- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
22Dávid22 #9318 üzenetére
Még az este 4 óra keresgélés, felhasználókönyv és szemkifolyás után csak rájöttem
DE! Örök hálám az überrészletes hülyebiztos leírásért!!! 💙 Rég találkoztam fórumon ilyennel!
Valóban ez hiányzott a tudásbázisomból, hogy Samsung OS-en külön be kell kapcsolni ezt a máshol alap funkciót. Így már a külön állítható csengőhangok is megvannakKöszönöm még egyszer!
-
GoodSpeed
addikt
válasz
22Dávid22 #9197 üzenetére
Köszi, nos nekem is kényelmes, de volt múltkor egy cikk,hogy ténylegesen pár havonta érdemes törölni, mert sok olyan szemét foglalja a helyet amiket már lehet sosem hív elő a rendszer.
Bár ott gyorsítást is írtak, de a helyfoglalás az tény. Nekem manuálisan 8 GB jött össze tegnap. Pl OneDrive, Google fotóknál is GB-os tétel volt.
megnézem az AppMgr III-t köszi.
-
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
22Dávid22 #6685 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de találtam egy megoldást.
Le kell tölteni az [Activity Launcher] nevű alkalmazást, majd kikeresni és elindítani a com.android.settings.Settings$WifiCallingSettingsActivity nevű activity-t, itt bejön egy képernyő, ahol állítható a dolog. Az internet alapján nekem úgy tűnik, hogy a szolgáltatótól függ, hogy elérhető-e ez a beállítás. -
válasz
22Dávid22 #6663 üzenetére
A box beállításai között lehet ezt módosítani.
Nem vagyok otthon, de Google barátom + DeepL fordító szerint:
Nyissa meg a Google Home alkalmazást .
Koppintson a Kedvencek vagy az Eszközök elemre.
Érintse meg és tartsa lenyomva a készülék csempéjét a Beállítások koppintás. Felismerés és megosztás.
Kapcsolja ki a Let others control your cast media (Engedje, hogy mások irányítsák a cast médiát) lehetőséget. -
Jabby
őstag
válasz
22Dávid22 #5095 üzenetére
"Amíg nem tapasztalod, hogy olyan alkalmazásokat zárogat be memóriahiány miatt, amikre szükséged lenne, szvsz fölösleges figyelni a memóriahasználatot.
"
Igen, értem, csak azt furcsállom, hogy a régebben használt, de a háttérben még futó alkalmazások elég lassan nyílnak meg. Pl. Inroreadernek kell 3-4 sec, hogy észhez térjen.
Olyan az érzésem, mintha a rendszer gondolkodna, hogy honnan/hogyan szabadítson fel memóriát, hogy futtatni tudja. -
cs.zs.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest