzolva a rendszer .
Egyébiránt van 14 Pro Maxom is és az Ultra mellett kifejezetten lomhának hat illetve szerintem az Ultra méreteihez jobban hozzá van igazítva a szoftver.Olyan mintha nem is egy 6.8-as készülék lenne . Amióta Ultrát használok és kezembe kerül a Max össze vissza nyomkodom.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
gretzky77
veterán
válasz szkorhetz #9822 üzenetére
Én amikor másik tokot rakok rá, mindig próbálom letörölni, illetve az oldalára rendeltem átlátszó "fóliát" és körbe raktam, viszont sajnos nem túl tartós, éppen a tok le vétel és visszarakás miatt. Meglátjuk, de én még nem tapasztaltam kopást.iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
GALARDO
addikt
válasz Ateszpapa #9812 üzenetére
Ami itt tart az a kamera. Nagyon meg vagyok elégedve. Az appok minőségéről már nem tudom ugyanezt elmondani. Rengeteg buggal találkoztam, meg vannak appok amik nincsenek is droidra. De igazából nem sok mindenbe tudok belekötni, viszont nekem ez a két dolog (képek/appok) fontos. De még 1-1,5 évig biztos maradok.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vg
addikt
Ez a éjszakai fénykép mód azért eléggé hihetetlen cucc. Gyk sötétből csinál elfogadhatóan látható képet bármilyen vaku nélkül. El nem tudom képzelni mit hoz a jövő egy esetlegesen beépített ai-al.
-
Squirrel
őstag
Köszönöm. Azt hittem, tudtak javítani időközben az ultra fotós képességein. Minden teszt alapján minden másban egyértelműen jobb az ultra. Ezeket én szerintem nem használnám ki. 3 hetet tudok még várni a pixel 8-ra, de ha tényleg annyiba kerül, mint írják, akkor maradok az előző generációnál.
-
gretzky77
veterán
válasz gringoka #9807 üzenetére
Esetleg tudsz képet mellékelni, pontosan, hogy is néz ez ki? Én még nem vettem észre de ha valóban ilyen rövid idő alatt elkezd csúnya lenni az azért elég necces egy ilyen értékű telefonnál!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
patyil
tag
válasz Squirrel #9796 üzenetére
Neked kell mérlegelni hogy mi a fontos egy telefonban.
Szvsz a pixel fotóban megeszi az ultrát, nekem sokkal jobban tetszik a képalkotása, ezen valoszinuleg a frissitesek nem fognak segiteni.
van egy mobilfotós topic ott érdemes megnézni az összehasonlításokat konkrét teljes méretű képekkel.
Minden másban (rendszersebesség, stabilitás, hőmérséklet, funkciók) szerintem not even close az ultra javára, en egy jobb telefonnak gondolom és ez is értékelhető fotókat/videokat lő ha beallítod rendesen, amire ad lehetőséget. Pl ahogy korábban tárgyaltuk a forumon a mozgó témák kifejezetten nem az erőssége[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen