Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm. Nálam van egy ONT és saját router, gondolom ebben az esetben a kettő közé megy?
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy használ-e valaki szelessav által biztosított eszközt? Milyen módon kell ezt beüzemelni, használni?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Kaptam egy új mérődobozt tegnap. Ezzel is szakadozik a netkapcsolatom. Ha kiiktatom a mérődobozt, és közvetlenül csatlakozom a szolgáltatói eszközbe, akkor nincs szakadozás. Biztosan nekem van baj a logikámmal, de ebből nekem azt következik, hogy a mérődobozokkal van valamilyen gond, mivel már kettővel egymás után, akkor ezek szerint szoftveresen.
-
-
cigam
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nézz rá a logfájljaira(Rendszernapló fül), hogy mi történik azokban az esetekben. Tipp: valamiért újraindul az eszköz.
-
Sziasztok!
Volt valakinek olyanja a Linksys vagy más mérődobozzal, hogy szakadozott tőle a net? Nálam egy-két hete szakadozik, napjában többször, 20-30 másodpercekre. Kiiktattam a mérődobozt, most közvetlenül vagyok bedugva, és nincs szakadozás, igaz, még csak reggel óta van így. Ha tényleg a mérődoboz miatt szakadozom, akkor mi lehet a megoldás? Reset? Másik LAN port? Új mérődoboz?
Köszi!
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Fél perc eltéréssel az aktuális osztott közegen bárki indíthat egy letöltést. Nem tudom, mi ebben a meglepő. Több másik felhasználóval együtt osztozol 2,5 Gbps-en.
-
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Mivel a szerverek terheltségtől függően nem mindig tudnak 100%ban kiszolgálni én azt mondom mindegyiknek hihetsz. Az aktuális pillanatban ennyit tudott, ez mind tökéletes eredmény szerintem.
-
-
vargalex
félisten
-
c0dered
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap üzemeltem be az NMHH mérődobozt, úgy tűnik, minden rendben van (legalábbis mér
). A netcsomagom Telekom 500/25 (koax, mi más).Érdekes anomáliát tapasztaltam a mérésekben:
- Szélessáv.net (böngészős) mérés: 516/23
- Speedtest.net (böngészős) mérés: 496/23
- DSLreports.net (böngészős) mérés: 180/24
- NMHH mérődoboz, a fentiekkel egy idősávban: 133/24
A böngészős méréseket többször megismételtem, nem nagyon szórnak.
Az NMHH-s mérések viszont egyébként is durván szórnak:
2020.09.16 07:55:38 157.445977 Mbps 24.106916 Mbps 8 ms
2020.09.16 06:55:37 160.144814 Mbps 24.061570 Mbps 9 ms
2020.09.16 05:55:37 174.884256 Mbps 24.138803 Mbps 9 ms
2020.09.16 04:55:37 245.138233 Mbps 24.149338 Mbps 8 ms
2020.09.16 03:55:38 199.270106 Mbps 24.055907 Mbps 9 ms
2020.09.16 02:55:38 199.468294 Mbps 24.083577 Mbps 8 ms
2020.09.16 01:55:37 232.611531 Mbps 24.083747 Mbps 9 ms
2020.09.16 00:55:37 188.248354 Mbps 24.070866 Mbps 8 ms
2020.09.15 22:55:37 129.749878 Mbps 24.085748 Mbps 7 msA böngészős méréseket Ethernet kábelen csináltam, laptopról, a kábel az NMHH Linksys routerbe volt bedugva.
A topológia amúgy kb ez:
Koax -> Sagemcom HGW (bridge) -> Asus RT-N18U -> NMHH dobozAz Asus routerbe semmi más nincs bedugva, csak a mérődoboz.
Van valakinek tippje, mitő l lehet ez?
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ok. Köszi.
-
-
Sziasztok!
Kiszállítás előtt le lehet mondani a mérődobozos szerződést?
Köszönöm a választ

-
vargalex
félisten
Mivel minden forgalom a saját routerre van irányítva, így nem jelent semmi változást az elérésben. Illetve akkor lehet gond, ha a DDNS frissítő a router WAN IP címére frissit és nem a valódi publikus IP-re.
Ilyen szempontból mondjuk egyszerűbb a saját router utan kötés. De szerintem próbáld ki így is és úgy is, aztán meglátod... -
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm, hogy ennyit küzdesz velem

Leesett, hogy mit írtál
. Külső elérés (NAS, kamera) szempontjából jelent valamilyen változást a WAN privát IP?1000-es DIGI FTTH netem van. Évek óta hibátlanul hozta a 850-950-es sebességet, de kb. 1 hete volt egy szolgáltatás kiesés (kb. 10 perc), az ONT is hibát jelzett, majd magától újraindult. Akkor rámértem a netre és "csak" 500-520 volt a sebesség. De ez nem ment feljebb bármikor mértem (reggel, napközben, este, éjjel). Természetesen nem foglalkoznak velem mert a garantált megvan, viszont egyértelmű, hogy valami nem kerek, mert legalább éjszaka ki kellene tudnom mérni egy 70-80 %-os sebességet.
Beregisztráltam a szélessáv.net -re tegnap. Ott ilyeneket mérek. Routeren keresztül, közvetlenül ONT-n, saját PC-vel, céges laptoppal (mindkét gép Ryzen 5-ös 8 és 16GB RAM-mal, SSD-vel, tehát a hardware elvileg nem lehet korlát).
Nem tudom, hogy a kimaradás óta sz*r-e, vagy már korábban lassult be, de az biztos, hogy április környékén nap közben is megvolt a 800, amikor sokan otthonról dolgoztak + digitális oktatás. -
vargalex
félisten
Nem. Ahogy korábban írtam, a routered config-ján semmit nem kell módosítani. Csak a WAN interface-jára nem a korábbi publikus IP-t, hanem egy privát IP-t fog kapni (192.168.199.x). De a saját hálózatod marad 192.168.0.x-en, hiszen azt nem változtatod.
Milyen sebességű neted van?
-
válasz
vargalex
üzenetére
Tehát utóbbi esetben az összes port forward-dal kapcsolatos IP címet át kellene írnom a routerben 192.168.0.XXX -ről, 192.168.199.XXX-re?
Előző esetben pedig semmit nem kellene csinálnom csak a routeremből a LAN kábeleket átkötni a mérőeszközbe?Szerintem az ONT - saját router - mérőeszköz lesz számomra a szimpatikusabb. (Ha egyáltalán jóváhagyják az igényemet
Nosztalgikus élményeket ébreszt bennem ez a mérőeszköz. WRT54GL...) -
vargalex
félisten
Mindkettő működőképes. Az eszköz számára az ONT - saját router - mérőeszköz bekötés jóval kevésbé erőforrás igényes, de az ONT - mérőeszköz - saját router bekötés sem okoz neki gondot.
Számodra az lehet a fontos, hogy utóbbi esetben a saját routered egy 192.168.199.x IP-t fog kapni, a mérőeszköz pedig mindent is forwardol. -
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ

Szerinted melyik bekötési mód a jobb megoldás? Nekem az ONT - Mérőeszköz - Saját router lenne a szimpatikusabb, mert így nem kell mindent átdugdosni. Természetesen az is megoldható, ha az ONT - Saját router - Mérőeszköz a pontosabb mérést biztosító megoldás.
Nem rejtem véka alá, hogy miért rendeltem mérőeszközt, a DIGI-vel van egy kis huza-vona
, és egyelőre nem látok más megoldást, mint monitorozni a hálózatot... -
vargalex
félisten
Szia!
Ahogy írtam, mindkét bekötési mód működik. A lényeg, hogy az összes vezetékes kapcsolatod a mérőeszközön keresztül menjen.
Ez ugye lehet úgy, hogy a merőeszközt az ONT és a routered közé teszed. Ekkor az eszköz önmaga fogja felépíteni a PPPoE kapcsolatot úgy, ahogy leírtam. Ebben a felállásban wifi-t sem fog monitorozni, mivel a publikus IP-ből (illetve már magából a PPPoE kapcsolatból) azt feltételezi, hogy nincs előtte olyan eszköz, ami wifi-t szór és ugyan ehhez a hálózathoz tartozik.
A másik lehetőség, hogy a merőeszköz WAN portját a saját routered LAN portjával kötöd össze. Ilyenkor az eszköz bridge módba kapcsol. Minden vezetékes eszközödet a mérőeszköz egyik LAN portjába kell kötnöd. Az eszköz megkeresi az előtte lévő wifi hálózatot és azt monitorozza (egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a WRT3200ACM 2,4 GHz-es interface-ja erre nem képes, tehát azt a wifi-t soha nem fogja megtalálni). A monitorozás csak forgalmazott adatmennyiség számlálást jelent.
Mindkét esetben igaz, hogy a saját eszközöd konfigurációján semmit nem kell módosítani.
-
válasz
vargalex
üzenetére
Szia Vargalex! (Már személyesen is találkoztunk
)Kezdek elveszni az infóáradatban
. Ha jól olvastam benne vagy ebben a projektben, legalábbis a firmware-hez van némi közöd
.
Akkor melyik lenne a jobb bekötési mód? Az lenne a lenyeg, hogy pontosan mérjen az eszköz, ne zavarjon be, ha saját eszközökön forgalmazok, valamint a saját routeremet szeretném használni IP osztásra, port forwardolásra, stb., stb.
Az nem világos számomra, hogyha az ONT és a router köté tenném a mérőeszközt, akkor a saját routeren át kell-e állítanom az internetkapcsolat fajtáját, illetve hogyan fog történni a PPPOE kapcsolat felépítése, ha a mérőeszközön nem kell semmit állítanom és az ONT bridge módban van. -
vargalex
félisten
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez nem igaz. Mehet akár az ONT után is. Ekkor is detektálja az eszköz a kapcsolat típusát. Viszont nem PPPoE passthrough lesz, mivel magának az eszköznek is kell internet hozzáférés. Ebben az esetben a LAN oldalán PPPoE szervert indít, a saját eszköz oda tárcsáz be, ő pedig a WAN oldalon PPPoE kliensként felépíti a szolgáltató felé a kapcsolatot.
A leírásban nem véletlenül van benne ez a bekötési lehetőség is...
Szerk.: Az más kérdés, hogy szerintem is kényelmesebb, ha a saját eszköz kapja a publikus IP-t. Egyébként a mögötte lévő PPPoE kapcsolatot felépítő eszközre forwardol mindent. -
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi. Akkor ahogy Donmacko is írta, ont - router wan - router lan - merőeszköz wan, majd a mérőeszköz lan portjaira a saját eszközeim?
Így gyakorlatilag a routeremen nem kell semmit állítani, és a mérőeszköz csak akkor fog mérni, ha nem forgalmazok a hálózaton? -
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm. Akkor akár köthetem az ONT és a saját router közé is?
Ha igen, akkor az ONT-ből a mérő wan portjába, a mérő lan portjából pedig a router wan portjába kell csatlakozni, és maradhat a routeren a PPPOE kapcsolat felépítés? -
-
Sziasztok!
Rendeltem egy mérőboxot és a bekötéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Jelenleg DIGI ONT van bridge módban és mögötte egy router, ami felépíti a PPPOE kapcsolatot, valamint DHCP címet oszt a helyi hálón.
A mérőeszközt az ONT és a router közé kellene kötni, de nem teljesen világos, hogy mit, hova. Ont-t a merőeszköz wan, lan portjára, onnan hogyan tovább a router melyik portjába?
A mérőeszköz hogyan fogja a PPPOE kapcsolatot felépíteni? Nekem kell kézzel beállítani?
A routeremen mit kell átállítani? Csak a wan kapcsolat típusát? Ha igen, mire?Köszönöm a segítséget.
-
-
vargalex
félisten
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Ha jól látom,akkor az Iphone 11 Pro AX-et tud, de kérdés, hogy mit tud AC-n, ugyanis a Connect box viszont csak azt tudja...
-
cigam
titán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Akkor ez inkábbb a szolgáltató topijába való. Ott meg az lesz az első kérdés, hogy milyen a kábelezés, van-e csillapító a box előtt, ill. a menüjében (Haladó beállítások -» Hálózat állapota) a le/feltöltési értékek.
-
Leginkább a vezetékes méréseken belüli eltérésekre gondoltam. A WiFi-t azért írtam be, mert ott is észrevehetőek ezek. A garantált sebesség CLI-n például nincs is meg (letöltésnél 100 Mbit/s).
Egyébként 500/22-es UPC-s (Vodafone) netem van, a saját Connect Boxjuk router módban. A telefonom (iPhone 11 Pro) biztosan bírja a WiFi-n a sebességet, egyébként 5 Ghz WiFi másnak nincs a közelben, és pár centire volt a CB-től a teló. A gépem hálózati kártyája 10/100/1000 Mbit/s specifikációjú.
-
cigam
titán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
A wifi az ilyen. Akár percről percre változhat. N+1 dolog befolyásolja.
Pontosan milyen router, milyen wifi kártya (HW korlát?)? -
Sziasztok!
Az normális, hogy gyakorlatilag bárhol mérek, abszolút más eredményeket kapok?
Speedtest CLI (ZNet Nyíregy)
Speedtest Chrome (ZNet Nyíregy)
Speedtest CLI (Fiberwave Nyíregy)
Speedtest Chrome (Fiberwave Nyíregy)
Szelessav.net5 Ghz WiFi-n pár centire a Connect Boxtól a Szelessav.net 220,72 Le / 22,57 Fel mért, a Speedtest ZNet Nyíregy pedig 125 Le / 22,6 Fel-t mért.
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Milyen CPU van az új gépben?
Mérj egyet speedtest CLI-vel, hogy kizárjuk a böngészőt. Esetleg egy Linux live rendszerrel (pl. USB-ről bootolva) is nézd meg. -
-
-
donmackó
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Egyebek nincsenek? Pl. tablet, telefon, torrent kliens stb.?
-
válasz
donmackó
üzenetére
Windows 10 Pro 64, szolgáltatói modem, arra kötve a mérődoboz, arra pedig a gép.
Egyre tudok gondolni, a kábel elég öreg (mondjuk gyors, mert CAT5e), és talán az új gép nem szereti.
Ja, azt nem írtam, két hálókártya is van a gépben, mindkettővel ezt csinálja. Plusz közvetlenül bedugtam a modembe is a kábelt, mérődoboz nélkül, úgy is ez van.
-
donmackó
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Op. rendszer + hálózati felépítés?
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Egyik sem.
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Más nem használja a netet?
A mérés alatt nem fut a gépen semmi sem? -
-
headhunter
addikt
-
-
vargalex
félisten
Te nem tudod, hogy mi az a hálózat, miket kérdezek (kérdezünk) itt tőled és még én vagyok leb...va. Tényleg hagyjuk.
De azért csak leírom még egyszer: ha a routeren a DHCP ki lenne kapcsolva, akkor ahogy írtam, az összes eszközödön csak úgy lehet net, ha manuálisan az eszközökben beállítod az IP címet, gatewayt, DNS szervert! Az eddigi hozzászólásaidból feltételezve a hálózati ismereteidet, ilyet biztosan nem tettél, azaz a routeren fut a DHCP szerver, ő osztja az IP címeket és adja ezen információkat.
-
vargalex
félisten
A lényeg, hogy az összes vezetékes eszközöd az NMHH eszközén menjen keresztül. Ha a sajat routered elé kötöd, akkor észlelni fogja a PPPoE-t és a 192.168.199.1 IP-n lesz elérhető. Ha a saját routered után kötöd, akkor pedig észleli a privát hálózatot és bridge (switch) módba vált. Utóbbi esetben monitorozza a saját routered wifi hálózatát (csak az adatmennyiséget).
Saját routeren biztos van DHCP, hiszen gondolom oszt IP-t. -
Foose
addikt
Csak hogy pörögjön a topic...
Tehát saját router resetelve. Kicsit talán magasabb értéket mér a szélessáv letöltésre. Viszont,vissza akarom kötni az nmhh eszközt. PPOE kapcsolatom van! Akkor most ( [link] ) hová kössem a gépet? Mert a korábban is mutatott kép alapján kötöttem legutóbb is. Ez: [kép] Ont-ba kötném az nmhh-t,onnan megy egy kábel a saját routerbe,(wifi miatt) és mint a kép is mutatja,a saját router után volt kötve a pc is. Azt is nmhh-ba kössem?? A router reset miatt ha jól láttam,dhcp sincs bekapcsolva,egyenlőre úgy hagytam. -
Foose
addikt
Mivel nem jutottam előrébb,formáztam a saját routert,most működik. Talán ezután holnap újra megpróbálom az nmhh eszközt is. Talán.
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Most az a baj, hogy egyszerűen nem értem. Wifin telefonon be tudtam lépni a router felületre. Ott minden úgy van ahogy volt. Gépen nincs kapcsolat. Nem lehet hogy a háló kártya halt le? Mert mind az ont, mind a saját router, mind az NMHH működik. Wifi is van. Csak a gépen nincs kapcsolat. De az eszközkezelő sem mutat hibát. Ha jól emlékszem, ezelőtt is úgy volt hogy ont, onnan nmhh eszköz, onnan router, és onnan ment a gépbe. Böngészőbe írom a 192.168.0.1-et és nem jön be a router, hanem egy oldal amin azt írja hogy kapcsolódás sikertelen. Átdugtam a nmhh eszközre a kábelt, ami a gépbe megy. Semmi változás, és továbbra sem érem el a routerem gépen.
-
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Most az a bajom hogy a saját routerem van csak bekötve, és a gépen kívül mindenhol van net. De semmit nem csináltam vele, csak tévét néztem. Vissza kapcsoltam a gépre a tévét, és ez fogadott. Újra indítottam már mindent. Az NMHH eszközt már kivettem, de nem áll helyre a rend.
-
-
Foose
addikt
Az ethernet nem rendelkezik érvényes Ip konfigurációval. Mi van? És miért nem? Mi a .... lett megint ezzel? Hozzá sem nyúltam, minden működött.
-
Foose
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Minden rendben. Mindent átnéztem. A vicc az, hogy tévét néztem, azelőtt jó volt. Vissza kapcsoltam tévéről, és azóta ez van. Kiiktattam a NMHH mérő eszközt, router megy, telefonon net van, a gépen nincs. Most ezt fogom keresgélni, megint mi a K...va anyja van? Nem kellett nekem ez a mérő eszköz, azóta csak a bajom van
-
Foose
addikt
Hülyét kapok mostmár ettől. Nincs net a gépen. Hibaelhárító azt írja,"a Windows nem tud kommunikálni a következő eszközzel vagy forrással: elsődleges DNS kiszolgáló."
Közben telefonon wifin van net, és az összes eszközön zöld minden LED. Most akkor megint mi??? Se a router felület nem jön be, se az NMHH eszközé. -
vargalex
félisten
Mondom, a routered, vagy a PC-d (vagy azok beállításai) lesz a szűk keresztmetszet.
Szerk.: Itt azt írják, hogy a NAT boost bekapcsolása mellett tud ~900 Mbps-t. Kérdés, hogy PPPoE-n, vagy DHCP-n mérték. Mert, ha DHCP-n, akkor PPPoE-n nem fog többet tudni az általad is mért 500-600 Mbps-nél.
Szerk2: A TP-Link szerint PPPoE-n is tudnia kell...
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Letöltöttem a CLI-t,mértem vele,de miután megcsinálta,bezárta az ablakot
De néztem,a letöltés 400 mbps felett volt picivel.Ok,akkor ez így maradt. Köszönöm a segítséget Nektek!
-
vargalex
félisten
A képen, amit linkeltél a saját speedtest mérésed látszik háttérben a hozzászólásokkal.
Végre kiderült, hogy Archer C7 v5-öd (esetleg v4-ed) van. Akkor a Rendszereszközök->Rendszer paraméterek oldalon kapcsold be a NAT Boost-ot.
Szerk.: Közben szerkesztetted, hogy elvileg be van kapcsolva. Nem ismerem ezt a hardware verziót, de akkor ez ennyit tud...
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Nálam jó a link. olyanom van hogy nat továbbítás,de ott nincs olyan hogy nat status. és hardwer nat sincs. Rendszerbeállításokban találtam olyat hogy nat. NAT bekapcsolása (ez be van pipálva) És NAT boost. Ez is be van pipálva.
(#2511) Intruder2k5 Kaspersky-t használok,de nemrég pont nekem is eszemben volt hogy tűzfal. Kikapcsoltam a kaspersky-t,semmi ne változott. Volt régen linuxom,de mióta megvettem a windowst,azóta nincs. Emiatt meg pláne nem is lesz a gépen linux.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ez nem a Speedtest CLI, de mindegy is... Ha tippelnem kéne az eddigiek alapján, szerintem azzal a géppel valami nagyon nincs rendben. Vagy driver probléma, vagy szoftveres tűzfal, vagy valami egyéb okozza ezt, de a következő amit megpróbálnék, egy Live Linux alóli mérés.
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Speedtest alkalmazás: [kép]
Persze vargalex,vezetéken. Nem gyári,egy frissítés már jött mióta megvan. 1.0.11 Build 20190726 rel.57101(4555) Nincs bekapcsolva a QOS. ,omdjuk azt sem tudom az mi,de most megnéztem. hardwer nat? Van egy olyan menüpontom,azon belül application layer alg bekapcsolva minden. Ez pc-s alkalmazás speedtest. Vezetéken. -
vargalex
félisten
Ugye vezetéken mérsz? Biztos, hogy az az ok, amit írok. Másképpen a saját eszközöd mögül is gigabitet mérnél, vagy a mérőeszköz sem mérné ki azt.
Gyári firmware van az Archer C7-en? Ugye a QOS nincs bekapcsolva? Hardware NAT engedélyezve van? Pontosan milyen hardware verzió?(#2505) Intruder2k5: gondolom a fentiek miatt azzal is ugyan azt foja mérni...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Mérj már a gépen legyél szíves ezzel egyet!
Speedtest® CLI -
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ezt szeretném kideríteni,hogy akkor mi?? Néhány hónapja költöztem ide,ahol ezelőtt laktam,ott is ugyanennyi volt a mért sebesség. Mármint az 5-600 mbps... Az nem az én netem volt,de ugyanúgy gigabites digi. Se torrentet nem használok,se semmi ilyesmit. Amikor a méréseket csinálom,semmi nem megy a háttérben. Tehát valami nem kerek. Azért a legutóbbi posztokat is olvasd el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A netcsomagom Telekom 500/25 (koax, mi más).

. Külső elérés (NAS, kamera) szempontjából jelent valamilyen változást a WAN privát IP?
, és egyelőre nem látok más megoldást, mint monitorozni a hálózatot...
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát saját router resetelve. Kicsit talán magasabb értéket mér a szélessáv letöltésre. Viszont,vissza akarom kötni az nmhh eszközt. PPOE kapcsolatom van! Akkor most (