Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim74

nagyúr

válasz vargalex #2578 üzenetére

Köszönöm, hogy ennyit küzdesz velem :DDD
    Leesett, hogy mit írtál :B . Külső elérés (NAS, kamera) szempontjából jelent valamilyen változást a WAN privát IP?

1000-es DIGI FTTH netem van. Évek óta hibátlanul hozta a 850-950-es sebességet, de kb. 1 hete volt egy szolgáltatás kiesés (kb. 10 perc), az ONT is hibát jelzett, majd magától újraindult. Akkor rámértem a netre és "csak" 500-520 volt a sebesség. De ez nem ment feljebb bármikor mértem (reggel, napközben, este, éjjel). Természetesen nem foglalkoznak velem mert a garantált megvan, viszont egyértelmű, hogy valami nem kerek, mert legalább éjszaka ki kellene tudnom mérni egy 70-80 %-os sebességet.
    Beregisztráltam a szélessáv.net -re tegnap. Ott ilyeneket mérek. Routeren keresztül, közvetlenül ONT-n, saját PC-vel, céges laptoppal (mindkét gép Ryzen 5-ös 8 és 16GB RAM-mal, SSD-vel, tehát a hardware elvileg nem lehet korlát).
    Nem tudom, hogy a kimaradás óta sz*r-e, vagy már korábban lassult be, de az biztos, hogy április környékén nap közben is megvolt a 800, amikor sokan otthonról dolgoztak + digitális oktatás.

Új hozzászólás Aktív témák