- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
amennyiben sd kártyára telepíted az alkalmazásokat, és a firmware frissítése után úgy akarod használni, akkor vélhetően problémák fognak adódni, illik újrahúzni őket a friss firmware verzióra! pláne 2.3.3 -> 2.3.4 lépték után! sőt, ez a hibalehetőség még titanium...stb mentés, majd visszaállítás után is adott lehet!
a névjegyeket miért nem a gmail fiókba szinkronizálod fel, majd onnan vissza? -
Sógi
addikt
Már több telefonomhoz rendeltem utángyártott akkukat és nem volt gond csak egyszer, zárlatos volt az akku, de a telefon is megúszta, kicserélték. Azt honnan tudod, h 2430 mah?
Onnan, h nyúzással is elmegy bő két napot a telefon.(#9503) ForRedGlory: nemrég rendeltem 2db 1800 mah-et, ha gondolod átvehetd az egyiket, mert már annyira sokszor írtál erről, h beadom a derekam
Lehet, h jövő héten itt is lesz, akkor majd egyeztessünk...A 2430-ról meg most írtam, h az kamu lesz, azzal nem is érdemes foglalkozni. Pont most próbálom visszaszerezni a 20$-om, én birka beeeeee
(#9506) Kapanyél : Jah, értem, az adatkapcsolatra írta, h szétkapcsolva, köszi! félreértettem...
-
Elivleg ki lehet mérni, ha egy fogyasztásmérő társaságában lemeríted/feltöltöd néhányX - ez elég macerás. Alternatíva: zseblámpa appal maxra állítod a fényerőt, és leméred, hogy egy fullra töltött gyári akksi mennyi idő alatt merül le, majd leméred az új akksival is.
Ha a "2430-as" kb másfélX addig bírja, akkor igaza van az eladónak.
-
Csillagkuty
tag
Köszi
Az ikoncsere megvolt, a beállításoknál meg a hangot némára állítottam, a felső info sávban sem jelenik meg. Csak az ikonjánák a kis számok. Igazából mivel nem a kezdőképernyőn van annyira nem zavar, csak azt hittem meg lehet oldani, h ne jelölje olvasatlanként, ha az egyikben már elolvastam -
-
Sógi
addikt
KE2-vel nagyon jó az akkum, wifi megosztást kilövöm, a vírus irtó szívja, azt már biztosra tudom..Mik a futó alkalmazások? Mikor indítottad újra a telefont utoljára? Lehet vmi összeakadt? Többször is előfordult, h telepítettem egy csomó alkalmazást újraindítás nélkül és volt, h ki is kapcsolt éjszaka a telefon, közben esett 20-30%-ot..Az újraindítás megoldotta ezt.
Nem nagyon értek hozzá, csak próbálok segíteni -
muveszur
addikt
Itt minden béta...ha valami nem éppen stabil, az alfa...Szóval xda-s béta cuccoktól nem kell félni.
Egyszerűen rootexplorerrel bemásolod a framework-res.apk a /system/framework-be, és felülírod.
Ugyanezt kell csinálni a SystemUI.apk-val is csak a /system/apps-be kell másolni. -
pestibenji
senior tag
-
-
moco22
aktív tag
nincs az másfél nap. közepes használattal is esténként töltőre kell dugni.
ezt valószínű még javítani fogják, hiszen a mostani je7 romról is mondják már, hogy jobb lett az üzemidő (én még nem tapasztaltam)
a nokia dolgai jók hozzá. tehát töltő, kábel.
az utángyártott már nem hiszem. vettem anno a piacon majdnem egy utángyártott töltőt, erre még jó, hogy akkor ott kipróbáltuk, egyszerűen lefagyott a gs.
aztán próbáltunk egy samsungot is, azzal szépen ment. -
-
Az akksik kijelzése nem mindig az igazi. Ha márkás darab, akkor annak kell hinni, amit ráírtak, ha noname, akkor csak kb annak, amit kimér az ember vmilyen műszerrel.
Ez a % dolog nem jó megoldás, a gnome is így jelöli a procihasználatot linuxban, ami kb használhatatlan, mert nem tud az ember különböző felhasználási módokat összehasonlítani. írnák inkább, hogy hány miliampert evett az adott alkalmazás/hardverelem. -
-
-
Legendd
senior tag
Mondjuk az i4-em is melegszik, ha mondjuk egy Modern Combat 2 megy rajta 20 percnél tovább. Igaz, sosem fagy le, sosem kell resetelni, sőt, igazából azért szeretem csak az iOs-t, mert 2007 óta egyszer kellett resetelnem
pedig 1 hetet megy mindig kikapcsolás nélkül.
Más:
Sajnálom, hogy Szegeden amúgy semmi nincs, abban reménykedem, hogy mielőtt megveszem (ugyanis cserélni fogom az i4-et egy SGSII-re 1:1-ben /T-sek/), lesz kirakva itt is egy a Media Marktban...ha azt a fránya flash-t tudná a szifon, nem is gondolkodnék...
Eleinte én tuti nem fogom rootolni, pedig a JB miatt tudom, mennyire jó dolgok ezek, viszont tanuljam meg kezelni, aztán vagánykodhatok
Hány irányú giroszkóp van a telefonban? Tud olyat a Modern C. 2-ben, hogy amerre fordítod a telefont, arra fordul a játékban a kép?
Másnál is fagy a beépített böngésző?
Ki honnan szedi hozzá az .apk-kat?
Üdv -
-
-
-
ForRedGlory
félisten
Nem akarlak lelombozni, de 100MB édeskevés egy okostelefon normális használatához, feltéve ha nem a vacak Opera Minit használod.
Én alig használom jelenleg az i4-et netezésre, de így is összejön napi 15MB lazán, pedig csak böngészek.(#2126) banpity: azokon a partner díjcsomagokon is ugyanúgy van net start (már ha T-Mobile-nál vagytok, de úgyis ott, tudom
), szóval ne erőltesd addig az SGSII-t, amíg le nem tiltatod vagy nem rendeltek normális net csomagot mellé. Amúgy is a partner díjcsomagokhoz kedvezményes(ebb) net jár.
-
rankesz
veterán
Nézd meg az akkuhasználatnál hogy az Android-rendszer hány %-ot fogyaszt, ha több mint 10, az nem normális, ha esetleg sokkal több (40-50) akkor sajnos belefutottál a tipikus Samsung Gingerbread bug-ba ami rengeteg embernél jelentkezik
Galaxy s-nél ugyanez a helyzet... bár sgs2-re ma jött új firmware, lehet az megoldja, még nem olvastam utána
-
zool1
őstag
-
czingerpeter
csendes tag
-
czingerpeter
csendes tag
-
Cuccok
tag
Én annak örülnék hogy ha kijönne egy SGS2 Unlock tool a marketre hamarosan
Vagy akár az is jó ha hivatalos áfás számlával bemegy br 150 alá a független ára.NFC ügyben van vmi fejlemény? Most akkor van benne nincs benne? Ha nincs, akkor akkor csak software szinten nincs vagy hiányzik a hw is?
-
Varszegig
veterán
Az MM mindig elszállt árakon dolgozik, bár mostanában pár hét késéssel ők is mennek a kisebb boltok után. (2x voltam benn 2 hét alatt a galaxy mini előbb 45 volt, aztán kijött a gio hivatalosan is, és már csak 40 a mini, és 50 a gio, ami teljesen pariban van az átlag hivatalos forgalmazókkal. De az Ace még 10e-rel a speedshop feletti áron volt, szerintem az is megy lejjebb.) Ha az MM 180-ért indít, akkor nem lepődnék meg 1-2 héten belül (amint van készlet) 160 körüli hivatalos számlás független áron-más hivatalos forgalmazónál.
-
tjb007
nagyúr
Alapesetben mindegyik telefon függő (a listaáron vásárolt is).
Jelenleg két telefon az ami független, a HTC 7 Mozart és a Nexus S.
Az SGS 2 is függő lesz de ezt csak 99% -ra mondom mivel előfordulhat, hogy becsúszik 1-1 független darab (legutóbb valaki egy független Galaxy S -t kapott).
Amint felkerül az árlistába meg tudod nézni, hogy függő vagy független e.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest