Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Na akkor..... Megrendeltem ezt a vackot. Ezelőtt a szelessav.net oldalon mértem a sebességeket. (ez máris válasz a kérdésre) most ugye megjött az eszköz,valamikor ma aktiválták. Most szelessav.net-en megnéztem miket mért,és már nem azt írta mint eddig,hogy "digi net" hanem hogy nmhh mérő box. Most ennek a mért sebességeit mutattam meg képen. Viszont a gépem ki volt kapcsolva,amikor ezeket mérte. Most csinálok egy mérést gépen,kíváncsi vagyok,akkor is ezeket a közel 1gigás sebességeket fogja-e mérni....?! Ha igen,a megint csak jön a kérdés,a mérőeszköz beiktatása előtt a fent nevezett oldal miért nem ilyen értékeket mért? Nem vágom.
Tehát: Most gépen mért sebesség: 555,90Mbit/s, 317,15 Mbit/s Tehát a szoftveres mérés szerint ennyi. A hardweres mérés szerint pedig az 1 gigás. Ergo megkapom az 1 gigás netet. Csak az eszköz nélküli mérés ezt nem tudja mutatni. -
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Hát,nekem ma reggel megint PPOE kapcsolat hiba volt. Resetet nyomtam,azóta jó. Majd kipróbálom a lentebb írt tippet,hogy várok vele. Közben aktiválták az eszközt. Megnéztem,miket mért ma. (reggel 6kor én lefeküdtem aludni,a gépet csak most kapcsoltam be!) Ezeket mérte: [kép] Amikor megy a gépem,akkor meg max 5-600Mbps a le,és 350 környéke a feltöltés. Na akkor ez hogy van???
-
Foose
addikt
Hazajöttem. Bekapcsoltam. Megint nem volt jó, csak az NMHH eszköz reset után. De miért?

-
-
Foose
addikt
Most nézem,még nincs is aktiválva az eszköz. Nem azt írták hogy másnap aktiválják? Ergo még nem is mér. Ha belépek a szelessav-ra,ott a profilon belül látnom kellene. De nem.
-
Foose
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Igen. Kizárólag a hűtő megy. Igen tudom, az is lehet zárlatos. De minél kisebb az esély a hibára, annál biztosabb hogy amíg távol vagyok, nem lesz gond.. Ha saját lakás lenne, akkor lenne biztosítás, stb. De mivel ez nem az enyém, nem tehetem kockára.
Értem én hogy hülyének néztek, de nézzétek az én szemszögemből. Ha itthon vagyok, felőlem mehet megállás nélkül. Mert tudom kontrollálni,felügyelni.
"Nem kellene hogy elfelejtse..." Értem én. De mégis megtörtént, és nem tudom az okát.
-
-
vargalex
félisten
Próbáld meg újra a kikapcsolást. Mondom, nem kellene, hogy bármit is elfelejtsen. Éppen az a lényege, hogy a kapcsolatot maga is fel tudja ezek után építeni, tehán a routered sem kell, hogy bekapcsolva legyen.
Ha megint nem megy, akkor bekötheted úgy is, hogy ONT->Saját router->NMHH mérőeszköz->Saját eszközök. Persze a bekötés váltáskor kell egy reset az eszköznek.A melegedéstől nem kell tartani, ez az eszköz ilyen. Vannak ettől jóval erősebben melegedő routerek is. Viszont, ha ilyen aggodalmaid vannak, akkor inkább beszéld meg velük, hogy visszaküldöd. Ki tudják akkor küldeni olyannak, aki betartja a szerződésben vállaltakat...
-
Foose
addikt
Így is elég meleg néhány óra múlva.... Albérletben lakom. Elmegyek dolgozni, bármi miatt szikrát kap, és tüzet okoz.. ezt szeretném elkerülni.. Ennyi az oka annak hogy nem megy ha dolgozok. És ettől függetlenül még mindig nem értem, miért állít elő mindent, ha ki van kapcsolva.
-
donmackó
addikt
Nem értem hogy ilyen hozzá állással minek kellett mérőboxot igényelni. Nálam még úgy is megy hogy érdemileg nem csinál semmit (már jó ideje csak a pinget). A szerződésben benne van a 24/7-es műkődés, kivétel ha esetleg áramszünet vagy olyan esemény következik be ami akadályozza a működtetés.
-
vargalex
félisten
Kikapcsolás esetén sem kellene, hogy így viselkedjen, ahogy egy áramszünet esetén sem.
De ettől függetlenül még egyszer leírom: szerződésben vállaltad, hogy folyamatosan menni fog az eszköz, hiszen azért igényelted, hogy az NMHH tetszőleges időszakban mérni tudja az előfizetésed minőségi paramétereit... -
Foose
addikt
Újra reseteltem az NMHH eszközt. Most megint jó. De ez így nem egészséges hogy egy kikapcsolás után mindent elfelejt. Márpedig ha dolgozok, ki fogom kapcsolni, mert cirka 26-27 órát nem vagyok itthon. Mi a francnak menjen!?
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Igen azt jelenti. Mivel ugye nem volt net reggel, rögtön azt próbáltam, hogy legalább ennyi kis infóm legyen a hibáról. Hát látod, sajnos mintha vissza állt volna a tegnapig helyzetbe a NMHH eszköz. Ez így nem lesz jó. Most ugye semmit nem tudok csinálni, mert nem vagyok otthon. Holnap is max egy órám lesz rá, csütörtökön megint munkahelyen leszek
-
vargalex
félisten
A kikapcsolás nem kellene, hogy megzavarja. Sőt, ha a mögötte lévő eszközt sem kapcsolod be, akkor is fel kell tudja építeni magától a PPPoE kapcsolatot, hiszen tegnap már ment neki és az is a lényege, hogy az eszköz a saját router/PC kikapcsolása esetén is online tudjon lenni.
A tegnap kapott cím a 192.168.199.1-et jelenti neked, vagy valami mást?
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Úgy értem, hogy a tegnap kapott Ip címet beírtam böngészőbe, és nem az jött mint tegnap, hanem WAN kapcsolat hiba. Reggel semmi eszközöm nem volt bekapcsolva, csak a mobil. Kellett volna wifin a net. Persze, felőlem mehetne is, de úgy hogy cirka 27 órán keresztül nem vagyok otthon, úgy nem. Aztán eshetőség: vacakol a net vagy épp nincs (mint egy-két hete egymás után kétszer) akkor így is, úgy is muszáj kikapcsolni.. tudni akartam mi történik ha kikapcsolom. Ha nem dolgozok de elmegyek otthonról, akkor nem fogom kikapcsolni. Reggel 10 percem volt netre, így aztán semmit nem tudtam megnézni, mi-miért nem működik.
-
vargalex
félisten
Szia!
Mi az, hogy "az IP címet beírva az újat nem osztja ki"? Biztos nem próbálkozik DHCP-n a routered, vagy valamilyen eszközöd? A mérő eszközre most csak a routered van kötve?
Egyébként miért kapcsolod ki? A szerződéssel vállaltad, hogy be lesz kapcsolva és mérési feladatokat oszthatnak ki neki. Pont az lenne az egyik lényeg, hogy leginkább akkor mérjen, amikor te nem használod... -
Foose
addikt
Eddig volt jó. Éjszakára kikapcsoltam. Már megint nem jó, nincs net. Ip címet beírva az újat nem osztja ki. (WAN hiba, nem lehet csatlakozni a ppoe szerverhez) Most irány a meló, holnap reggel jövök haza, erre az időre már így is-úgy is kikapcsoltam volna mindent itthon.
-
Foose
addikt
Tehát a mérőeszközt kellett formázni. Köszönöm szépen a segítséget! A felesleges posztok törölhetőek,Admin vagy Topikgazda....
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
A saját router netet jelző ikonja sárga. Nincs net. A felület megvan, a gép ip címe: 192.168.0.111. alapértelmezett átjáró: 192.168.0.1
[kép] -
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Asszem WAN kapcsolat hibára panaszkodott amikor így közöttem. Mármint akkor nem értem el a routerem felületét. Tehát most újra bekötöm úgy,ahogy a képen van. Ha ez megvan,belépek a saját router felületére,és minek az ip címét keressem? Feltéve ha be tudok lépni. A saját routeremnek 5 portja van. 4 sárga és egy kék. Mindent a sárga portba fogok kötni.. Mert ugye az a kimenő.Vagyis,a mérőeszközből érkező kábel a kékbe megy.
-
Foose
addikt
Jelenleg a gép ip címe: 192.168.0.111
Hol írtam olyat hogy ont,saját router,nmhh....? Az eszköz bekötése előtt volt az ont,saját router,pc. Megjött az eszköz,úgy kötöttem be hogy ont,mnhh,saját router,és a saját routerből pc.
-
vargalex
félisten
Akkor kezdjük újra. Mert eddig azt írtad, hogy a bekötés: ONT -> Saját router -> NMHH mérőbox -> Saját eszköz. És így nem volt net. Most viszont az Ont -> Mérő box -> Saját router -> Saját eszköz. Akkor mi az igazság? Ugye, ha utóbbi módon kötötted be, akkor a saját router elérése nem változik.
-
Foose
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
A mai napig úgy van használva,hogy Ont=>saját router=>gép. Most itt kellene ugye úgy kötni,hogy a mérődoboz is bent legyen. Ugyebár bridge módban van az ont,tehát a router osztja tovább a netet. Nem lehet ez a gond? Mert ha ont kapja vezetéken a mérő boxot,és a boxból kötöm a routerem és a gépem,akkor nincs net kapcsolat. Ismételni tudod,de ha nem ment,akkor nem ment
IP-t? Honnan tudjam? Nem volt kapcsolat,a saját routerem kezelőfelülete sem jött be. Dinamikus IP-m. -
vargalex
félisten
Előtte próbáltad úgy, hogy a saját router előtt? Mert ha igen és úgy ment, akkor csak reset után fogja újra detektálni a kapcsolat típusát.
Ha viszont valóban úgy próbáltad először (és ők nem egy más által már PPPoE-n használt eszközt küldtek neked), akkor én is csak ismételni tudom magam: mennie kell. A rá kötött PC-n milyen IP-t kaptál? -
Foose
addikt
Sziasztok! Megjött az NMHH mérő eszköz. Olvastam a telepítés menetét, de elsőre nem túl világos. Emberi nyelven el tudja valaki mondani? Van egy digi ont eszközöm,a gép viszont saját routerről kapja a netet bridged módon. Az ont (digi) eszköz legyen kötve a mérő eszközre? És a mérő eszközből menjen tovább a saját routerbe, onnan pedig pc-be?
-
-
headhunter
addikt
-
törölt tag
Ma néztem rá az oldalra:
Látom, hogy UPC-ről automatikusan átírták.
Napokon belül új mérési pontot fogok regisztrálni a DIGI-nek

Amikor megrendeltem azt gondoltam, hogy egy hónapig feleslegesen lesz egymás mellett a két szolgáltatás. Nem gondoltam, hogy majdnem 1 hónapig fog tartani a kiépítés, mivel csak ebben a társasházban nincs kb az utcában.
De ha már így alakult duplán jó. Jó, mert ha a Vodafone-nál a hűség lejárta előtt pár nappal kezdtem volna el a dolgot, akkor is kb ennyit kellett volna várni, hiszen ha más nem igényli a társasházban, akkor ugyanúgy indul az 1 hónapos kiépítés. Aztán azért is jó, mert lényegében nagyon kevés ideig kell már a Vodafone-nak perkálni, és nem feleslegesen megy egymás mellett a két Internet, a horror drága 500-as és az olcsó, korszerű 1000-es. +1 biztosított a vezetékes szolgáltatás kiesés mentes átállás így is.
-
cigam
titán
-
komace
csendes tag
Az NMHH cucc mennyi idő után szokott aktiválódni ? Már 3 napja össze van dugva, kap ip -t, oszt ip -t, a saját webes felületén viszont még mindig ezt írja :
"A mérőeszköz első bejelentkezése még nem történt meg, így a funkciók nem elérhetők. Kérem próbálja később! "
A szelessav.net -en sem látszik a hwpartner alatt más mint :
"A rendszerünk szerint Ön korábban már beküldött egy igénylést, amely jelenleg feldolgozás alatt áll." -
headhunter
addikt
-
törölt tag
Ahol W-ot írt, oda Wh-t kellett volna... A fogyasztás
De mindjárt az elején: teljesítményfelvétel W, fogyasztás Wh.Napi: 216 Wh
Ezért baj, hogy az emberek nem tanulták meg a fizikát általános iskolában sem. Ez ugyanis általános iskolai tananyag.
"Lámpáink viszonylag kis teljesítményűek, egy olvasólámpa 40 W-os, egy íróasztali lámpa 60 W-os szokott lenni. Egy szoba teljes megvilágítására 200-300 W összteljesítményű lámpát használunk. Ha naponta öt órán keresztül átlagosan 300 W teljesítménnyel világítunk lakásunkban, akkor ez 300 W · 5 h = 1500 Wh energiát igényel. A wattóra (Wh) mértékegységet váltsuk át a már megismert kilowattórára: 1500 Wh = 1,5 kWh, ami 2001-es áron 35 Ft 30 fillérbe kerülne (hiszen 1 kWh elektromos energia ára 2001-ben 23 Ft 52 fillér volt). Ha nagyon gondosan mindig leoltjuk a feleslegesen égő lámpákat, akkor mindössze 100-200 forintot tudunk havonta megtakarítani."
Fizikából érettségiztem, jó eredménnyel! Egyedül az gimnáziumi évfolyamtársaim közül.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
W nem egyenlő a Wh -val...
Napelemről kell tolni és az irdatlan havidíja az NMHH mérődoboz fogyasztása után, csak megtérül, pár évtized alatt
-
A szelessav.net oldalon megint nem tudok sebességet mérni Digi hálózatból. Vodafoneos mobilnettel tökéletesen működik. Egy, csak egy hónapot szeretnék, nem többet, csak ennyit, amikor a Digi - NMHH páros szolgáltatásai és oldalai hibátlanul működnek, bár lehet, hogy ebben az országban ez egy lehetetlen kérés.
-
headhunter
addikt
Linksys WRT3200ACM (NMHH-mérődoboz) fogyasztás: 9 W
Napi: 216 W
Heti: 1,512 kWh
Havi: 6,48-6,696 kWh (212-250Ft) -
ztsoft
őstag
válasz
üzenetére
Én soha nem fizettem vírusirtóért Windows-on, elég volt az ingyenes Avast. Nem is kaptam be soha semmilyen vírust, padig igen csak tévedtem kétes helyekre. Igaz, ott sem Windows Explorer-t használtam.
Amióta Linux-ot használok bőven elég a böngészőt védeni, uBlock Origin, tartalom blokkolás (követők, 3. féltől származó sütik), meg a Firefox beépített védelme, [link].
-
törölt tag
Nálam Malwarebytes Premium (Lifetime licence szerencsére még 9 évvel ezelőtt vásároltam, amikor lehetett kapni) van, Windows Defenderrel, plusz
Sok éve már, mióta vége lett a Norton korszaknak. Még anyumnak is Windows Defendere van a HP laptopján. Igaz oda már nem jutott MBAM licenc
Ha tudtam volna, hogy kivezetik vettem volna még pluszba egy élettartam licencet.Már alig várom, hogy rendelhessen a DIGI 1000/300-at, a UPC-nél lévő hűségidő lejárta után. De őszintén, azért nem rendeltem csak be már, mert az biztos, hogy DIGI 1000/300 lesz a net, de még nem tudom a UPC/Vodafone a TV+ Telefon Nonstop L-re milyen ajánlatot ad. Ha nagyon jót, akkor marad - meg a családi béke is -, ha nem akkor minden a DIGItől lesz.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
-
headhunter
addikt
-
vargalex
félisten
válasz
donmackó
üzenetére
Az u-boot, vagy a squashfs partíció tartalma változott, ezért a script azt "gondolja", hogy külső beavatkozás történt, így nem is próbál meg kommunikálni a központtal.
Szerintem reseteld a routert, azt majd ők látják, hogy engedélyezni kell a reset igényt. Reset: működés közben reset gomb nyomás 20-30 másodperc közötti időtartamig. Majd elengeded. Erre resetel az eszköz és újraindul.
Ha engedélyezik a reset igényt a központban, akkor bejelentkezik és minden működni fog.
Úgy tűnik, hogy ez egy bug egyébként. Firmware frissítés után biztosan ilyen állapotba kerül... -
donmackó
addikt
Csak érdekességképp ez mitől lehet? Ha sebességet vagy jittert akarok mérni a box felületéről csak egy ürességet kapok ->
Illetve még találtam egy ilyen bejegyzést a logban:
Tue Apr 21 11:35:12 2020 user.notice living.sh: U-boot or SquashFs partition changed. Exiting.Tue Apr 21 11:35:33 2020 daemon.err odhcp6c[2856]: Failed to send DHCPV6 message to ff02::1:2 (Permission denied)Tue Apr 21 11:35:41 2020 daemon.err uhttpd[1737]: unable to write 'random state'Tue Apr 21 11:35:41 2020 daemon.err uhttpd[1737]: Unable to determine args save fileTue Apr 21 11:35:44 2020 daemon.err uhttpd[1737]: Unable to determine args save fileTue Apr 21 11:35:47 2020 daemon.err uhttpd[1737]: Unable to determine args save fileTue Apr 21 11:35:50 2020 daemon.err uhttpd[1737]: Unable to determine args save fileTue Apr 21 11:35:53 2020 daemon.err uhttpd[1737]: Unable to determine args save fileTue Apr 21 11:35:56 2020 user.notice promptmeasure: Port knocking not opened the https port.Tue Apr 21 11:36:00 2020 cron.info crond[1686]: USER root pid 12263 cmd /etc/nmhh/firstlogin.shTue Apr 21 11:36:00 2020 cron.info crond[1686]: USER root pid 12264 cmd /etc/nmhh/living.shTue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice firstlogin.sh: /etc/nmhh/fesz.id exists. Not first start.Tue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice living.sh: CC available. Killing PPPoE captureTue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice living.sh: Killing all processes with name detect-pppoeTue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice living.sh: myKillAll killed 0 processesTue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice living.sh: Killing all processes with name pppoe-captureTue Apr 21 11:36:00 2020 user.notice living.sh: myKillAll killed 0 processesTue Apr 21 11:36:03 2020 user.notice living.sh: Traffic: 141.77 MBTue Apr 21 11:36:04 2020 user.notice living.sh: U-boot or SquashFs partition changed. Exiting.Tue Apr 21 11:37:00 2020 cron.info crond[1686]: USER root pid 12395 cmd /etc/nmhh/firstlogin.shTue Apr 21 11:37:00 2020 cron.info crond[1686]: USER root pid 12396 cmd /etc/nmhh/living.shTue Apr 21 11:37:00 2020 user.notice firstlogin.sh: /etc/nmhh/fesz.id exists. Not first start.
Lehet hogy félre flashelték távolról a boxot és használhatatlan lett? Vagy miért nem engedi be a kopogtató szerver? -
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Lehet az NMHH-nál is. Ilyenkor jellemzően a szolgáltatói eszközök között nem megy rendesen a BGP hirdetés. Bármelyik oldal lehet ludas ebben...
-
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha a szolgáltató tiltja, akkor te sokat nem tudsz tenni ellene. De most gyorsan ránéztem (tesóm digi-s és vagy egy router nála, amit elérek és OpenWrt fut rajta), tőle sem ping-elhető a Command & Control Server IP-je. Úgyhogy globális probléma lesz ez a Diginél. Majd, ha az NMHH észreveszi a riasztást erről, akkor felveszi a kapcsolatot a Digivel.
-
válasz
vargalex
üzenetére
Nagyjából azt hiszem értem, amit írsz, és köszönöm!
Azt nem említettem még, hogy Digis mobilneten sem tudok mérni és az oldalt megnézni, csak Vodafone mobilneten. Félig laikusként nekem ez teljesen úgy tűnik, mint ha Diginél megnyitották volna a Hegyirabló feliratú beállítási fület, és letiltották volna minden szolgáltatásomon a szelessav.net-et.
Szerk: Teszem hozzá, ha paranoiás volnék, akkor azt gondolnám, hogy szándékosan, tekintettel arra, hogy nem véletlenül kértem ezt a mérődobozt, hanem azért, mert január legeleje óta komoly problémáim vannak a Digi internetszolgáltatásával, és eddig négyhavi jóváírást kaptam tőlük (bár nem kértem).
Mi a megoldás minderre?
-
donmackó
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem tavaly augusztus vagy szeptember óta nem mér csak pinget. Én nem foglalkozom vele, majd ha szólnak hogy valami nem oké. E-mailben jeleztem nekik a problémát, de válasz nem jött. Részemről a box továbbra is üzemel, ennyit tudok tenni.
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ez még csak a living.sh indítása, amit a cron logol. A living.sh által írt logok lennének érdekesek.
De szerintem a mérőbox webes felületén az utolsó fülön (ha emlékeim nem csalnak) olvasható CC szerver IP-t nem tudod pingelni a vezetékes netedről. De mobilról igen. -
-
vargalex
félisten
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem a szolgáltató oldali bix bgp hirdetés hiba lehet. Ugyanis a mérőbox vezérlése, ahogy a software-os sebesség mérés is a bix-ben van. A portál viszont az NMHH DMZ-jében, tehát azt azért látod.
De a mérőbox logját feltehetnéd valahova. living.sh hívásnak kellene lenni benne...
-
Ja bocs, azt vargalex írta! Ugyanaz az avatarotok.
Nincs routerem, szolgáltatói modem van. Annak menüje szerint a wifis eszközök mellett egy "speedtest" nevű eszközt lát LAN-on keresztül. Ez volna az, gondolom!?
Van IP címe.
"Az, hogy a WEB oldalon működik a mérés, nem jelent semmit, az éppen úgy működik, mint a speedtest.net és társai, vagyis maga az oldal méri mit tudsz, a doboznak ehhez semmi köze."
Ez is oké, de még sem megy nekem a manuális mérés az oldalon, akkor, ha a vezetékes neten keresztül csatlakozom rá, akármelyik eszközzel. Ha mobilnetes eszközökkel csatlakozom rá, akkor tudok mérni, ahogy ezt már írtam is korábban.
-
cigam
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem írtam logról. Arra gondoltam, hogy a routered DHCP-n osztja ki a címeket az eszközeidnek. Ott meg tudod nézni, hogy kapott-e IP címet.
Vagy
A http://192.168.199.1 címen is el kellene érned, de nekem valamiért nem jön be. Ezért a fenti módszerrel meg kellett néznem milyen címet kapott.
Ezzel ellenőrizheted, hogy maga az eszköz működik-e rendesen, a hálózatod része, vagy valamilyen hiba miatt kiesett a pikszisből.
Az, hogy a WEB oldalon működik a mérés, nem jelent semmit, az éppen úgy működik, mint a speedtest.net és társai, vagyis maga az oldal méri mit tudsz, a doboznak ehhez semmi köze. -
-
cigam
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Router DHCP listájában látszik? A helyi IP címével bejön a WEB-es felülete?
Az, hogy a WEB oldalról eltűntek az adatok, központi hibának tűnik. Írj nekik egy levelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na majd megpróbálom pénteken is,ha ma sem...
Most van net.

Ha tudtam volna, hogy kivezetik vettem volna még pluszba egy élettartam licencet.