- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Öcsielvtárs
aktív tag
De. Lezárt képernyőnél bekapcs gomb. Ilyenkor beadja a feloldó képernyőrt, bal alsó sarok hívás, jobb fotó. Persze el is kell húzni balra/jobbra a képernyőt, de tud zsebben is fotózni, és segélyhívni. Mondjuk nekem 3 hónap alatt nem sikerült, pedig zsebben van, és felém van a képernyő...
-
GoodSpeed
addikt
Ami megnyugtató lett de durva, hogy:
1. Szeptember óta most vagyok csak képes teljesen örülni a készüléknek és nem érzem kevesebbnek és visszalépésnek hardveresen a Xiaomi 11 Lite 5G NE -hez képest, köszönhetően kiro76-nak. Az, hogy 900 helyett 500 az olvasás onnantól kezdve egyáltalán nem zavar, hogy az alkalmazások telepítése ha ki van kapcsolva az eszközvédelem, akkor ugyanolyan gyors. Azt viszont nem értettem eddig - de a második pontban mindjárt megfejtem -, hogy 500-as tempónál is miért mókol ilyen sokáig egy pár megás vagy legyen akár 100 megás frissítéssel, miért többszöröse az eltelt idő. Ezért eleinte Exynos 1380 gyengeségre gondoltam, aztán felmerült bennem az eltérő, és gyenge tárhely lehetősége, vagy hardveres összeférhetetlenség tipikus esete a kettő között. Ezzel szemben másról van szó. > 2-es pont.
2. Az is durva, hogy a Samsung gyárilag ezt bekapcsolva tartja. Vélhetően arról van szó, hogy rátérjek: bekapcsolt eszközvédelemnél az Exynos 1380-at, úgy megterheli a McAfee cucca, hogy 100%-on pöröghet szerencsétlen.
Ha ki van kapcsolva, akkor meg pillanatok alatt végez, bekapcsolt Avast Premium mellett, ami szintén elvégzi az ellenőrzést!Amúgy mérlegelem, hogy vagy benyelem a biztonság "árát" , vagy az autoblokkolónál a kikapcsolást fogom válsztani az eszközvédelemmel. Igazából napközben nem jelent gondot sebességben, frissíteni meg ráér. Reggel egyébként is manuálisan indítani szoktam egy Google Play frissítések kezelését, hogy friss applikációkkal induljon a nap!
Kiro76 pedig a topic hőse, aki megfejtette a rejtélyt!Szerk: de az is milyen kemény már, hogy szaklapok tesztelgetnek minden évben tucatnyi telefont közben Samsungokat is, és két dologra nem jöttek rá:
1. Eleve nem érzékelték, hogy lassabban települnek a Google Play-es alkalmazások, mint kellene.
2. Mi ennek az oka. -
-
-
GoodSpeed
addikt
A hivatalos magyar szabályozás szerint számla=garijegy. (de ez náluk nem elég)
De csak addig nem ameddig a ki nem derül, hogy az ügyfél ügyvéd... aki akár perre is viszi... így vélhetően tőle begyűjtik és javítják, a többi meg így járt. Valószínűleg az ügyvéd és / vagy bíróságra viszi a dolgot féle ügyfelek számát ezrelékekben kell mérni, így megéri p*tkánykodni.
-
Nem tudom, a jövőben fog e még pár ilyen alapvető dolgot használni, ennyire nem akartam visszamenni az időben és pénzben. Vicces, hogy egyikőtök azt mondja, miért nem lett S24U félmillió felett, a másik meg azt, miért nem lett 74 ezerért minden nélküli Xiaomi.
Fura egy fórum ez. -
Nem is olyan rég írtam, hogy vannak olyan hetek, lásd mint múlthéten, hogy közel 300 feletti mennyiségű képet készítettem és megközelítőleg 20 videó-t. Magamnak készítem a dokumentációkat, memoárt.
Gondolkodtam A54-es esetében kis SD kártya bővítésén, ezzel az a baj, hogy állandóan tokból ki kellene venni, másrészt nem szeretem piszkálni SIM tálcát állandóan, mert egy kis kényes fiók. Apró SD kártyát megfogni nem kihívás, de néha macera.
Felhőalapon (MS) rendszere szuper, azonnali, de a felhőtárhely ellenben véges (ezt használom, nem a Google megoldását). De legalább hamar le tudod tölteni PC-re. Ennek legnagyobb negatívuma az internet. Ahol nincs vagy annak kiépítése még folyamatban van. ( Fejlődő ipari parkok beruházásánál mindig megesik az ilyen.)
-
-
GoodSpeed
addikt
A JYSK-es elem legyengült
, Már cseréltem Varta tartósra, de a legyengülés érdekes volt, mert csak az kisebbik mutató nem mozgott
#6195fogselyem: Az A54 töltőn van amikor itthon vagyok, folyamatosan, így csak azért nem szedtem le. A Xiaomi meg mióta nincs benne SIM rekordokat döntöget készenléti időben. Abból tartalék telefon lett, ha már rajtam maradt!
-
GoodSpeed
addikt
Arra már nem emlékszem, hogy bármelyik akkori telefonomra - 1999 óta van mobiltelefonom - ráírták volna, hogy pl mekkora az akkumulátor kapacitása. Motorola M3888 volt az első, akkora NiMH akkumulátorral, mint Balaton csoki!
Baterie pro Motorola AMIO/ D520/ D560/ M3188/ M3888 / Ni-MH 650 m | Mironet.cz
no azt írja 650 mAh, azért az lényegesen kisebb mint az 5000. Ellenben azt kiírták, hogy várhatón 168+ óra.
Persze nem bírt volna egy ilyen telefont meghajtani egy ennyire gyenge akkumulátor. A Nokia 3210:
Nos én csak azt állítom - de nem tudom kivitelezni, mert az e-SIM már rá van programozva, nagy macera lenne, hogy a szám továbbra is elérhető legyen fizikai kártyával, aztán megint vissza - ha nem lenne eSIM beprogramozva, és nem lenne az A54-ben fizikai SIM sem, akkor:
bekapcsolt wifivel, 3G-4G-5G adatkapcsolattal, + Bluetooth-szal, NFC-vel stb - meg lenne az a 168 órás készenléti idő jó eséllyel, meg persze alig használt kijelzővel.
Illetve azt is mondom, ha alig használod a kijelzőt, most csak ott vannak az imént felsoroltak bekapcsolva, plusz benne a SIM-ek, nem lesz több akárhogyan NEM használod a kijelzőt, mint három nap. Ebből a két állításból meg az jön le konklúzióként, hogy a kijelző után - nyilván ha nem használod a kijelzőt, akkor kizárja, hogy pörgesd a CPU-t - a SIM szolgáltatás a második legtöbbet fogyasztó úgy, hogy mai szemmel nevetséges kapacitású akksikról a buta telefonok némelyike több mint egy hétig futott.#5975Viktor0610: Amúgy erről jut eszembe. Idén megcsúszott a Google az Android 14-gyel, nyár vége felé kellett volna megjelenni, augusztusban vagy szeptemberben, és hát késő ősz lett belőle, hogy mi van akkor ha a Google változtat az évek során, és azt mondja, hogy nem kell minden évben új főverzió, hanem csak két évente? A Samsung meg vállalt négy fő verziót, és nem úgy mint autóknál, a három év vagy 100 000 km esetén.
Az Android 4.x-nél lett meg az első okostelefonom, illetve táblagépem. Ha visszaemlékezünk az elején még nem az volt, hogy Android 4-et rögtön az öt követte, hanem alverziók: 4.1, 4.2, 4.3, 4.4 és utána az 5.0. Aztán álltak át 6.0, 7.0 stb rendszerre. Vagy ha nem is mondja azt, megcsúszik, de úgy, hogy 1 évet kell várni a kiadással. Pl az Android 5.0-nál is úgy jött ki, hogy voltak vele gondok rendesen. Ez is egy OS. A világ talán legnagyobb csúszása a Vistáé volt, az konkrétan három évet csúszott s végül kiadták félkészen!
-
-
GoodSpeed
addikt
Igazából valamilyen megoldás arra kellene, hogy az okostelefonok készenléti idejét jelentősen rontja ha van bennünk SIM kártya... ami azért érdekes, mert 20 évvel ezelőtt több mint egy hetet is bírtak a "buta" telefonok úgy, hogy volt bennük nyilván SIM kártya. Viszont a jelenség létezik, mert nálam a Xiaomiban nincs egyetlen SIM kártya sem, hát lehet megugorja a 168 órát, ha nem használom egyáltalán, de ha azt nem is, megtriplázza az A54-ét. 4-5 napot bír ki. Most komolyan úgy fogok rátekinteni következő feltöltés után mintha eladtam volna, és csak magában lógni fog bekapcsolva a WiFi 6-on és megnézem mennyit bír ténylegesen, aztán lefotózom és megmutatom!
-
GoodSpeed
addikt
Egyébként arra is gondoltam, hogy a 33W névleges, és felvesz 33W-ot, amiből lead 31-et mondjuk. Csak akkor ugye ha így lett volna - de nem igazolódott - kérdés lenne, hogy pl a Samsungnál a 25W is névleges e. Most majd lehet megnézem Samsunggal a dolgot. Mert ott is pattog a labda, hogy:
1. Nem e vesz fel többet, pl 27 wattot és lead 25-öt és akkor tényleges.
2. Nem e vesz fel 25W-ot, és akkor lead mondjuk 23-at, akkor névleges
3. Egyáltalán képes e felvenni 25-öt, mert ha azt hozza a mérés, mint Xiaominál, hogy felvesz a csúcson mondjuk 22-23-at, lead 21 körül akkor még csak nem is névleges...Köszi, kíváncsi leszek Nálad mit mutat
-
GoodSpeed
addikt
Igen, ez amikor mértem is ott volt bennem. Elmondom mire gondoltam: felvesz 35 wattot és lead 33 wattot. Ezzel szemben 30 alatt vett fel, és nyilván az alatt is adott le. Szóval ezzel kalkuláltam. Arra viszont nem számítottam, hogy nem veszi fel a 33 wattot sem, nemhogy 35-öt. Akkor mire fel 33 wattos? Az akkumulátor töltöttsége 40% körül volt amikor rátettem, a hőmérséklete is bőven ideális állapotban. Mert mondjuk nyáron amikor a hőségről bejöttem, ingzsebben 40 fokos akkumulátornál, természetes, hogy visszább vesz, sőt az is, hogy feleannyival tölti mint egyébként.
-
GoodSpeed
addikt
No én megcsináltam a méréseket, nem az A54-gyel, mert a Xiaomi volt az, ami töltő nélkül legelészett az éterben, de beszédes, mert ugye ez 33w-os töltővel készült:
Látszik a hőmérséklet az akkumulátor töltöttségi szintje, a szoftveres mérés és a hardveres mérés is. 30W fölé nem ment
Grat, hardverben erős a cucc!
-
GoodSpeed
addikt
Igen, csak szerintem ezt a lecsökkentést elvégzi az 5W-os töltővel is a magasa töltöttségi szint fölött. Szóval az ember tölti 4x annyi ideig alapból azért, hogy kímélje az akkumulátort - én nem, nekem nincs ilyen igényem -, Ami itt normál esetben 0-ról 100-ra is kevesebb mint 2 óra, az ott akár egész éjszakás meló is lehet, tehát 8 óra pl... és a végén ugyanúgy beesik az 5W-os töltő képességeinek is az ötödére, pedig nincs melegedés.
#5891pitiless:
Ami érdekes, hogy az S23 Ultra a 40-et sem éri el, pedig az elvileg 45W-ot tud felvenni. (Lehet, hogy nincs olyan V/A kombináció, amin tudná.)
Érdemes lenne megnézni egy 45 wattos Samsung töltő + mérőműszerrel is.
-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy hogyan készül az eredeti, az érzékelőre leképzett képből a 16:9-es. Egyszerűen csak annyi, hogy csak azokat a képpontokat olvassa le, vagy közben van valami konverzió?
Mert pl. a FF-re tervezett objektívet, ha APS-C DSLR-en használod, akkor annak van egy olyan "előnye" is, hogy a FF objektív szélein lévő torzítás, vignettálás (kép széleken sötétedést), a kisebb érzékelő már nem rögzíti. -
-
-
-
GoodSpeed
addikt
Ez most kicsit meglepett, sőt duplán, mert egyrészt rémlik nekem is ez a szabály, de úgy tudtam, hogy csak különálló akkumulátor vásárlás esetén. Elég furán venné ki magát, ha meghal mondjuk 4 hónap után és közlik a hivatalos márkaszervizben, hogy ja bocsika a készülék azért nem kapcsol be mert akkumulátor hibája van, de az nem garanciális, mert nem két év vonatkozik rá.
Egyébként a telefon oldalán sem találtam ilyen kitételt. Másrészt nekem a Huawei Mediapad M3 8.4-es táblagépemben az akkumulátor pár héttel a kétéves garancia lejárt előtt puffadt fel, felküldtem RMA keretében, cserélték ingyenesen az akkumulátorát.
-
GoodSpeed
addikt
Na igen, arra is oda kell figyelni. A Telekomnál a felújítottal sem igen lesz ilyen jellegű gond. Amúgy ez mióta van gyakorlatban? Mert én A50-nél nem emlékszem, hogy ezzel gondok lettek volna, igaz engem akkor sem érintett volna, mert az is szolgáltatótól lett kihozva (Yettel).
-
GoodSpeed
addikt
Mondjuk most nálam is volt annyi zavar, hogy Magenta 1-ben volt, és Magenta 1-nél hirtelen úgy volt bennem is, hogy ugye együtt van a csomag. De elvileg pár hónapon belül megint rendelhetek azt mondta eszközt, csak a kötbért kell megvárni még leketyeg... 3-4 hónapot mondott!
Csak a kötbért sem értem, meg azt, hogy felfele sem válthatok.
-
GoodSpeed
addikt
Régen úgy volt, hogy lehetett külön még a telefonra is hűséget vállalni, ma már nem lehet.
Akkoriban megkérdezték, ha egy készüléket akartam vásárolni, hogy mire akarom terheltetni, TV-re, vagy Internetre vagy mobiltelefonra, volt olyan ,hogy mind a három előfizetésen lógott valami... de most az A54-nél volt valami változás, mert nem kérdezték, ellenben mindenre berhúzták a 2 évet... és még mondok jobbat... jelenleg pár hónapig egyáltalán nem módosíthatok (felfele sem, ez a döbbenet), sem új készüléket nem rendelhetek, mert hűségidő lejárta előtt hosszabbítottam. Pár hét hiányzott ... ilyen sem volt régen. Ja és ugye nekem így volt 130K. De most ma felhívom őket, hogy megkérdezzem, hogy mi a franc van... mert akkor ugye nem tűnt fel annyira a dolog, mivel 51K készülékkedvezményt kaptam az A54-re, hát mondom semmi gond, bármikor vehetek hozzá másik készüléket, és utána derültek ki ilyen dolgok, hogy nem, meg kötbér (még valami 19K-t kellene fizetnem, ha váltanék, vagy új készüléket vásárolnék... -
GoodSpeed
addikt
Ja, de csak kaját vettem, mert:
A helyi Tescóban van Euronics is, úgy voltam vele, ha már ott vagyok, megveszem 37K-ért, csakhogy 1. Nem volt, 2. mi a franc ez, hogy 37K és 12 hónap gyári garancia?
Így nem volt mit megvenni, és visszavinni!Anno okosórát vittem nekik vissza
-
-
GoodSpeed
addikt
Mondjuk az a helyzet, hogy a Sony SBH20-am is tökéletesen működik vele, csak ot érdekes az üzemidő. Ugyanis van, hogy nagyon sokáig bírja, van, hogy 20 perc után a töltőről levéve már pirosan villog, hogy lemerül, úgy hogy sokszor napokig töltőn van... A gyári DAC-os, eredeti Samsung adapter botrány, de ugye köztes megoldásnak az AKG H300-zal megtette volna, jelenleg tartaléknak használom.
#5486Luck Dragon: a szürke boltos verziót azt elvetem, ráadásul ott egyértelmű, hogy másik régióból van, lásd #5487szabosasito bejegyezését.
A Samsung mellett szól még ez is:
Csak Samsung fülhallgató töltöttsége kerülhet ki a Samsung kijelzőre helyezhető Widgetre. Az elhagyástól nem félek igazán, mert bukósisakban használom ha úton vagyok -
-
-
-
GoodSpeed
addikt
Jelenleg így állok a dologga:
Telekom mobilszolgáltatások - 137775 -
thboxx
aktív tag
Pl S10 széria még Jack-es és ott is megvan az IP68. Szerintem inkább azért hagyják el, mert elavult és/vagy értelmetlen. Szerinem aki lossless-t hallgat, az nem telefonon fogja a buszon... Az egyéb zenehallgatásra, alkalmi filmnézésre meg véleményem szerint a ma már többségében kapható BT fülesek/fejesek teljesen kielégítőek. Megfitethető kategóriában is akár. Mellé még kényelmesebbek a kábel hiánya miatt. Dehát kinek mi... Azt is megértem, hogy aki a 10 éve 20kért vett fülesétől sajnál megválni és újba fektetni. De sokan lecserélik a 14 éves autójukat is egy újabbra, holott az is elvitte őket oda ahova kell... Haladni kell a korral... ez van...
-
GoodSpeed
addikt
Erre eddig nem gondoltam, de akkor talán lehetne egy kupakot tenni rá mint ahogyan a Sony tette az USB-re, vagy a kompakt fényképezőgépre:
viszont tegnap arra már gondoltam, hogy milyen jó lenne ha teljesen eltűnnének a SIM kártyák, mert feleslegesek fizikai mivoltukban, csak ugye a microSD kártyákat magam is fontosnak tartom, akkor meg megint kell egy tálca, vagyis ugyanaz a tálca...
-
GoodSpeed
addikt
Itt ebben a topicban még nem írtam le a sztorit, így vélhetően nem fogja senki sem mondani, hogy már olvasta itt.
Sok éve vagyok Magenta-s Telekomos meg már a 90-es évek óta, a matávos időszakomból. Berettyóújfaluban volt két címem. Volt olyan, hogy egymás mellett futott egy Magenta 1, meg egy komplett Tri-Play a Telekomtól.
Berettyóújfaluban 2019-ig csak VDSL2 volt a Telekomnál mind a két címemen, így mivel élvezni akartam a Magenta 1 előnyeit, anyáméknak jó lesz az, nekem meg volt Invitel ED3.0 illetve később UPC Fiber Power 240...
2019-ben elköltöztem Hajdúszoboszló, impozáns fürdőnegyedébe... mindenre gondoltam csak arra nem, hogy itt ahol 300 méter sugarú körben van 40 apartman, és kőgazdag környék, nincs Telekom. A szerződés már egyébként is alá volt írva, ja bocsánat, a Telekom oldala költözés előtt rákerestem a biztonság kedvéért és kidobta, hogy Telekom optika van!
Az egész városban nem volt 2020-ig Telekom optika!
Itt meg konkrétan rézdrót sem. Az utcában Invitel volt, de már újat nem kötöttek, meg Vodafone. Így lettem Vodafone Tri-play-es...
Illetve az egyik berettyóújfalui megmaradt címem miatt Magenta 1--es is. Most 40 méterre áll tőlem a Telekom optika.Na most annyi szerencsém van, hogy a DIGI-nél vagyok Hajdúszoboszlón, így van FTTH, és még ennyiért most is:
Mivel a Telekom vezetékes szolgáltatásait nem tudom igénybe venni, az elsődleges címemen,, de a mobil szolgáltatásokat igen, így apám lakik kint Újfaluban, legalapabb optika 250-es net + IPTV M, és alap telefon ...
Erre hoztam ki az A54-et, meg a halvány reményre, hogy 2024-ben talán mégis lesz optika itt, ahol meg tudják fizetni az emberek! -
nexus6
aktív tag
na ez valami hihetetlen egyébként, anno kerestem az aszf-ben hogy milyen módon számoják a kedvezményeket de nem találtam meg...
nekem hasonló hogy magenta 1-esként a mobilos aláírásnál alig vonnak le, meg a kisebb csomagomjainak az emelésénél is valami minimális a kedvezmény. talán a részletre történő vásárlás ami kedvezmény, a mai kamatok mellett...
meg ami nem tetszik hogy rengeteg készülék a telekomnál mintha az árát felszoroznák 1,5-tel vagy a bemutatáskori árát számolnák.. így az a 31 ezer Ft is kevésnek tűnik akár a hivatalos árhoz -
SirRasor
addikt
El kéne kezdeni büntetni a gyártókat, hogy ne adjanak el hulladék/selejtes telefonokat. Sőt, a legtöbb esetben szoftveres nyűgjük van csak, ami konkrétan szándékosnak tűnik.
Most őszintén: 100k-ból miért nem lehet venni egy baromi jó telefont? Ja, mert 400-at is hajlandóak kifizetni az emberek érte. Oké, akkor ez marad az irány -
Igen kaptam .
GoodSpeed
GsmArena esetében tudom , hogy írják . Pontosabban azóta ott van a specifikáció listában ez amikor még spekuláció volt a specifikációja . Szerintem azóta nem lett kijavítva.Nem találtam eddig olyan régiót ahol 4GB memóriával árulnák , vagy csak nem jártam ezügyben sikerrel .
-
FattyDove
őstag
Össze vissza beszélsz. Nem egy áron mennek a telefonok, nem azonos a szervízháttér, ezért logikus, hogy a nigériában vett telefonodat senki sem fogja puszira szervizelni magyarországon.
Amúgy de, benne van a garanciális leírásban, hogy az adott országban vásárolt telefont csak az adott országban szervizelik ingyen. Az eszközt megveheted, csak épp az ingyenes szolgáltatás részét bukod. -
-
GoodSpeed
addikt
Csak mondjuk akkor mit csinálsz, ha ezzel a kábellel kötöd össze az LDNIO-val, és az értékek nem klappolnak a két eszközön?
Nálam a közelmúltig terítéken volt, hogy veszek egy S9 FE-et ahol ugye a SoC ugyanaz, de az akkumulátor már 45 W-tal pumpálható. Akkor van ugye 25W-os igénye a telefonnak (Exynos 1380 egyszer), meg van 45W-os igénye a másik Exynos 1380-nak, ez ugye kapásból 70W, és még 33W a Xiaominak, szóval vagy nagyon centizve a 100W-os LDnioo, vagy inkább a 140-es, mert pl a Xiaominak itt szerencsre, hogy Type-C USB-A kábele van.
Csak 140W-os LDNIO-t idehaza még nem láttam.#4694Jack Oneill: Akkor jól derengett régről
Amúgy azt gondoltam, hogy ilyen telefonos boltban keccsölhet, vagy nem tudom... de én úgy vagyok vele, hogy mikor kiválasztok egy telefont, 0-ról lakom be, és utána az FR-től is irtózom. Belakom, és használom a ciklusa végéig, vagy ameddig évek múlva el nem adom. Nekem ez a minden hónapban új telefon nem pálya, valahol olyan a telefon mint a személyi asszisztensem, megszokom, kötődőm hozzá. Ez már az A54-nél is kialakult. A gyors cserét csak úgy tudnám elképzelni, ha nagyon mellé nyúlnék, és 2 héten belül egy teljesen új típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest