- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
Ha tényleg nem nyüstölöd és mégis drasztikusan lecsökkent a korábbihoz az üzemidő akkor próbálj meg leszedni a marketrőf valami jóféle Taskmanegert (feladatkezelő) és azzal kilőni azokat a progikat, folyamatokat amiket nem használsz.
Én raktam fel, mondjuk nem tudom hogy mennyi lenne az akksi ideje ha nem használnám, de tény hogy amikor nyomkodom és utána amikor befejeztm és kilövöm a folyamatokat vagy ~10-20 biztos likvidál.Jelenleg így teljeseít nálam az akksi, még csak 5-szer volt eddig fullosra feltöltve:
A használatban van minden, (játék, gps, szinkronizálás, böngészés, videó és fotó). A görbe meredek szakaszai ezt jól mutatják időben. A használati idők: kijelző 3ó35p; Android oprendszer: 1ó 10p; Opera: 8p; Játékok: 25p; cella: 2n 12ó; telefon készenlét: 2n 8ó; tárcsázó: 23p a többit nem irom ki mert elenyésző.
Ami érdekes az a kis dombocska amit nem igazán tudom hogyan lehetséges hogy kicsit növekedett a töltöttsége az akksinak anélkülhogy töltőre vagy adatkábelre dugtam volna.
-
fecs
senior tag
Szeretem én az ebay-t, de itthon ezek szerint még ne keressem?
Az elmélet szerint 9100-as az Exynos, a 9103-sa jelölésű lesz a Tegra-s. Én még nem is néztem a sajátomat. Egy másik elmélet szerint még nincs a piacon 9103-as. Remélem jól tudom és nem egy 9103-as melegszik a kezeimben.
Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest