- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Toncos #10972 üzenetére
Nem kell mókolni semmit fent van a rom!
Van erre a videó a youtubon hogy tudod visszahozni a dowload módból.
A rom már fent van! Esetleg egy recovery visszaállítás segíthet gyári állapotba tételre.
Wipe data factory reset
Majd utána
Wipe cash partition
Csak ezt a kettőt töröld.
Az ótát akkor is megkapnád ha Odinnal felraknád a romot.
Amúgy itt a videó [link] egyszerre kell a plusz mínusz hangerőt tartani és visszalép.
-
Angel2014
addikt
válasz
NdrewSunix #10658 üzenetére
Nálam csinálja, de nálam tíltották az 1-es simet.
Írtam korábban #10123 ha volt recoverys visszaállíts vagy gyári törlés akkor mit kéne beállítani. lehet az a gond. Ha megcsinálod a jobb felső sarokban mentsd is el .
-
Angel2014
addikt
Jött frissítés
-
Angel2014
addikt
Emlékeztek van ez a tiltásom szlot1 a telefonomon.
A Szlot2 örökké megszakad és azt írja, hogy nincs regisztrálva a hálózaton.
A beállításoknál automatikusra van állítva 5G, LTE, 3G, 2G, és az APN protokoll IP/6
Na most ha ha csak LTE-re állítom nem szakad meg..
Felhívtam a Yettelt hogy ez esetleg miért van vagy a kártyások nem használhatják az /G halózatot.
A válasz és a kérdés az volt....volt e szoftverfrissítés, Gyári visszaállítás vagy esetleg recovery visszaállítás, mondtam mind a három volt.
Kérdeztem van e esetleg egy hálózati beállítás amit le tudnának küldeni a válasz az volt hogy nincs az újabb telefonokra.
Közlik, hogy a telefon az APN protokoll APN/4 rendszert használja és ha frissítés, UI frissítés gyári visszaállítás vagy recoverys visszaállítás történik a mobil hálózatok beállítása az APN protokollja automatikusan APN/6 -ra fog kerülni.
Így kérte az ügyéntéző, hogy állítsam át APN/4-re vagy mind a kettőre, hogy automatikus legyen, majd kapcsoljam ki 5 percre a telefont és indítsam újra.Elvileg most jól működik a telefonom 2. szlottja.
Amúgy kíváncsiságból megnéznétek nálatok mire van állítva az APN protokoll?
-
Angel2014
addikt
Én ne tudom nálatok mi lehet de nálam 67MB jött és Októberi lett.
-
Angel2014
addikt
Betették a Magyar nyelvű Geminit? Észre sem vettem. Akkor így úgy tudjuk használni mint a nagy telefonokat? Prohardver
Ja vettem egy ilyen aktív tollat a Temuról szerintetek ezzel működni fog a telefonunkon?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Mostanában azt írja a telom egyre gyakrabban, hogy nincs regisztrálva a hálózaton.Szerintetek köze lehet a korábbi sim 1 Imei tiltáshoz? Vagy valami beállítás vagy vírus vagy más okozhatja? Például az UI verzió vagy maga a szoftver sérült az utolsó frissítés óta.
Ha kézzel rákattintok akkor visszajön [videó]
Idáig teljesen jól működött a sim 2 foglalata. És az is érdekes visszajön ha kézzel erőltetem vagy újraindítom a telefont.
A napokban voltam ben érdeklődni a rendőrségen is de nem adtak információt a tavaly novemberi feljelentés miatt. -
Angel2014
addikt
Most Frissítettem...valaki tudja mit hoz ez az update?
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Kihez vitted? Telefondoki? Annak a mániája a leszakadt csatlakozó.
Egy ilyen ütéstől nem szakad le, max a púpos aksitól.
Tudok segíteni mindenben...szétszedték amúgy??
-
Angel2014
addikt
Másik ami tudja ugyan ezeket az a bixbi wision / kisegítő lehetőségek/ látásegítő résznél kell engedélyezni.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Azt tudtátok ha engedélyezve van a fényképező fordít és felolvas fényképezés nélkül? [link] Elég csak a kamerát ráfordítani.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem van ti használtátok már az ALL aplikációt Play áruházból?
Állítólag le lehet tölteni az ingyenes ALL-t és a fizetős Pro verziót is.
Van a TikTokon a gyogyós Putyú azaz Mc ISTI:
Ő az aki a legrosszabb napjaimban is könnyet csal a nevetéstől a szememre. [link] [link]
Na ő beszélt erről és mutatta be a letölthető mesterséges inteligencia használatát.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7983 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7866 üzenetére
Majd így mutasd, hogy milyen. Akkumlátor
-
Angel2014
addikt
Gyerekek amiről itt sokan beszélünk ez nem teló, vagy android 14, vagy UI 6.1 Hiba.
Kijött egy frissítés ami elvileg stabilabb. Kaptunk is bele dolgokat és vettek is ki belőle.
Pl írtátok hogy nem lehet fotót vagy hátteret állítani az AOD-on erre még simán kiadhat a Play vagy a Store egy frissítést nem??
Ugye értitek mit szeretnék mondani?
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #7764 üzenetére
Szóval be van kapcsolva az akku védelem...de ha nem kapcsolom be akkor mi van??
Na most be van kapcsolva és ez a 3 lehetőség van...
A középső érthető hogy alvás közben menjen vagy leálljon...
De az első és a harmadik az mi már? Leáll a töltés 100%-nál és újra indul és leáll a töltés 80%-nál majd nem indul újra a töltés?
Mesterséges inteligenciát abszolút nem is kaptunk.
-
Angel2014
addikt
Most tulajdonképp mi változott??
Az hogy a képet tudjuk szerkeszteni, a videót lassítani?
Az hogy az akku töltés kikapcsol 100%-ál?
Miért idáig nem kapcsolt ki?
-
Angel2014
addikt
XDA-megkérdezhetem neked de nem sok esély van rá.
Náluk ez a típus. (SM-A546E)
-
Angel2014
addikt
Nincs hozzá..Csak EUS CSC ezt nem tudod lecserélni például a szingapuri A546E-re mert a mienk A546B
De ha le is cserélnéd kegyetlenül megváltoztatja a billentyűzetet is vele együtt.
-
Angel2014
addikt
Valahogy úgy olvasom Dugd Gépre..mert csak ott jeleníti meg a DATA fájlokat.
/data/system/netstats mappából törölj mindent és indítsd újra a telód.
-
Angel2014
addikt
Android 15 (One UI 7) frissítés: mely Galaxy telefonok kapják meg?
Meg sem kaptuk idáig a 6.1-et de már az Android 15 és a 7.0-ról beszélnek!
Kezd ez tényleg vicces lenni! Ugyan így beharangozták, majd leállították, majd félig vagy hiányosan kapjuk meg.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7395 üzenetére
Mindent fordít...Mindent felismer...
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7390 üzenetére
Töltsd le a PDF -et.. vagy csak nyisd meg. Tartsd a középső alsó gombon kockán a a kezed. Behozza az inteligens funkciókat. Fordító / Kijelölés/ majd meghallgatás.
Nyilván a csajt és a sebességet is lehet állítani valahol.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7390 üzenetére
Idáig is volt nem applikáció nélkül...?
-
Angel2014
addikt
Ma fényképeztem egy alkatrészt és a telefon automatikusan mentette a jegyzetet..sőt fel is ismerte az alkatrészt ez már az inteligens inteligencia?
Nálatok is van??
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #7304 üzenetére
-
Angel2014
addikt
Ennek a telónak pont az a lényege ne merüljön és használat alatt is mint a jégcsapnak kell lennie.
Valami felkerülhetett rá ami a háttérben tekeri.
Ne a gyári visszaállítást használd hanem a recoweryst amihez egy USB C kábel kell a géppel összekötöd Kikapcsolt állapotban a hangerőt pluszt tartod és a bekapcsoló gombot is majd mikor bejött a bekapcsoló gombot elengeded de a hangerőt tartod egy picit még. [link]
Itt csinálsz egy wipe data factory resetet és egy wipe cash partition törlést szóval csak ehhez a kettőhöz nyúlj.
Rebbot system..
Amikor feláll elkezded végigvinni a telód és amikor kérdezi visszaraknád a dolgaidat azt hagyd ki szóval ne kerüljenek vissza rá.
-
Angel2014
addikt
A legjobbak lejátszására kattintottam az meg automatán indult..
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #7282 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7268 üzenetére
Nagyon szuper képek!
(#7259) Skod : És a tied is nagyon jók lettek.
#7270) Skod : Ez mennyire hiteles infó?
Amúgy úgy olvastam volt valami baj a töltéssel és az akkúüzemidővel is s24 -en is az UI6.1-el.
-
Angel2014
addikt
Köszönöm
(#7022) Luck Dragon Neked is.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7015 üzenetére
Tegnap megvettem a routert most állítgatom..Tudnál abban segíteni hogy megjelent egy hatos az antennában amit felraktál képet abban is benne van ugye az nem baj?
A másik a wpa3 a laptopon nem megy..az minek a fügvénye hálókártya?? Pl nekem a legion Y720 csak AC-és így csak a wpa3 és wpa2 kombót tudom kiválasztani.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #7006 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat
Akkor marad a TP link 18 k-ért. 1 év garival. engedett is a srác.
-
Angel2014
addikt
válasz
GoodSpeed #7004 üzenetére
Szia Routerben nem vagy vagytok otthon?
Folyamatosan azt írja a telóm nem megfelelően beállított jelszó. De ezt írtam már korábban.
Régi D-Link kétsávos DIR-842 van most.
Lecserélem most Pl olyan 20 k körül te melyiket javasolnád vagy javasolnátok?
Pl van ez a tenda 16-kért 4 magos processorral
Tenda RX3 Router, Wi-Fi 6, Gigabit dual-band AX1800
Vagy lenne ez a TP LINK 20 k-ért de ez csak dual core processor van.
-
Angel2014
addikt
De miért kell kikapcsolni ?
Nem fogyaszt semmit és csak akkor használod amikor szükséged van rá nem?
-
Angel2014
addikt
A csillagkeresést és az utazást próbáltátok??
Beállítások/ telefon névjegye/ szoftver adatai/ android verziója
Párszor tapicskold meg , majd ha bejön a logó tartsd lenyomva, majd bejött az űrhajód adatai navigálhatsz az űrben.
-
Angel2014
addikt
Érdekes ez a Google Play frissítés is.
Van mikor 5 ből sem rakja fel. Másnál kettőből és most nálam egyből feltette 64-MB-al a februárit.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Korábban említettem a wifi hibát hogy helytelen jelszót ír.
A héten 6x csinálta. Ma 1 gigát szívott el 10 perc TikTokkal
úgy hogy nem vettem észre csak amikor már jött az üzenet.
Digis Optikai net naponta akadozik, szerelik vagy a modem melegszik mindig van valami..
Itt néztem az inteligens wifit ahogy írtátok
Be volt állítva, hogy váltson át mobilnetre ha cseszekszik a wifi.
Ha kikapcsolom szerintetek akkor is fogja csinálni ezt?
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #6548 üzenetére
Vagy 3x kellett újraindítani ezért a 8 mb-ért.
-
Angel2014
addikt
válasz
Leonardo91 #6510 üzenetére
XDA-t próbáld meg.
-
Angel2014
addikt
Igazad lett...De folyamatban a nyomozás.
Köszönjük, hogy ügyintézéssel kapcsolatos válaszát megküldte részünkre.
Sajnáljuk, hogy előző válaszunk negatívan érintette Önt, azonban az abban leírtaktól eltérő információval nem tudunk szolgálni.
Az érintett xxxyyy as számú IMEI-hez tartozó telefon kapcsán tartozást tartunk nyilván, ezért a tiltást nem tudjuk feloldani, csak akkor, ha a hozzátartozó előfizetés kapcsán szereplő teljes összeg rendezésre kerül. A telefon korábbi tulajdonosával kapcsolatban további információt adatvédelmi okok miatt Önnek nem adhatunk., így a telefon átírását sem tudjuk rögzíteni. mivel a készülék számlatartozás miatt van tiltva, így a szerviz sem tudja a készülék működését ellenőrizni.
Kérdéseivel és észrevételeivel a jövőben is forduljon hozzánk bizalommal Kérdéseit ügyfélszolgálatunkhoz írásban a honlapunkon elérhető elektronikus űrlapok segítségével vagy telefonon a 1220-as Yettel hálózatán belül, belföldről díjmentesen hívható számunkon tudja feltenni. Ügyfélszolgálatunk minden csatornája készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Üdvözlettel:
-
Angel2014
addikt
Kint a Google Play 70mb is. 2024. Jan. 1.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz
Jack Oneill #5644 üzenetére
Az életben nem találtam volna meg.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok azt amit lehúzunk fentről értesítési sávot lehet szerkeszteni?
Eltávolítani belőle vagy hozzáadni sorrendet állítani stb stb stb.
Korábban lehetett de a 14.-es androidba nem találom azt a video fordítót szeretném hozzáadni.
-
Angel2014
addikt
jéééé frissített a Play 86mb-al November 1 -re. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha recoveryből újratenném meg e tartaná ezt a dátumot, vagy visszatenné Júli 1-re.
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #5511 üzenetére
Szia ha már off lehet hasznos is amit jó tudni.
Behívtak kihallgatásra a nyomozók Vasárnap időpontra. Mint kiderült egy ismerős fiához került az ügy.
Csalás a vád. Ügyészség és peres eljárás veszi majd kezdetét. De lesz előtte egy békéltető ülés vagy micsoda lesz, és ha elismeri és hajlandó kártalanítani akkor megszűnik az ügy, vagy az ügy kimenetelét enyhíti.
Megtörtént a feljelentés és a kihallgatás és a jegyző könyvel felmentem a Yettelbe ahol elküldtem az iratokat.
Írtam, hogy több évtizedes ügyfelük vagyok és anyu betegségénél fogva szükségem van telefonra az életmentő beavatkozások miatt másrészt csatolom az adásvételit, a rendőrségi feljelentést.Így kértem hogy akár méltányosságból is oldják fel a korlátozást. De mivel már igazoltan én lettem a telefon tulajdonosa írják is át a nevemre és a garancia jegyet is postázzák ki részemre.
A recepción dolgozók is megerősítettek, hogy a kérésem alapos és volt már hasonló ügy is náluk.
Hiszen attól még hogy valaki megvette jogában áll eladni , átadni és elajándékozni a telefont.
És ha ezt bizonyítani tudom amit most meg is tettem lehet majd át fogják írni a nevemre és feloldják a korlátozást is.Ezt most jogászok fogják vizsgálni.
Az biztos, hogy ha fel is oldják akkor is visszakérem a pénz egy részét majd a 3. féltől aki eladta nekem hiszen ebben az időben csak részlegesen tudtam használni a telefont.
Szerintetek?
-
Angel2014
addikt
válasz
fogselyem #5331 üzenetére
1 millió videó vant fent a beállításáról Privát DNS beállítása
Itt sem HTTP nem írnak előtte , de a cím is egész más amit te írsz.
-
Angel2014
addikt
Szia! Próbáld az autó blokkolót kikapcsolni ha be van.
Vagy a recoveryből törölni a cash partitiont.
-
Angel2014
addikt
Beállítások / Írd be a keresőbe , hogy DNS , / a privát DNS kiszolgáló host neve/ és ide írjátok be , hogy
dns.adguard.com
vírus és vírusos reklám blokkoló!
-
Angel2014
addikt
Ha megkapnám a yetteltől a hivatalos feloldó kódokat akkor csak ezzel a titkos kód elindításával tudnám végrehajtani.
-
Angel2014
addikt
Buék mindenkinek!
Írtam a samungnak, hogy nem működnek a kódok amit itt korábban kérdeztem.
És megjött a válasz....
Ha be van kapcsolva az autó blokkoló nem fog működni.
És tényleg, ahogy kikapcsoltam minden kód működik.
-
Angel2014
addikt
válasz
Luck Dragon #5259 üzenetére
Tényleg jó ez a videórögzítő benne.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Aki frissített 14-re és UI 6 ra megnézné, hogy be tud lépni a szervízmenükbe?
PL az imei számot meg tudja nézni? *#06#
Vagy ez? *#0*#
-
Angel2014
addikt
Kint a decemberi frissítés.
-
Angel2014
addikt
válasz
GoodSpeed #5077 üzenetére
Az a térerő nem gatya?
Ez a december nem az én hónapom..
A telefon kilőve, az órám beszart, tegnap anyú tévéjében szállt el a led világítás, mi fog még jönni...ma egész nap ezért rohangáltam, így maradt az hogy lepattintottam a prizmákat és egy led szallagból ragaasztottam rá
a ledeket és FBS -el visszaragasztottam a prizmát, mivel dinamikus az alaplap és sorra van kötve, ha egy led kiég az tv máris sőtét lesz.És mindezt 70.000 ft ből élve havonta.
Tényleg jó képeket lő az S23 én mondtam.
-
Angel2014
addikt
Nem értem amit mondasz...Nézd...
1000 fajta képp tudod állítani a kinézetét is s színeket is benne.
Egész jó ez a videó felvevő " képernyő rögzítő" benne.
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #4985 üzenetére
Nem zavar dehogy zavar.
De épp neked töltöttem fel, egyrészt lásd nem a fekete út a célom, a másik a helyes megfogalmazás, hogy jó e így.
Majd kérni is akartalak szedd majd le ha elolvastad,
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #4950 üzenetére
Dehogy nem ez volt a szándékom és ha bírnám is akkor sem tudnám a Yettel miatt mert figyeli most és ha ezt megcsinálnám én rajtam indítanának pert ezt közölték is tegnap.
Szígorúan a Yettelel együtt működve hivatalos feljelentéssel kell elindítanom.
Úgy vettem használtan hogy én bontottam ki a dobozból a garijeggyel és az adásvételivel.
A másik most a Yettel is eljárást fog indítani és ha kifizeti az illető onnan nekem kell majd intézni a feloldását mert automatikusan nem fogják ezt megcsinálni.
-
Angel2014
addikt
A következő a helyzet:
Bevittem a telót a samsung servízvbe simán bevették volna semmi nem látszódott.
A telefonunk nem vízáló hanem cseppálló nyilván bontottam vigyázni fogok rá, de a bontást ahogy nézitek alig sérült a ragasztó is.
A másik ahogy visszaraktam újból rámelegítettem és a régi is újból összeolvad.
Ami kellett volna a garipapír mellé a számla is így nem tudtam intézni semmit a samsungban.
Ahogy nézem a garipapíron YETTEL szerepel na mondom jó úgy is kell mennem a kártyacseréért megnézetem ezt is és kikérem ha lehet a papírokat.
Megvolt a kártyacsere a srác nézi ahogy mutatom a telón a dolgokat azt mondja lépjek be az IMEI részhez. fogta és egy leolvasoval beazonosította a készüléket és közli a mai nappal tiltotta a Yettel mert nem fizettek. A srác kinyomtatta az eredeti garipapírt de a számlát nem a Yettel is eljárást fog kezdeményezni.
Szóval az egész hajcihő kártyacsere, szétszedés teljesen felesleges volt.
Most keresnem kell valakit aki hálózat tiltást feloldja.
És meg kell keresnem azt a tagot aki eladta nekem a hamis papírjaival , mert kiütöm az univerzumba.
-
Angel2014
addikt
Ránéztem most nincs e lecsúszva valamelyik antenna kábel de nincs.
1 perc alatt szedtem szét hajszárítóval és tappancsal.
Ez összerakás után..
Vissza állítottam recoveryből de nem változott semmi.
Most bemegyek a yettelbe egy kártyacserére.
Ha az sem oldja meg akkor még 1x felrakom odinnal.
és ha az sem akkor beküldöm szervízbe.
GoodSpeed : ez a frissítés nálam is jött előtte küldte aszét a telómat.
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #4929 üzenetére
A sim 2 be működik nem értem mi történt vele.
De a sim 1 et sehogy nem bírom életre kelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- OLED TV topic
- HBO Max
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Autós topik
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest