Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
fogselyem #5370 üzenetére
Így bizony. Hónapok óta használom az A54-et és amennyire féltem hogy Exynos proci lesz és örökké majd térerő gondom lesz meg 2óra alatt lemerül a telefon meg miegymás
Na ahhoz képest, térerővel még sosem volt gondom, mobilnet hasít, 5G Yettel mértem 1,6gigabit felett is. Wifi is teljesen jó igaz az itthoni router-en ki kellett nyomni a MU-MIMO-t meg a Beamforming-ot mert nem csípte, GPS 1méter pontosság és már fél országon vezettem vele mindig tökéletesen navigál
Ja akku meg lazán bírja az 1napot így semmi panaszra okom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A54 külsejével vonzza a tekintetet, szoftverben licitál riválisaira és vagy fél év, mire megfizethető lesz.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest