Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szted ahogy bekötöttem menni fog?
-
Nekem is megjött 11 óra körül, csak aztán egész nap falaztam, nem voltam gép előtt... Most jutottam be, neki is esek lassan, bekötni!

Ja, és WDR3600!
-
poli27
veterán
A mac addressel be lehet lépni és a regelt email címmel!Viszont én nem tudom úgy bekötni, hogy a lan eszköz az összes róla menjen, mert vannak vlanok a routeremen,ezért bekötöttem ezt a wan portal a modembe, és a lan portját meg a router wan portjába, van net és az oldal is visszajelzett hogy van ipcíme az eszköznek az oldal szerint, igaz más ipt kapott mint a router.Sztetek ez mennyire jó így?

-
donmackó
addikt
Már 1 órája lóg a hálózaton a WDR3600. Ezután mi a teendő? Küldenek aktivációs mailt, vagy mit kell tenni?

-
wwenigma
Jómunkásember
-
poli27
veterán
3600 jött nekem is, hol érhető el a statisztika amit készít?
-
Heller2
aktív tag
Mi ez a nagy élet? Újabb teszt időszakot hirdettek ki?

-
Mate
nagyúr
Most keltem fel. Első dolgom volt, hogy megnéztem hol tart a csomag.
2014.05.14. 7:23 GLS jármuben, kiszállítás alatt Magyarország Alsónémedi
2014.05.14. 6:55 Érkezés a depóba Magyarország Alsónémedi
2014.05.14. 6:05 Érkezés a depóba Magyarország Alsónémedi
2014.05.13. 19:57 Érkezés a depóba Magyarország AlsónémediGondoltam holnap itt is a csomag. Feljöttem ide, látom, hogy van akinek már megjött. Ebben a pillanatban csöngettek és hozta a futár

Nekem is 3600-ot hoztak.
-
morist
csendes tag
Az enyém WDR3600-as.
-
Az enyém is itt kering a környéken, de ide még nem ért...
2014.05.14. 7:10 GLS jármuben, kiszállítás alatt Magyarország Rád
2014.05.14. 6:28 Érkezés a depóba Magyarország Rád
2014.05.13. 19:17 Érkezés a depóba Magyarország Alsónémedi -
morist
csendes tag
Én is megkaptam! N600 az enyém is. Most dolgozom, de délután beüzemelés!
-
Tido
aktív tag
MEGJÖTT!! Egerbe
Tegnap még nem volt semmi, csak beérkezés HUBba, mára 13-ára beírva, hogy Magyarországon, 14én már Egerben. Most próbálom meg apámmal beszereltetni, de nem a technika gyermeke
Jah N600 jött. -
Grawens
senior tag
Úgy néz ki az enyém ma reggel 6:33-ra került be a Budapesti depóba, remélem bepakolja a futár és kihozza.

Ezaz! Mire leírtam, már kézbesítésre át is vette!

-
poli27
veterán
Miért küldenének 741 et ha gigabites lant jelöltél be, sztem nem véletlenül kérdezik meg!
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ien, aetöbb esetben amkr a vsszaküldést firtatja az ember, akkor azt mondják hogy 'környezetkímélő módon semmísitsd meg' - magyarul tartsd meg..
Nekem is ezt írták az asszony 741ND-ére, amikor kiküldték a gigabiteset - neki lejárt már a két év, és írtam nekik, hogy szívesen folytatjuk a mérést, ha küldenek gigabiteset, mert hogy az itthoni háló már réges régen az.
Én az összes regemben, mégha lassú a netsebesség is gigabitest jelöltem meg, ezért is írtam, hogy 741NDvel már nagyon nem tudok mit kezdeni - a régi is egy ismerősnél landolt.
De a 3600-as meg később is jó lesz, úgy láttam fórumokon, hogy egészen okosítható. Nem egy Asus N66U, de szülőknek jó lesz, meg nekem seedszerver tartaléknak
-
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valószínű hogy a későbbi reged az érvényes. Nekem is kettő volt, az enyémen még a 60 Mb/s gigabit háló volt, az asszonyén már a 120Mb/s gigabit háló van. Mind ketten kaptunk címes mail ami vissza lett küldve, de whiteboxot már csak az ő nevére küldtek.
-
trance89
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
bármikor kiléphetsz a programból és a postázás költségeit is ők állják
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, ezt néztem én is. Még meg se jött, de már a visszaküldésen tanakodsz

Más:
Aki írt nekik levelet, mennyi idő múlva válaszoltak?
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Állják a postaköltséget ésszerű keretek között. Gondolom ha sok, inkább azt mondják tartsd meg.
-
-
Tido
aktív tag
Egyébként most jutott eszembe, hogy ami mellettem van Whitebox, az csak 3600as, és kb 1 hónapja kaptam - feleségem. Szóval szerintem a 4900 csak álom lesz :/ pedig nekem a belső, külső sebesség és indokolta a gyorsabbat. De 741NDt küldenek, akkor én is kb visszaküldöm...

-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Vagy kilopták belőlük a kábeleket, antennákat, tápot.
Mire ideér, csak egy üres doboz marad

-
Lehet lezárás után héliummal töltik fel a csomagot, így olcsóbb a futár!

Ha 741ND-t küldenek, akkor én azt úgysem állítom üzembe, mert bár az első regisztrációmnál 60Mbps netet adtam meg, de a LAN hálózatot Gbit-esként jelöltem, így aztán az vissza lassítaná 100Mbps-re, amiből köszönöm, de nem kérek! Amikor a másik email-el regeltem, akkor már 120Mbps netet választottam, csak most nem tudom, hogy ami most éppen folyamatban van, az az első, vagy a második regem!
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rákerestem, hogy az eddig felmerülő routerek mennyit nyomnak gyárilag, csomaggal, papírokkal együtt és az alapján számoltam.
Ami érdekes, hogy Sam-ék szerint a WDR3600 és a WDR4900 is 1.1 Kg. WR741ND pedig 0,5KG.
Úgyhogy valaki rosszul mér, gyanítom, hogy GLS

-
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Nektek is 0.96 kg a csomag? Súly alapján ez vagy WDR3600 vagy WDR4300. Remélem utóbbi

-
Grawens
senior tag
Fogom hát!
Én inkább a Royal-nak hiszek, ők azt írták nekem, hogy a Szombati (05.10), Belgiumot érintő légi járattal elküldték a Német GLS részére, ami 2 nap alatt oda is ért. Ezt igazolja is a GLS csomagkövetőjén történő bejegyzés, miszerint beérkezett a központi raktárba 05.12-én délután és meg is kapta a "BUD HU egyedi azonosítókat" és a súlyrögzítés is megtörtént. Ezt csak akkor tudja a GLS megtenni, ha fizikailag becsekkolta a csomagot. 
-
-
Mate
nagyúr
10-14 napot írtak. Ebből 5 nap telt el. Úgyhogy még van idejük
(Az eredeti levélhez képest csúszás van, mert a raktár egyetlen kulcsát bedobta a tengerbe az egyik dühös alkalmazott és 2 hét volt, mire búvárok kiszedték.)Ha azt mondták, hogy Angliában van, akkor a "Beérkezés a HUB-ba" azt takarja, hogy a következő állomás az lesz. Vagyis most még Angliában van, ha összegyűlt egy jó nagy adag, megy át Németországba és majd onnan jön ide.
-
-
poli27
veterán
Nekem is Németbe van...
-
morist
csendes tag
Sokunké ott akadt meg

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebben a hónapban jár le a 2 éves mérési időszakom. Jön erről értesítés, vagy tolják tovább a méréseket ha nem veszem ki a rendszerből?
-
-
Mate
nagyúr
Most néztem a csomagot. Németországban raboskodik

-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem is 8.-a óta a GLS-nél várakozik.
-
Grawens
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én a jelenlegi állapottól a kézhezvételig, úgy 8-10 napra számítok, Tehát 20.-a környékére várom.
-
-
Grawens
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jah, nem néztem meg nagyban, és mivel tegnap egész nap így szemeztem vele, csak a Heatrowt láttam belőle...
De módosítok, mert most lett frissítve, hogy át lett adva a GLSnek.Ott is lehet követni ezen a ru-s oldalon?
Nem vettem észre, hogy alul már írja is ki
-
-
Grawens
senior tag
Nekem most érkezett meg az email.

-
Nálam változatlan, ugyanaz, mint poli27 tegnapi képén!
-
Mate
nagyúr
1 órája néztem, már enyém is MO-n volt. Most megnéztem és kiírja, hogy nem jó a követési szám

-
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most vagy én csesztem el valamit, de rohadtul nem kaptam még semmi értesítést arról, hogy már postán van a csomag? ápr. 23-án kaptam a mailt, aznap el is küldtem nekik minden adatot amit kértek.
-
Én nem tudom, most mi van az enyémmel, épp az előbb akartam megnézni, aztán jutott eszembe, hogy mivel a upc-s mail címemre regelt darab jön, annak a linkje csak otthon van meg, melóból nem elérhető, mert az Outlook letöltötte a levelet, és a szerveren nem marad belőle! A gmail címmel regelt az meg megakadt ott, hogy kérték a kézbesítési címet! Majd otthon ránézek...
-
Tido
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
poli27
veterán
Érdekes hogy a gls még nem tud róla, nincs track náluk!
-
morist
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Remélem!

-
Unión belüli küldemények, kétlem, hogy felbontogatnák a dobozokat! Még ha Kínából jöttek volna...
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kérdés mennyire ellenőrzik a határon. Remélhetőleg gyorsan átcsúszik.
-
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
3 napot írnak a levélben. Ha szombaton is dolgoznak, akkor nekünk se kell sokat várni

Szombaton vagy hétfőn elvileg kézhez kell kapnunk.
-
-
-
morist
csendes tag
Nekem is megjött a számom, de még nem lehet megnézni!
-
-
-
Mate
nagyúr
Megjött nekem is

Viszont nekem is csak 1 emailre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én inkább a Royal-nak hiszek, ők azt írták nekem, hogy a Szombati (05.10), Belgiumot érintő légi járattal elküldték a Német GLS részére, ami 2 nap alatt oda is ért. Ezt igazolja is a GLS csomagkövetőjén történő bejegyzés, miszerint beérkezett a központi raktárba 05.12-én délután és meg is kapta a "BUD HU egyedi azonosítókat" és a súlyrögzítés is megtörtént. Ezt csak akkor tudja a GLS megtenni, ha fizikailag becsekkolta a csomagot.