Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
nagygabe
csendes tag
Régebben HTC készülékeket használtam, azoknál mindig bekapcsolva hagytam a GPS-t és a vezetéknélküli pozíció meghatározást is. Ha indítottam egy olyan programot, ami használta a gps-t (pl. gmaps), akkor minden egyéb beavatkozás nélkül szépen működött is. Az aksi sem merült, mivel a gps tulajdonképpen csak akkor ment, amikor a program használta.
SGS2-nél viszont ugyanezekkel a beállításokkal nagyon gyorsan merült az akku, óránként átlag 3%-ot. Próbálkoztam mindenfélével, pl. kiderült, hogy a Go Launcher EX elég sokat fogyaszt, szemben a LauncherPro-val. Durva különbség akkor jelentkezett, amikor kikapcsoltam mindenféle pozíciómeghatározást (gps-t is). 1% alatt marad óránként a merülés. Még nem próbáltam, hogy ezek közül a pozíciómeghatározásokból pontosan mi fogyaszt sokat...
Ezen nagyon meglepődtem. Hardveres különbségből adódhat, vagy ennyire más a szoftver a két gyártó telefonján? Lehet, hogy más rommal nem így működik?
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest