- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Létezik olyan notesz alkalmazás amit jel kóddal , vagy ujjlenyomat olvasóval lehet megnyitni, feloldani ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
I.P.M.
kezdő
válasz Viktor0610 #5398 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
De nem kell hozzáadni mert az volt amivel a telefont beüzemeltem tehát az az első a fiókoknál most is.
Lehet hogy rosszul emlékszem de mintha a beüzemelés után a beállítások megnyitásánál a Google fiók jelent volna meg.
Viszont ha nálad(tok) is most az jelenik meg a beállítások megnyitásánál hogy Samsung account akkor nem foglalkozom vele, csak nem értem hogy miért kell két helyre szinkronizálni.
Ezért gondoltam hogy nekem elég lenne a Google felhő de sehogy sem tudok megszabadulni a Samsung accountól.
De ha másnál is így van akkor nem foglalkozom vele, csak hozzáértő megnyugtatást akartam hogy ez így nem hülyeség és van értelme.
A nagyobb gond hogy a Google fiókommal regisztráltam a Samsung accontomat is így ha veszik lehet hogy minden veszik.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A Beállítások - Fiókok és biztonsági mentés - Fiókok kezelése részen add hozzá a Gmail fiókot.
A Samsung fiókot nem tudod kicserélni a menüben a Gmailesre, de nem is kell. Amennyiben hozzáadod a fenti útvonalon, szinkronizálja az oda mentett dolgaid.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
I.P.M.
kezdő
Szeretném megkérdezni hogy van-olyan aki Samsung account fiókkal használja a telefonját. Tehát amikkor megnyitom a beállítások menüt, látom a nevem, alatta pedig Samsung account felíratott.
Hogy lehet ezt Google fiókra változtatni, magába Samsung fiókba is a Google fiókommal vagyok regisztrálva.
De hiába törlőm a Samsung accountot nem jelenik meg a Google fiók csak hogy regisztráljak a Samsung accountal, mert ez meg az nem fog működni -
fogselyem
aktív tag
válasz GoodSpeed #5393 üzenetére
Anno ilyen üzenetet utoljára a Samsung Galaxy S3-on láttam.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz Luck Dragon #5394 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Friss:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #5277 üzenetére
No kijöttem a Berettyóújfalu lakásba, és láss csodát egyből maxon van mind a két telekomos SiM-nél a térerő, szóval nem az A54 sara, egyszerűen Hajdúszoboszlón gyenge a telekom, ja és lakáson belül vagyok.
Most először jár a lakásban az A54.y és lát WiFi 5-ös routert a 6 helyett.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
fogselyem
aktív tag
Kifejezettem nem érdekel, hogy januárban mikor kapjuk meg a frissítést, nem morzsolok könnyekkel áztatott zsebkendőt a rendszer, Google biztonsági frissítés felett, hogy azok mikor jönnek, jönni fognak ha jönni akarnak.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
22Dávid22
aktív tag
válasz GoodSpeed #5381 üzenetére
Javítsatok ki, ha tévedek, de én nem tudok arról, hogy más gyártónál eleve lenne beégés elleni védelem, mégsem ég be a képernyőjük pár hónap után. Persze, örülök, hogy a Samsung foglalkozik ezzel, de nem borogatok asztalt azért, mert pár hónapig kimaradt a szoftverből.
-
unravel
őstag
Az A53-at használom ébresztésre, zenehallgatásra stb.
Az mennyire szürreális, hogy mélyalvásba tette az ébresztőalkalmazásom és egy napon nem riasztott?
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz fogselyem #5382 üzenetére
A frissítés még decemberi selyemke.
-
Remek, nem sietik el... vajon hányan jelentkeztek a szervizekben ezzel a problémával?
-
Skod
aktív tag
A januári frissítésbe kerül vissza a beégés elleni védelem.
-
Köszi
-
válasz fogselyem #5375 üzenetére
Nem baj, ma is használtalak a fogaim között fogselyemke az Oral-B 8900 PRo után
[ Szerkesztve ]
-
válasz fogselyem #5373 üzenetére
Igen, firkálni tudok, csak nekem a szabályos, nem kézi körök hiányoztak.
-
fogselyem
aktív tag
válasz GoodSpeed #5372 üzenetére
Lemented a kepernyot es ott van alul a bal szelso ikon amivel firkalni tudsz a kepre.
Most vettem észre, hogy a Human Pancake No Cowards albumát is megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Xiaominál tudom, hogy hogyan lehet valamit bekarikázni, de itt?!
-
TeeJay
félisten
válasz fogselyem #5370 üzenetére
Így bizony. Hónapok óta használom az A54-et és amennyire féltem hogy Exynos proci lesz és örökké majd térerő gondom lesz meg 2óra alatt lemerül a telefon meg miegymás
Na ahhoz képest, térerővel még sosem volt gondom, mobilnet hasít, 5G Yettel mértem 1,6gigabit felett is. Wifi is teljesen jó igaz az itthoni router-en ki kellett nyomni a MU-MIMO-t meg a Beamforming-ot mert nem csípte, GPS 1méter pontosság és már fél országon vezettem vele mindig tökéletesen navigál
Ja akku meg lazán bírja az 1napot így semmi panaszra okomMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fogselyem
aktív tag
válasz pandrasz #5369 üzenetére
Max a geekek kozott, Atlag Aront, Annat nsgyon nem erdekli, hogy mi van a kijelzo alatt, "ki jott az uj Samsung lattam a tvben, kihozom reszletre".
Szerinted ha egy plazaban megkerdezed az S22, S23 tulajdonost, hogy milyen SoC van a mobiljaban gondolkodas nelkul megmondja es azt is, hogy az Exynos miert rosszabb, mint a Snapdragon?
Ebbol az egeszbol az IT media csinal allandoan bulvarhirt.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
fogselyem
aktív tag
válasz pandrasz #5366 üzenetére
Sokszor és sokat túrtam a netet, az Exynos miatt sajnos nincs működő port belőle.
A Google Cameranak van egy 2.7.008-as verziója ami működik a telefonnal.
Régi, de normálisan működik benne az össze panoráma funkció.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
pandrasz
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki az A54-en Google camera port-ot? Próbáltam jópárat ,de egyiket sem sikerült működésre bírnom. Létezik működőképes változat belőle? -
addikt
válasz Luck Dragon #5358 üzenetére
gondolom van idejük és egész nap a tiktokot pörgetik. az akksikat meg gyakran kell tölteni
:)
-
fogselyem
aktív tag
Ma csináltam egy dinamikusabb esti 4k-s videót (még kicsit érdemes várni a YouTube 4k-s feldolgozás miatt) és két képet.
Vélemény?Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Amikor így beleakad, és sérül a kábel, nem aggódsz, hogy maga a telefon USB portja is sérülhet?
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot a gps problémával kapcsolatban. Sajnos nálam is előjött. Megkapott minden engedélyt a google maps, pontos helyhasználat beállítva, energiatakarékosság kikapcsolva, stb.
Főleg Budapesten tapasztalom. Az a durva, hogy menetközben kell matatnom a képernyőt, újra indítanom a térképet, gps-t. De tegnap még az sem volt elég, nem volt hajlandó magához térni, azt mutatta, hogy a Dunában vagyok Szerencsére el tudtam vezetni az úticélomig.
Korábbi telefonjaimon nem volt ilyen probléma. Van rá megoldás?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
atosan
veterán
válasz Luck Dragon #5358 üzenetére
Fonálnak nézi és horgol
Kábel közepét fogva húzza ki a telóból, amit én láttamMaine coon
-
-
veterán
válasz fogselyem #5356 üzenetére
Sajnos esetenként ennek a fordítottja az igaz: ugyanezt veszed meg itthon sokezerért...
Ez a 6 Amperes 120 wattos kábel 2x olyan vastag mint az A54 gyári.
(töltőnk van elég, de a kábel fogyóeszköz. Megtörik, beakad, stb.
5 tagú család + 2 db nagymama. Kell...)[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz fogselyem #5331 üzenetére
1 millió videó vant fent a beállításáról Privát DNS beállítása
Itt sem HTTP nem írnak előtte , de a cím is egész más amit te írsz.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Szia! Próbáld az autó blokkolót kikapcsolni ha be van.
Vagy a recoveryből törölni a cash partitiont.
-
veterán
Kicsike off:
Rendeltem a TEMU-ról apróságokat még december elején. vmi 7-8 tétel, összesen 7859 Ft-ról van szó. Mivel 2 hét alatt nem kaptam meg, 17-én kaptam 1700.- Ft bónusz kupont következő vásárláshoz.
A csomag követhető volt, a MAGYAR POSTÁNÁL, VÁMVIZSGÁLAT UTÁN ELVESZETT, december 17 óta nem volt nyomon követhető. Tegnap délelőtt lejárt az 1 hónap, teljes visszatérítést kértem, iktatta a rendszer, sok napos ígérettel, de délután pittyegett a telefon, vissza is jött a pénz. Hurrá.Ma reggel sms: MPL üzleti csomagját ma kézbesítjük, 0 Ft utánvéttel.
Temun csomagkövetés: ma reggel 7 órakor megyeszékhelyen MPL raktárban, kézbesítés most sincs ott, nem látható.
Milyen értékelést adjak ?? [kép]ON:
Ha valaki továbbra is olcsón keres A54 hidrogél fóliát, klikkeljen bizalommal a TEMUN!
Ez volt az: [kép]
Amikor én rendeltem, még kicsivel olcsóbb volt:És mindezek ma:
4 db fólia ~1800 Ft
[kép] [kép] [kép]A minőségről majd később, az A54, és a hozzá tartozó gyermekem jelenleg 300 km-re van.
[ Szerkesztve ]
-
22Dávid22
aktív tag
A ReVanced teljesen nyílt forráskódú, a Vanced pedig egyáltalán nem volt az. A Play Áruházban utóbbi sem volt fent hivatalosan. A ReVancedet kb. azóta használom, hogy elkezdődött a projekt, eddig semmi gyanúsat nem csinált. A lényeg, hogy a YouTube apk, amit megadsz neki, megbízható helyről származzon. (pl. APKMirror)
-
fogselyem
aktív tag
Kb. egy eve hasznalom a RevancedYTot, fizetem a szamlaim, neha tobb tizezer forintot mozgatok a mobilommal, egyszer se vettem eszre, hogy parologna a penzem.
Be kell kapcsolni a banki alkalmazasban a ket lepcsos azonositast, az se csodaszer, de egybol eszreveszed ha gyanus penzmozgas lenne a szamladon.
Hamarabb rabolnak ki ha nincs PINnel, ujjlenyomattal lezarva a telefonod, a banki alkalmazas meg megkoveteli a PINt.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
+1 Meg akkor már ott van az Adguard Premium, és a Youtube-on azon belül is megnyithatod, aztán vagy megy vagy nem. Nem néztem a "reformok" előtt sem, mert nem lehetett állítani a felbontást, illetve nem is jelezte ki, hogy most 720p-ben vagy 1080p-ben vagy miben megy
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz Jack Oneill #5345 üzenetére
Akkor csináltam az UO-nál egy alapra visszaállítást.
Ezeket hagyjam, s mellé jelöljem be az összeset, ami Adguard-al kezdődik? -
addikt
én a mobilra nem merem feltenni a revancedet, mert nincs benne a play áruházban régen ment a vanced, de ma már inkább nyomkodom a reklámokat. az egész életem a telefonon van ügyintézve. nem esne jól egy kis pimasz, tolvaj kódsorocska.
:)
-
válasz GoodSpeed #4805 üzenetére
Nos úgy látszik ez havonta egyszer előjön. Azóta volt biztonsági frissítés ugye... az nem javította, most pedig mint látható megint előjött, hogy az eSIM-nél eltűnik a WiFi... újraindítás orvosolja.
-
válasz GEPESZ66 #5341 üzenetére
Így:
-
válasz GEPESZ66 #5338 üzenetére
Lehet,én ebben bízom:
-
válasz fogselyem #5331 üzenetére
Inkább nézek reklámokat, mintsem szívassam így magamat.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Jack Oneill #5335 üzenetére
Akkor szinte minden szűrőt bekapcsoltál, ha jól gondolom!?
Az Adguard bővítményt nem próbáltad az UO helyett?
Nem olyan jó, mint az UO? -
GEPESZ66
veterán
válasz Jack Oneill #5330 üzenetére
UO esetében melyik szűrőt használod a Youtube-ra?
Amúgy én az UO szűrőket kikapcsoltam, az Adguard-ot engedélyeztem. -
veterán
-
fogselyem
aktív tag
Akkor fussunk neki normálisan a dolgoknak, mert szerintem mindenki ír hetet havat reklámblokkoló, YouTube ügyben.
Beállítások -> Kapcsolat és megosztás -> Privát DNS -> A privát DNS - szolgáltató hosztneve , ide bírod,hogy : dns.adguard.com
https://dns.adguard-dns.com/dns-query ---> így kell beírni!
De ezt nem használom, helyette a Chromeba írom be.
Beállítások / Adatvédelem és biztonság / Biztonságos DNS használata / Másik szolgáltató választása / Egyéni https://dns.adguard-dns.com/dns-query
A kapcsolót felül be kell kapcsolni, így tényleg szűri a reklámok nagy többségét a Chrome, de van oldal ami nyavajog a reklámblokkó miatt.
Én inkább a Samsung Internetet használom, mellé letöltöttem a Samsung Galaxy Storeból az Adguard Content Blockert, amit bekonfiguráltam.
YouTube mellé / helyett RevancedYT, általában kettő, három naponta jön ki frissítés hozzá amit !!!kézzel!!! kell felrakni.
Eddig megbízhatóan blokkolta a reklámokat, a videókba beépített szponzor tartalmakat, legalább is a Speedzonennál átugrotta(!) nekem, meg a háttérben, kis ablakban lejátszás (sz0p, ny@l, gombot varr).Nem nekiugrani, mint tót a keresztanyjának a feltelepítésnek, hanem nyugodtan elolvasni az oldalon, hogy még mit kell felrakni a RevancedYT mellé, hogy normálisan működjön.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Párom A54 telefonjára nem érkezett még meg az A14. Eddig mindig szépen jött minden frissítés. (EUX régiós)
Ez mitől lehet?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Angel2014
addikt
Beállítások / Írd be a keresőbe , hogy DNS , / a privát DNS kiszolgáló host neve/ és ide írjátok be , hogy
dns.adguard.com
vírus és vírusos reklám blokkoló!
-
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
[kép] Google Play nektek sem frissül? Októberi az utolsó up.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Jack Oneill #5317 üzenetére
Samsung naptárral próbáltam össze barátkozni , de számomra nagyon fapados . Marad Google megoldása . Köszönöm a segítséget .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5316 üzenetére
A gmail ugy tudom, tud ilyet a beallitasok, okosbeallitasok engedelyezese utan. En google naptarat hasznalok, az pl tud ilyet.
-
Van olyan beállítás a naptár esetén ami automatikusan felismeri az e-mailben a dátumokat , jegyeket , eseményeket mint az Apple naptár esetében
-
m_laj
csendes tag
Sziasztok.
Az után szeretnék érdeklődni, hogy az normális-e, hogy az A54em nem kapta még meg az android 14 frissítést? Hiába megyek rá manuálisan a frissítések keresésére, mindig azt írja, hogy naprakész, viszont továbbra is csak a 13as verzió van.
Páromnak karácsonyi ajándéknak szintén egy A54et vettem és az övén már az új rendszer van.
Igazából azért lenne fontos nekem, mert másik topicban azt az infót kaptam, hogy az android 14el kapja meg a telóm a vodafone vowifi funkció használati lehetőséget és mivel olyan helyen lakunk, nagy szükségem lenne rá. A Telekomos céges simről hibátlanul működik szóval nem beállítasi hiba.
Előre is köszönöm a választ.
-
MODERÁTOR
válasz Jack Oneill #5311 üzenetére
Nem látok erre opciót.
A Simple Galéria appban kikapcsolható.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A galeriaban a kukat nem lehet kikapcsolni?
-
fogselyem
aktív tag
Az ilyen vedd be ezt, azt a tablettat dologra nem jo a Google Tasks?
Azzal is lehet riasztani akar percenkent is.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
válasz tDr1v3r #5301 üzenetére
Köszi, most ezt is letöltöttem, beállítottam, most próbálgatom.
-
unravel
őstag
-
Lehet nálam van a hiba ( Samsung ) naptárban sem az ünnepek , se egyéb nincs külön feltüntetve és ennek beállítását sem találom a beállításaiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest