- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #35667 üzenetére
Valaki írta, hogy elképzelhető több különböző 'minőségű' telefont adtak ki, lehet tényleg így van
Pár lényegtelen apróságot leszámítva én is teljesen elégedett vagyok. A turkey v25+siyah 2.2beta6-al úgy 0.7%/óra fogyasztásra állt be idle-ben, ~88 alkalmazással, folyamatos szinkronizációval, állandó 2G+wifi használattal. Egy másodpercig sem sajnálom az erre a telefonra kiadott 134e-et, a spicáért a 27e-et igen.
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #35183 üzenetére
én szeretem a vibert használom/tam is csak a hangminösége kicsit alulteljesit szerintem, sokszor nem hallodtak meg énse a másikat és muszáj volt felhivni rendesen :S
mindenesetre fenthagyom mind 3 progit és tesztelgetésre jólesz.
Azt nem is figyeltem gyorsba leis frissítem akkor
(valóban jobb...pedig mobilnettel teszteltük direkt
-
Eli577
senior tag
válasz
Rotate #35147 üzenetére
Ez így igaz. Innentől kőkemény OFFFF!: Azon is tudok kattogni, amikor valaki azt mondogatja nekem, hogy azért szereti jobban az Iphone-t, mint egy csúcs Androidos telefont, mert az Iphone csak minimálisan fogyaszt többet ha folyamatosan wifi-n van vele....erre én kérdem, hogy az mire jó, mert gondolom nem a nap 24 órájában használja a telefont böngészésre, töltögetésre. Erre a válasz, hogy nem kell kapcsolgatni ki-be....erre én meg: oké, végül is nem két kattintás az egész...semmi probléma.
-
sparks
senior tag
válasz
Rotate #34868 üzenetére
Én ilyen esetekre vettem egy ilyen 6600 mAh-s külső aksit
Ha hosszabb használatra kell, akkor bedobom a táskámba/zsebembe és már el is vagyok látva póverrel egész nap
Sok tapasztalatom nincs vele, de kb. annyit mindenképp tud, hogy teljesen lemerült állapotról 1-2 (inkább 1 és egy fél) alkalommal feltöltse a telefont vagy használat közben szinten tartsa, esetleg minimálisan töltsön közben sok órán keresztül.
Az van ráírva, hogy 6600 mAh, de azért ez nem lehet teljesen igaz, de ennyi pénzért nekem nagyon megérte. -
-
seger
addikt
válasz
Rotate #34648 üzenetére
Amikor èn kèrdeztem a valamit màs kèszülèkről, de androiddal kapcsolatban, elhajtottatok a sajàt telefonom topikjàba. Azóta beszereztem egy S2-t, ès figyelemmel követem a fórumot. Az ios mèg ennèl is gàzabb. Akkor mire ez a nagy felhàborodàs amit ìrtam?? Csak a vèlemènyem. Ami igaz.
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #34299 üzenetére
Nem vagyok tisztában ezeknek a csatlakozóknak a mibenlétével.. Ez a csatlakozó jó, ha jól értelmezem ehhez már nem kell semmi (mert ahogy értelmezem, 'a sima egyszerűekhez' még kell egy + hdmi kábel is)?
Tehát az elsőt csak bedugom az egyik végét a telefonba, a másikat a tv/monitorba, adok neki még delejt is és menni is fog? -
-
sippet
senior tag
válasz
Rotate #33633 üzenetére
Érthetetlen, hogy tud a Samsung elcseszni pont egy ilyen szembeötlő dolgot, mint a lock screen. Én azért vettem meg végül a widget lockert a marketből, mert ez a késés jelenség halálra idegesített. A widget lockerrel semmi hasonló probléma nincs, nem kell várni a képernyőre egy pillanatot sem, és egyből megjelenik a háttérkép is.
-
HXY
addikt
válasz
Rotate #33281 üzenetére
Köszi a leírást, kipróbálom!
Lenne pár kérdésem:
Ha ingyenesen megveszek egy programot, akkor az email címemhez kötődik, azaz ha újrarakom a az egész rendszert, akkor megint le tudom tölteni ingyen a programot, ha már korábban "megvettem"?
És ha új telefont veszek, akkor arra fel tudom majd rakni? -
zseko
veterán
válasz
Rotate #33197 üzenetére
Aham, már beszéltünk is róla régebben, hogy hogyan küldi az sms-t mikor magyarország +36 india meg +91-el kezdődik
végülis 2.99-be került, még ez se sok. Ám ha wapról mész föl, 1000-ért 2 játék vehető.
Közben felment a turkey rom, jó csícsás
feltettem még alá a siyah-v2.2beta6 kernelt, nekem úgy tűnik hogy a sajátjával simábban futott.
No wipe-al raktam fel, majd elválik
A jkay mire jó?
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #33190 üzenetére
Az árazásuk is elég érdekes.. Más, ha wapon nézem az oldalt, mást ír ki weben, de megint más mikor a fizetéshez jutok, és a telefonon is más összeget ajánlott fel mikor a játékból néztem meg a full verzió vásárlását...
Áh, köszi, de elég lesz ha csak a rom linkjét teszed be
Vagy már nem feltöltőoldalakról lehet leszedni hanem közvetlenül tőlük?
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #33185 üzenetére
Onnan van, megvan a mail is, de jobb a békesség...
Sammobilba nem tudok beregisztrálni mert nem jelenik meg a keycaptcha
Volt itt valamikor linkelve a KJ3-as rom? Egyáltalán, megéri azt feltenni?
Megnézem már előtte ezt a török romot, megpróbálok keresni ahhoz is linket.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate #32845 üzenetére
Nincs jobb jelenleg sajnos mint a Go Launcher EX... SGSII -n király. Gyors, szép, amit csak aakrsz.. Kísérletezni lehet, de túl profi ahhoz, hogy verje bármi.. Ami ugyanennyire megkedvelhető, az az SPB Shell. A többi sajnos nem kiforrott, béna, az ICS laucher is egy szar, ráadásul a gyári TW sem rossz egyáltalán, tehát közepes appok nem fogják lenyomni azt sem..
F-ECT$: LOL
clip086: A romodnak semmi köze hozzá,hogy elmaradt az ébresztés, a használt appon múlt. . Én Bedtime.-ot használok, igen jó app, kezeli a gyári ébresztőt is. Még nem fordult elő,hogy ne ébresztett volna, pedig csak custom romokat használok.
-
mycso
veterán
válasz
Rotate #32756 üzenetére
Hali, nekem gyári van, de go launcherrel így nem tudom, hogy a gyári tw miket produkál. Ezzel nekem tökéletes.
A rolcsibácsis témához: jól emlékszel, már többször linkelte, de nem kell vele foglalkozni. kb. egyébként olyan havi rendszerességgel felbukkan itt 1-2 alma fan, akik beírnak ide valami baromságot, aztán elmennek innen mert mindenki átnéz rajtuk, te is tegyél így.
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #32593 üzenetére
ebben a pillanatban egy LG-s töltövel töltöm és a képernyő is műkdödik vele, nem érzékeli usb-nek( Lg Travel Adapter model: STA-U35ED ) ebayen ezt találtam ami ugyanigy néz ki, csak ez nem micro usb-s :S van egy blackberrys azzal is jó, de az a telefon eladásra kerül és nem az enyém csak rokoné és még nálam van, viszont más töltönél énis találkoztam ezzel a jelenséggel h usbnek hiszi, tölt vele végülis de képernyö nem müködik vele
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate #31921 üzenetére
Kezdődik már...
Előbb-utóbb úgysem bírod ki és elkezded normálisan felfedezni,mert megunod a jelenlegi helyzetet..
Az eredeti állapotot vissza tudod állítani unroottal és egy JIG-gel, valamint rájössz,hogy annyira széles körben tudod variálni custom dolgokkal, hogy akár naponta új telefonod lehet. Ha pedig egyszer elkezdted felfedezni az android lehetőségeit,amire kitalálták, akkor onnantól no limit. -
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate #31919 üzenetére
Eddig marhanagy.
Produkált már pár téglát..
A gyári rom nem számít gyári kernellel, nem pörgeti a countert.
De semmi gáz, ha felpörög, az enyém már volt az egekben is, megdugod egy akár kölcsön JIG-gel és reseteli. De megéri vennie egy sajátot, mert olcsó. Vagy csinálhatsz Te is, még olcsóbb. Én is csináltam egyet, működött is, de olyan okádék külleműre sikeredett,hogy utáltam ránézni, így kidobtam és vettem egy normálisat.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate #31910 üzenetére
Nem. A szar kies miatt fagy le.
Ha szerencséd van, ezzel a módszerrel hamarosan lesz egy helyes téglád..
Eli577 Általában minden custom romhoz van lockscreen, de bármilyen képet ami a telódon van, választhatsz annak. Turkbey alatt pl. Jakay-ből is variálható a lockscreen.
F-ECT$: LOL
Water: és megint jókor-jót... LOL
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #31689 üzenetére
És hogy vásárolod? Wapon, weben, mobilon? Mert weben ha indiát választom akkor automatikusan annak az országhívószámát teszi be, ami ugye nem 36 hanem 91.
Egy játékot most megnéztem így kíváncsiságból, indiát választva $2.00 itthon meg már $2.99.
Egyébként érdekesek ezek az árazások... Megvettem a Let's Golf2 HD-t és ha mobilról mentem fel az oldalra akkor 1000Ft a játék, ha weben néztem alapból $4.99-et írt, de fizetéshez érve paypallal már csak $2.99, a demót letöltve és a játékból vásárolva pedig már csak €2-ba került volna.
$2-ért viszont 1-2 játékot még lehet megvennék. -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Rotate #31666 üzenetére
Végignyálazva az xda-t nem úgy tűnik... De azt lehet mondani, hogy a mostani selejtes vackok közül talán ez a legkevésbé problémás. Hasraesni semmiképpen sem szabad tőle. Persze erre lehet mondani, hogy mondjak jobbat. Nem tudok... Talán a HTC Sensation jobb konstrukció, de annál meg más gondokról lehet olvasni.
Szerk.: szerintem csak ezért ne csökkentsd a fényerőt. Ha beég, akkor csere. Úgy tűnik, hogy nagyon gyorsak a fiúk a központi szervizekben.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Rotate #31647 üzenetére
Ha mondjuk msn-ezel vagy fb-ozol, akkor a billentyűzet gombjai is beégnek, ha lehúzod a notifybart, akkor látszik, de egy idő után eltűnik. Viszont ha eBuddy-ról teszed sokszor ugyanezt, akkor a felső gombok pár hónap után szépen beégnek, nekem is ott virít a kékben sgs-en a három ebuddy gomb...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest