Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
joe2119 #30571 üzenetére
van aki azért vett ilyen telefon-t, hogy 2-3 évig el legyen vele (én)... de amúgy mindegy, ha beég gari idő vége előtt visszaküldöm... muszáj cserélniük, azért ők sem engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen kategóriájú telefon még a gariidő végéig se bírja... akkor senki sem venne samoledet...
-
mycso
veterán
válasz
joe2119 #29955 üzenetére
Ahogy fentebb írták, reparttal fel egy gyári (lehetőleg szolgáltatói rom, persze független esetében független), gyári lementett efs mappa vissza, majd jig....innentől kizárt, hogy bármilyen programmal bármit is találjanak, amiből az derülne ki, hogy custom/odinos rom lett rápakolva.
Más: almáék, már megint meghülyültek: [link] (akárhogy állítgatják, hogy az ő telójuk/tabletük a legjobb a világon, ezekből a hülyeségeikből mégis az jön le, hogy valamire irigyek )
-
ToM2oo4
tag
válasz
joe2119 #29955 üzenetére
Na, ott lehetett a baj. Olyan rendszerfájlok is voltak fent neked, amik nem tartoznak a gyári disztribúcióba. Meg kellene próbálni egy gyári 2.3.3-al kilőni a számlálót, feltenni egy gyári 2.3.4-et, teljes reset-et csinálni és úgy visszavinni. Természetesen feltételezem, hogy a CSC-d megegyezik a vásárláskorival. Ha így is visszadobják, akkor lehet aggódni.
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
joe2119 #28986 üzenetére
Igen. Megerősíteném:
JKay Deluxe Themes V12:
XXKI4, XWKI8, XXKI3Sajna még nem teljes a témák listája sőőőőt..., de legalább már van valami...
-
pestibenji
senior tag
válasz
joe2119 #27554 üzenetére
és akkor hol találom magát a romot?
Szerk: Asszem megvan
Tévedtem, mégsincs meg -
zelma
aktív tag
válasz
joe2119 #27528 üzenetére
Bizony, bizony, a mi sgs2-ünk még sokáig nagyon jó teló marad. Idővel letaszítják a trónról, de az új csúcsmodellek mellett sem lesz oka szégyenre.
Elég megemlíteni a 2009 utolsó harmadában kiadott HTC HD2-est, amely nem mai darab, ennek ellenére nagy népszerűségnek örvend. -
Gizmo94
veterán
válasz
joe2119 #26998 üzenetére
Igen, sajnos kisebbek, nem tudom,hogy lehet-e növelni valahogy a betűméretet.
Valamint a crt off effekt hiányzik amikor kikapcsol a képernyő, azt nem tudom,hogy pótlólag valahogy bele lehet-e rakni, van-e valami app ami tudja ezt....De amúgy szép és jónak is tűnik ez a török rom..
-
-
ERPY
őstag
-
-
-
-
válasz
joe2119 #21544 üzenetére
Nem internetezek vele egész nap azt gondolhatod, mert akkor tök mindegy szerintem, hogy milyen room van rajta 6-7 óra és lehet töltőre tenni!
Telefonálok hiszen elsősorban telefon ugye, filmeket szoktam nézni rajta és zenét hallgatok, plusz egy kis internet, így 3 nap!
De láthatod, hogy az előttem szóló embernek 6 napot is kibírt, mondjuk szerintem ő nem is telefonált vele, mert csak úgy bír ki max 6 napot, nekem eddig 4 nap volt a maximum amit kibírt! -
mycso
veterán
válasz
joe2119 #19310 üzenetére
Tegrak Overclock, SetCpu, ...
HXY: ok, hogy benne van, csak a verzió szám nem mindegy, lehet amiatt nem megy fel
Pont tegnap panaszkodtam a CF-root miatt, hogy valami nem az igazi vele KH3 alatt.....ezek szerint nem csak a root része nem az igazi, hanem a cwm része sem.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest