- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Gery0505 #8196 üzenetére
Töröld az alkalmazások adatait a Beállítások -> Alkalmazások -> Windows-kapcsolat, illetve Windows-kapcsolat szolgáltatásban, akkor elfelejt mindent.
Tiltani (bármilyen appot) ezzel a programmal tudsz pc-vel: [link]
Bár felesleges tiltani, csak ki kell kapcsolni a beállításokban (keresőbe beírod hogy "windows" és ki is dobja:
-
-Maci-
addikt
válasz
Gery0505 #8196 üzenetére
Szia,
Gondolom az alkalmazás kezelőben próbáltad az appnál adaatok törlését és az app eltávolítását... Gondolom nem sikerült, nem tudom miért.
Magát az Androidot törölni majd újra telepíteni szerintem nem egyszerű. Plusz szerintem garancia vesztéssel járna.
Teló oldalról elég, ha nyomsz egy fr.-recovery-ből.
Azt nem tudom, hogy ezek az adatok hova mentődhettek fel az éterbe.
A pc-hez nincs tippem. Ja, de van, a saját véleményem: el kell felejteni ezt a winfos-os árnyékvilágot. Egyrész egy rakás szar, másrészt meg felesleges 2 (vagy több) rendszert bealkni 1 fő részére! Ott a mobilod, fogsz egy USB C-t és kint van monitoron. Minek még egy, főleg ha szar is? -
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hogyan lehet a telón újratelepíteni az android szoftvert. Az a baj, hogy telepítettem rá egy appot, amit nem lehet eltávolítani, és nem szeretném, ha rajta lenne. Ez a program a Windows kapcsolat. Evvel az az egyetlen nagy probléma, hogy egy óriási rést hagy a pajzson. Gondoltam magamban a telepítés után nem sokkal, hogy jaj de szép, jaj de jó, hogy szinkronizálva és összekapcsolva van a teló a PC-mmel. Egészen addig amíg be nem léptem a banki alkalmazásba, és emiatt a program miatt a két lépcsős azonosítás fabatkát sem ér. Azért nem, mert a PC-m képernyőjén is megjelent a számsor, aminek csak a telón kellett volna megjelenni. Na, most ha egy hacker csücsül a gépemen (ami nemrég meg is történt), és látja ezt a számsort ő is, akkor ugrik a fizum. Úgyhogy ahogy csak tudtam, kikapcsoltam ezt a Windows kapcsolat szolgáltatást, de a rosseb sem tudja, hogy nem fér-e hozzá a hacker ehhez is. Szóval a biztonságnak így annyi, nem akarom, hogy rajta legyen a telón, és a gépen sem. Persze a gépről sem lehet eltávolítani, de ez egy másik történet. Ezt mondjuk nem is értem, hogy miért nem lehet bizonyos alkalmazásokat eltávolítani a telóról, amit én telepítettem, és nem rendszerszoftver.Szóval, abban segítsetek kérlek, hogy
- Honnan tudom letölteni az aktuális android verziót?
- T-Mobilos (TMH) firmware van rajta, lehet-e kártyafüggetlen verziót telepíteni?
- Hogyan kell installálni a telóra? Jó lenne egy pontos leírás, amin végigmenve fel tudnám telepíteni.Hajónapló kiegészítés: Kérdés, hogy az android újrainstallálása után eltűnik-e ez a Windows kapcsolat, ill. hogy lehet megakadályozni, hogy a biztonsági másolatból esetleg visszaszivárogjon a telóra.
Szóval vigyázzatok ezzel a programmal, ne telepítsétek a telóra.
-
Capella
senior tag
Az intelligens kijelölés és a fordítás is egy jó funkció még a tollhoz.
Pl. fölé viszem a tollat egy kínai szövegnek a kijelzőn, és már dobja is magyarul, többnyire.
Korábban volt, hogy a hosszabb e-maileket is a tollal írtam a billentyűzeten, plusz közben szöveg kijelölés, kivágás, beillesztés.
Kinek hogy. Nyilván meg lehet lenni nélküle, de jobb, ha van. -
szabeska
addikt
6.0 változás
:
-
szabeska
addikt
válasz
MikeWazowski #8190 üzenetére
Az nálam sem...
A linkről le tudod tölteni, + Odin3-v3.14.4.
HOME CSC nem töröl adatot.
XDA leírás
30. oldalon a link, de a sammobile oldal nálam nagyon lassan tölt le és reget igényel, ezért használom a samfw.com oldalt inkább.gretzky77: eddig semmi, de nem is néztem
-
leslien
nagyúr
van itt vki akinek Német telója van?
-
thomas92
aktív tag
-
Balúkapitány
tag
A gyári fólia üveg vagy műanyag? A hiv. honlapon üveget ír, mindenhol máshol, ahol néztem, polimerként tüntetik fel.
-
Rans
csendes tag
Sziasztok,
pár napja van meg az S23 Ultrám, de ugye ehhez már nem jár semmilyen fólia alapból. Esetleg tudtok valamilyet ajánlani, amit otthon is könnyedén fel lehet rakni? Elsősorban a karcok ellen szeretném, zsebben és táskában is hordom.
Köszönöm.
-
-
tylerddd
veterán
Véleményem szerint jelenleg a toll egy lehetőség. Ha a legjobbat akarod, akkor ezt kell venned. Korábban lehetett dönteni S és Note széria között, kb. a toll volt a különbség.
Nekem a korábbi Note-omnál sem volt fő szempont, de nagyon megszerettem. És az a furcsa, hogy sokszor nem a speckó, mindenféle legyintgetős meg távirányító funkcióért. Egyszerűen egy csomó dolgot, akár egy logikai játékban, képmetszést stb. jobb vele csinálni, mint ujjal. Precízebb.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi telot váltanék Samsung s23 Ultrara.
Minden téren előrelépés lenne, egy dologban szeretném kikérni a véleményeteket, az pedig az S-pen használata.Ki mire, milyen gyakran használja? Néztem már videókat hogy mikre lehet használni, jelenleg még meggyőzés fázisában vagyok hogy tudnám használni...
-
workin
senior tag
A kérdés 8 vs 12gb memóriára vonatkozott , az mm akció csak azért érdekes mert így is 70k kulonbsegvan közötte.
-
janeszgol
félisten
Aug 1-től van, én meg pont előtte 1 nappal rendeltem meg. De mindegy, nem izgat. 620k az MM-ben, ebből le jön 100k, meg a beszámított teló ára (én valami gagyit adtam volna le, szóval az majdnem nulla forint - jó telefont nem adok le). Az 520, én meg 585-ért vettem.
Megvan, működik, csúcs! -
workin
senior tag
Sziasztok!
MM -ban ki lehet most hozni 100.000+ kedvezménnyel, ha régi készüléket számítasz be. Én egy S20FE- t tennék be, ami igen jó állapotban van. De nem tudom eldönteni, hogy kell e a 12GB -os verzió, vagy sem. Mik a tapasztalatok? Árban a 8GB és a 12GB között legalább 70.000 forint. (tárhelyet nem nézem, mindent felhőben tárolok).
Köszi.ui: Látom, hogy itt megy a jó ár / nem jó ár téma.. ez most ahogy néztem olyan 470 környékén jönne ki.
-
tylerddd
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én adtam már el kifizetett kedvezményes telefont, aminél a rá kötött hűség is lejárt. Venni én se vennék ilyet, akármit mond is az eladó vagy legyen akármilyen jó is az ajánlat. Inkább fizetek többet, de legyen minden rendben. Én ezzel a 8/256 modellel jól jártam, sima Magenta 1-es lakossági ügyfél vagyok, a hűséggel +66k online kedvezménnyel 400-ért megkaptam. És ami fontos, hogy ezért nem kellett olyan csomagba belehajtanom magam, ami egyébként ne kellett volna, igazából a régieket újítottam meg, 10-20 forint eltérésekkel. Emellett a részletfizetés is szimpatikus volt. Nekem ez egy jó ajánlat volt összességében.
-
Az a baj,hogy 2 féle nem fizető ember van.
Az egyik szándékosan nem akarja fizetni,csak árverés/lehúzás miatt vette a telefont,ezektől még a szolgáltató sem nagyon tudja behajtani az összeget nemhogy saját maga önként kifizesse a tartozást.
A másik pedig amikor önhibáján kívül nem tud fizetni (baleset,anyagi gondok,stb).
Egyik sem jó,de a második általában törekszik arra hogy kiegyenlítse a tartozást,neki sem jó a helyzet,így ebben az esetben még van remény arra hogy a teló újra használható legyen,az elsőnél kb semmi esély.
Persze nehéz kiszűrni az első típust és a másodikban is van kockázat,de azért HA és az értékelési rendszer sokat segíthet.
Adtam el én is több szolgáltatós saját telót,sosem tiltották le egyiket sem.Ha én nem fizetek,akkor Telekom egy nagyon durva számlát állít ki nekem,magamat meg nem akarom megszivatni mivel van rendes bejelentett állásom,a behajtást sem úsznám meg,tiltanának a fizumból.
Ráadásul a behajtás miatt sokkal nagyobb összeget mint amivel tartoznék. -
tucsok.
senior tag
Srácok!
Bluetooth problémája volt már valakinek? Jabra 75t elite headset-em van teljesen halk újra párosítás sem segít. Illetve egy idő után lehalkul magától. Soundcore Motion+ Bluetooth hangszórón állandóan leáll a zene.
Valaki tapasztalat már hasonlót? -
Kaba
veterán
Amennyiben számlatartozás eredményezte a letiltást, akkor a szolgáltatónál lkezdeményezheti az eredeti ügyfél a zárolás feloldását az összes tartozás megfizetésével(esetleges újra bekötési díj, kötbér, számlatartozás stb.)
Amennyiben nem tisztázott az eredet pl. lopás, akkor "kakukk" -
-
dannyl
addikt
Feldobom még egyszer, hátha
Szóval letiltás után semmit nem lehet tenni? Örökre kakukk a telefon és kész? Vagy a különbözetet ki lehet perkálni a szolgáltató felé, és akkor oldják?
-
xhege
veterán
válasz
TODI1111 #8153 üzenetére
Én is belefutottam egyszer. Megvettem az egy összegben kifizetett készüléket. Az előző tulaj kórházba került, nagy volt a baj. 2-3 hónapig nem fizette a számláját és tiltásra került a nálam lévő telefon. Azóta én szolgáltatós készüléket, mindegy milyen letiltás elleni örök garanciát vállal rá az eladó nem veszek.
-
TODI1111
veterán
válasz
tylerddd #8152 üzenetére
Én megértem azokat akik félnek a letiltástól. Jómagam eladtam már több szolgáltatós készüléket és az a tapasztalat, hogy elég nehéz az eladás. Több mint húsz éve vagyok yettel ( pannon gsm, telenor
) előfizető 4 aktív előfizetéssel. Régebben többszőr előfordult, hogy vettem készüléket, de egy kis idő után inkább másikat szerettem volna ezért eladtam a szerződéshosszabbítással vett telefont. Amennyiben nem fizettem volna a számlát akkor tiltották volna a készüléket. Sajnos néhány évvel ezelőtt én is beleszaladtam egy ilyen esetbe. Vettem egy szolgáltatós készüléket amit 5 hónap után tiltottak, mert nem fizették az előfizetést. Sajnos nem mindenkinek van gerince
.
-
tylerddd
veterán
Nem tudom ki milyen árú csomagokra ír alá, de nekem nem életszerű, hogy mondjuk kivágja egy S23U árát (ami kedvezményesen is húzós), de a havidíjat nem tudja fizetni. Főleg, hogy nem nagy összegekért vannak korlátlan csomagok, tehát "nagy számlát se tud csinálni". De nyilván nem tudhatom, hogy tényleg ki/milyen árú előfizetéseket rak össze, akár több számmal, otthoni szolgáltatással összevonva stb. és arra mennyi kedvezményt kap a telefon árából.
-
NY_A
őstag
válasz
tylerddd #8149 üzenetére
Azért, mert mondjuk kihozol egy telefont X díjcsomaggal 2 év hűségidőre amire kaptál Y kedvezményt. Te kifizetheted egyben is a telefont de az nem garancia semmire, mert ha nem fizeted a havi előfizetésedet mert nem tudod, vagy nem akarod, akkor 2 éven belül tilthatják a telefont mert azt te Y kedvezménnyel hoztad ki.
Lassú voltam.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
spileraaa #8141 üzenetére
Pont most voltam fesztiválon, bőven tesztelgettem a videó zoom-okat, tudok küldeni videókat, ha megkeresel privátban. Én imádom. És mindenki, aki meglátja a cuccokat, amiket lehet vele csinálni. 10x is kristály tiszta tud lenni, ha jól be van lőve/ideálisak a fények.
-
spileraaa
senior tag
Ez a felvétel Iphone 14 Pro Max készült a S23 ultra hozza ezt a szintet?
-
klaya86
senior tag
Közben én is kacsingatok az ultrával. 😀 Igazából az s23+ jobb lenne a sík képernyő miatt,de a banános kamera nem adja 😀. Viszont a jelenlegi Realme gt2 pro-val nagyon elégedett vagyok és nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért is dobjak erre még 250 ezret legalább, hogy egy ultra legyen helyette. De viszont filózok mégis rajta. Nem volt még Samsung no1 telóm.
-
Kaba
veterán
A szolgáltatós ,szinte mindig tiltható, még akkor is, ha egyösszegben kifizette az ügyfél, de kedvezmény igénybevételével vásárolta a telefont.
Kivételt csak a listaáras egyösszegben való kedvezmény nélküli vásárlás képez(így azért ritkán vásárol valaki szolgáltatónál a magasabb árak miatt). -
xhege
veterán
Ide is beírom, ha nem lehet, akkor törölje, aki jogosult rá.
Nem szolgaltatós, hivatalos 3 év garis, karcmentes S23 Ultrát keresek. Ha valaki megválna tőle, akkor keressen privát üzenetben! Köszi! -
NY_A
őstag
Most frankón azért kötekedtek mert szerintetek drágán vette a telefont? Ha neki volt ennyi pénze és neki megérte akkor egészségére, remélem jó sokáig fogja boldogan használni.
Én 330-ért vettem 3 év MM garival. Most akkor mindenki egy hülye aki drágábban vette? Mert ezen gondolatmenet szerint jó nagy lúzerek vagytok. -
-
Kincsesss
tag
Egy biancó telefon adás- vételit tudna valaki ? Pdf - ben, ha lehet. Köszönöm. Valszeg holnap vennêm meg a telót. Köszönöm elôre is.
-
xhege
veterán
válasz
janeszgol #8110 üzenetére
Vannak akik nyáron is tudtak bulizni. Akitől én vettem az júniusban szerzett be 340 körül a számla szerint. Nem tudom hogy csinálta. Keresnék most én is valami jó vételt, de nem nagyon találok.
Egyébként meg felnőtt ember vagy, saját pénzed költöd. Ha neked akkor ennyiért megérte, akkor ez a lényeg. Használd sokáig egészséggel! -
leslien
nagyúr
válasz
MikeWazowski #8106 üzenetére
-
janeszgol
félisten
válasz
MikeWazowski #8106 üzenetére
Igen muszáj volt, olcsóbb is lett a kenyér, semmi baj.
-
janeszgol
félisten
Na srácok, akkor beszélgessünk tovább a telefonról, illetve hozzá kapcsolódóan másról.
-
golyós
addikt
válasz
janeszgol #8097 üzenetére
Vatera is addig volt jó amig nem egyesült a Tesz-veszel, mindkettő jó volt külön-külön, aztán ennyi. Volt 600-400 tranzakcióm, az egyesülés óta nulla, évek óta be sem lépek.
Emag szintén egyesült , azóta román webshop
Hetekig jön a termék, van olyan vásárlásom ami másféléve uton van szerintük, pedig 2 nap után nálam volt.
Borzalom lett, kerülöm is nagy ívben.Az ár témához:
Június elején vettem Hardveraprón 12/512-t 400ért, ReGalaxy kuponnal, bontatlanul 1 napos vásárlásút. Azóta kuponnal javítva a régi telo ( Note 10 lite ) el is adtam már azt, így 330-ra jött ki a vége, ennyit megért, többet szerintem nem , még Lite után sem érzem a nagy előrelépést. -
janeszgol
félisten
válasz
spileraaa #8098 üzenetére
Az S21 FE jó telefon. Igaz abban már az SD888 van, ami szeret forrósodni (ez már Samsung node-on készült), de az S21 FE ebben is jó. Az üzemidő az, ami karcsú, illetve az, hogy már csak egy OS frissítést fog kapni.
Xiaomi 11T, 12 és 12 Pro, 12T, Realme GT2, Motorola Moto Edge 30 Fusion stb, akad sok teló, ami majdnem minden vagy éppen minden szempontból jobb, mint a Mate 20 Pro-d.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az ötödik Ultra a Samsung Galaxy telefonok történetében. Nem érződött még ennyire átgondoltnak a típus.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest