- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
HardRic #22270 üzenetére
Az a baj, hogy a hazai androidos közösség nagy része elég beszűkült. Értem ez alatt, hogy ha egy adott készülék topikjában vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a legjobb, a leggyorsabb, és egyébként is, ami neked van és más, az szar... Az Androidosok egymás között sokszor rosszabbak, mint az Apple vs Android harcok.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy igazából kétlem, hogy az SII-n lenne olyan, ami akad. Ezzel együtt: a Tegra pontokban mérve erősebb grafikában, mint az SII. A Geforce nagyon el lett találva, persze a Mali 400 sem piskóta... de a Tegra ebben az egyben kicsit jobb (az SII-ben meg a proci maga jobb).
De szerintem nincs olyan játék, ami SII-n akadna, 2X-en meg szépen futna. Vannak Tegra only játékok, ezek trükkel vagy mennek itt, vagy nem, de sokat nem veszítetek, játszottam minddel...Ami viszont valós: a megjelenítés szebb volt ugyanazon játék esetében 2X-en. Valahogy simább volt a grafika, az egyik játéktesztben a blogon be is raktam erről képet. Ott egy Galaxy S és a 2X között látszott, hogy a 2X-en szebb a kép, élsimítással, recék nélkül, ez sokat dobott.
De továbbra is azt mondom, hogy azt nem lehet kijelenteni, hogy 2X-en jobban futnak a játékok, ez így nem igaz - legalábbis nem tapasztaltam ezt még. -
Flashhh
tag
válasz
HardRic #22253 üzenetére
Igazan nincsmit
A kameranal meg annyi a helyzet h a hatlap mostmar eppenhogy de kitartja tehat sik feluleten nem karcolodik a kamera, a hatlapra fekszik fel fullosan
(#22255) Sógi: Tenyleg, de kb egy hajszalnyival csak, bar nekem az a lenyeg inkabb h a kamera vedve legyen az also resz az annyira nem erdekel
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #22235 üzenetére
Egy parám van, h csak a telóval tudok képeket készíteni, ezért az akkukról és a hátlapokról egymás mellett csinálok pár makrót...
Ez neked nem is elsz jó, mert te a telefonról szeretnél képeketNyugi a jövő héten tele lesz ilyen fotókkal a topic
De így szemre is igaz az 1,2 mm... -
Prien
addikt
-
Flashhh
tag
válasz
HardRic #18475 üzenetére
Biztos vagyok benne... rugalmas az anyaga amugy, tenyleg olyasmi mint a powertape. Az elolaprol alig birtam leszedni ugy h ne nyuljon meg. Az n900 hatlapjaba ugye bele van egy nokia felirat sullyesztve es az se latszodott rajta barhogy nyomkodtam, szerintem a rücskösség is eltunik rola. Kár h nincs youtube video rola konkretan az s2 re valo feltételről.
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #17882 üzenetére
Most mondanám, h erről van szó és beszélek egy hete, de figyelmet nem kaptam
(a rom az a leomar75
+revolution rom kithcen app)
Ez egy nagy fejlesztés és folyamatosan fejlesztik is, sztem 1 hét múlva lesz jópár új cucc, amit lehet majd frissíteni(#17885) HardRic: Igen, én is remélem, h témázgatnak rá, de lesz, nyugi, 1 hét alatt feltöltöttek 3-4 új témát...ha így haladnak lesz mit a tejbe aprítani
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #17870 üzenetére
Ez még csak béta...Nem szóltam?
Ne is törödj vele, megy az csak kicsit várni kell néha
Már egy hete nyüstölöm és semmi gáz nem volt vele, ezen kívül...(#17872) R2D20208: Nem értem a kérdést? Felteszed a leomar romot + revolution rom kitchent, belépsz revbe, kiválasztod mit szeretnél és download & install package, letöltö, rányomsz a végén, h ok, kilép recoverybe és felteszi, telefon újraindul és kész...
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #17854 üzenetére
Először leszedi a romot, majd utána amiket pipáltál és egyben feltelepíti...
Nekem kajak bejön ez a bottanim, minden relatív(#17861) Maramiri: pedig a leomar-m tudja kezelni, jó most 2.5 van fent tegnap óta, de előtte a 2.4 volt fent és az is tudta...
Gondolkodom...BLN pro-d van fent?
Dobd fel a nimphe 205-öt! -
Sógi
addikt
válasz
HardRic #17681 üzenetére
Persze, h megmarad a DL mód, én így gyalulom minden alkalommal a gépet:
kilépsz recoverybe, telefon kikapcsol, felhangerő+home+ki/be kapcs gomb addig nyom amíg be nem jön a recovery.
- wipe data/factory reset
- wipe cash partition
- advanced - wipe dalvik cash
- mounts and storage: format cash + format system + format data (Ha format sd, akkor a belső sd is gyalu lesz...)
- Ha ezek lefutottak, van egy szűz telefonod, ekkor power off.
- Telefon DL módba teszed, rádugod az usb-re(#17678) Laraxior: Nemmondod???
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
HardRic #16593 üzenetére
Alapjáraton nem vagyok ennyire elmebajos, de nagyon felidegesített..
Ez nálam sajna így van,hogy egy ideig határtalanul türelmes vagyok, utána egy pillanat alatt odavágom.
Amúgy azóta is gondolkozom, de semmi magyarázatot nem találok a problémára,hogy mitől halt ki a root egy főzött rom kernelében. Egyszerűen nem értem, mitől keletkezett a hiba...
Érdekes kérdés...
ERPY: Köszönöm, de túlélte..
Sajnálom,hogy a szegény Optimusod nem..
-
DeathAdder
veterán
-
fireman3
tag
válasz
HardRic #15481 üzenetére
Másold a zip fájlt az sd kártyára (belső)
indítsd cwm-ből a recovery módot (a telefon újra indul)
keresd ki az "Install zip from SD card" lehetőséget és tallózd be a zip fájlt.
Erősítsd meg a telepítést.
A telepítés után indítsd újra a telefont.Nem ez van odaírva, de így kell feltenni egy update.zip-et.
Javaslom, hogy ismerkedj meg a UOT Kitchen-nel.
-
Flashhh
tag
válasz
HardRic #14674 üzenetére
10 fólia $3.59
En ezt vettem es ettol az eladotol. Masfel het alatt jott meg. Ugy gondoltam h ha szar is még akkor is jo h mondjuk havonta cserélgessem. De bőven tovabb fogja birni egy honapnal. Igaz ujjlenyomatot gyűjti, de na. ennyi penzert szerintem hibamentes. -
Flashhh
tag
válasz
HardRic #14674 üzenetére
Erdekes
Tobbszor szinkronizaltam mar a google szerverrel nevjegyzeket stb de egyszer se volt ilyen... no de megvan a zöld szin, de mit jelent a zöld szin utáni szin ?
Mert az is kulonbozik az alap szintol. Erdekes. Masnal volt mar ilyen jelenség???
Most pl vegig olyan a csik mint amirol kerdeztem h mit jelenthet, a zold utani kis szakasz a kepen. Es egy centimeter se az alap megszokott sarga szin... rejtélyes
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #14434 üzenetére
Jah, azokkal az a gond, h kevés a leadott áramerősség és nem tudja rendesen feltölteni az akkut, de körülnézek neked, hátha van vmi értelmes..
Már szívtam ilyen akkudokkos töltővel...
De pecs vok, most jut eszembe, h van 1amperes dokkolos töltő hozzá, aminek a hátuljában egy akkut is lehet tölteni...(#14437) F-ECT$: persze + egy hordozhatóm 5V 0,8A + egy dokkolos töltőm 5V 1A.
-
ERPY
őstag
válasz
HardRic #14258 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van. Napi 400hsz, de gyakorlatilag semmi érdemleges.
Sógi jó, hogy kiteszteli a dolgokat, nekem bejön, szívesen olvasok róla, de lehet praktikusabb ha nap végén ír egy összefoglalót róla mire jutott, akár képekkel is ha szeretné.És valaki írjon már a CWM és Titanium Backupról egy mentési, visszaállítási, fagyasztási pár sorost, mert naponta 26-an kérdeznek erről, és bár kismilliószor le lett írva, a TB meg még magyarul is tud, mégsem okés sokaknak.
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #13800 üzenetére
De ez milyen használattal?
Csak ébren tartottad a kijelzőt, merthogy nem játszottál és nem neteztél sokat az biztos...tehát proci nem pörgött, ugye? Mert ahogy nézem kb 76% a kijelző android rendszer használatával a 9 órából...
Egyébként szép eredmény, csak ue próbáld ki 5 óra AB-vel plLess belőle max 2-3 óra
-
-
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #11319 üzenetére
Örülök neki, h elégedett vagy, ez a lényeg!
Azért nem teszek fel minden sz@rt, volt gyári romom, utána lett egy litening (1.5) ami nagyon szépen futott, aztán toltam fel a lite 2.3.4-et, ott volt néha lag, ami javítva lett, de ekkor feltettem a cognit és hát qrwa nagy rom, nekem ez jött be és ez a lényeg
Egyébként az én készülékembe volt a hiba, mert sosem wipoltam fullra a telefont, tele lehetett mindenféle szeméttel, ezért voltak gondjaim..
Szóval, eddig 3 féle romom volt: gyári, lite és cogni, ezen túl nem lépek, max témákat teszek fel, mert behánynék, ha állandóan a gyári skint látnám
A dolphin böngi nem lagol, ennyi, megoldva(#11324) djapor96 : elégedett vagy vele? Mik a tapasztalatok?
A főzéssel kapcsolatban még annyit, h én is soxor parázok, de ha odafigyel az ember és van egy megbízható pc/laptopja, akkor nem lesz gond az odinos frissítéssel + ugye az is fontos, h alaplapi usb...meg a wipe...stb
-
dekanov
tag
válasz
HardRic #11319 üzenetére
Jelen pillanatban én is gyárit használok. Cognival próbálkoztam, de valami érte menet közben a böngészőt, így maradtam egyenlőre a gyári romnál.
Arra gondoltam még, hogy az aktuális romot, ami épp fent van, mennyire befolyásolja a belső sd tárhely. Lehet le kéne gyalulni azt is és megoldaná a problémát. Előtte persze lementeni gépre... -
Sógi
addikt
válasz
HardRic #10547 üzenetére
Megy a töltés is már? Lehet csak pillanatnyi elmezavara volt
A gyári akku szarakodott? Hogy érted? Nekem ilyen nem volt, csak akkor mikor egyszer vmiért rosszul ment fel egy KE7 rom és egyfolytában akku drain volt, újrahúztam és jó lett minden...(#10548) HXY: Na ez komoly, végre foglalkoznak az emberrel, kösz, h megkérdezted, bár engem nem érint és nem is fog
Akkor itt 100-ból 90-nek elveszett a gari
És ha beviszem a szervizbe és egy zsír gyári romot látnak rajta, dm mód számláló 0-án?VKI ERŐSÍTSE MEG (KG1) aki kiessel frissített!! Köszi!
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #10371 üzenetére
A 2.1 liteningbe már a KG1-es kernel van benne! Az pedig 2.3.4-es, nem?
Az akkuhasználatomhoz még annyit, h nekem a ramom mindig 550-650 m között van, mármint a foglalt, tehát gondolom ez is hozzájárul a rossz akkuidőhöz...vagy sem?
(#10365) DjBlero : Nekem is dobj már egy püt kérlek az oreg trail cucchoz, köszi
(#10366) richie900812: Jah, már emlékszem
A te 5 napos akkuidőd, bocs de ha úgy tolnád neki, ahogy én (és mások) ezt az eredményt felejthetnéd, én meg szeretem legalább középszinten terhelni a telefont
(#10399) maaark1992: Nem normális, hogy lefagy a melegedés/játék miatt! Sztem első körben romot kéne cserélned és ha úgy sem jó, akkor vissza a gyári alap és vidd el szervizbe!
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #9938 üzenetére
5 perc alatt 15%
Ez nekem durva, ilyet nem tudok összehozni
(#9939) 72mvikto: Jaja, Pati írta, de végül is rájöttem, h annyira nem is érdekel ez az akku téma már, csoda úgy sem lesz
Az akkuval most is elégedett vagyok, végül is elmegy ez a 1-1,5 napos használat egy ilyen telónál..Közeleg a 10ezredik hsz
-
killerjohn
addikt
válasz
HardRic #9706 üzenetére
jepp, feleségem felhívott tegnap, hogy mondjam meg hogy hogyan tudja USB-vel gépre dugva látni a fájlokat a barátőjénél... meg hogy ha már beszélünk, akkor hogyan lehet kontakthoz térképet adni (koordinátát)... namármost nála magyarra állítottam, hogy könnyebben menjen neki... aham. Ott hebegtem habogtam hogy izé, figyelj, mondom angolul, aztán ha hasonlót látsz magyarul akkor az lesz az
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest