Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Letöltöttem a CLI-t,mértem vele,de miután megcsinálta,bezárta az ablakot
De néztem,a letöltés 400 mbps felett volt picivel.Ok,akkor ez így maradt. Köszönöm a segítséget Nektek!
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Speedtest alkalmazás: [kép]
Persze vargalex,vezetéken. Nem gyári,egy frissítés már jött mióta megvan. 1.0.11 Build 20190726 rel.57101(4555) Nincs bekapcsolva a QOS. ,omdjuk azt sem tudom az mi,de most megnéztem. hardwer nat? Van egy olyan menüpontom,azon belül application layer alg bekapcsolva minden. Ez pc-s alkalmazás speedtest. Vezetéken. -
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ezt szeretném kideríteni,hogy akkor mi?? Néhány hónapja költöztem ide,ahol ezelőtt laktam,ott is ugyanennyi volt a mért sebesség. Mármint az 5-600 mbps... Az nem az én netem volt,de ugyanúgy gigabites digi. Se torrentet nem használok,se semmi ilyesmit. Amikor a méréseket csinálom,semmi nem megy a háttérben. Tehát valami nem kerek. Azért a legutóbbi posztokat is olvasd el....
-
Nimrod
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Eleinte phishing scam-nek néztem, de nem az, legit. Nekem annyira nem tetszik az ötlet, hogy rendszeresen csináljon teszteket a networkről amit aztán tol is egyből az orrom alá. De amúgy rendben van, ha nem akarunk lusta módon belépni az admin felületünkre és ott megnézni kb. ugyanezt.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Anno decemberben próbáltam az app-ot amikor megjelent de akkor nem működött.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tud router-kénr működni, ugyan úgy mint a Samknows box.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam már lassan 2,5 éve megy a SK box, nem lenne rossz ha kapnék egy újat, egy 8.0-t.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A közölt hardver adatok majdnem teljesen megegyeznek a TP-Link Archer C8-éval.
Biztosan nem 2 év lesz amire lesz elérhető alternatíva a 8.0-hoz is. Sok ügyes ember van aki tud trükközni. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valószínűleg mivel nem fogják kidobni az eddigi tapasztalatukat a rendszerrel.
Biztosan lesz 1-2 lelkes barkács fejlesztő aki megoldja, hogy felmenjen az eszközre egy "rendes" verzió és teljes értékű router-ként lehessen használni. -
ztsoft
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én 841N-t kaptam a 30-as nethez, az nem érinti Őket, hogy Gb-es hálózat van itthon.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Volt aki ha jól tudom 741ND vagy 841ND-t kapott de ez nem biztos.
-
taki01
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én igényeltem még tavaly októberbe de nem kaptam semmi emailt arról hogy kapnék.
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem emlékeztem a két éves "szerződésre", de akkor azt még megvárom, aztán töröltetem magam. Köszi!
Gubek-Einste: Neked is köszi az infót!
-
szente
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még kapom emailben a havi riportot, szóval gondolom még mérik.
Kellene a router,de nem akarok köcsög lenni velük. Na meg az angolom se annyira perfekt, hogy udvariasan búcsút intsek nekik.
Amúgy ha kiszállok, akkor már nem fog vissza mászni magától a Samknow-os FW? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tegnap lett feltéve az új redőny az ablakra, panel felújítás miatt kellett a régit leszedni

-
a_r_p_i
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem!

Mondjuk visszaraktam volna az "eredetit" mielőtt visszaküldöm vagy valami,csak gondoltam akkor legalább valami másra is használhatnám,de persze így sem para,köszi a választ!

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
hat nem egeszen. Jo,igaz, irhattam volna hogy kb 10-11honapja tettem ra a "hibrid" fw-t, de osszedugva az akkori rendszerrel nem ertem el rajta keresztul a NAS-t, igy ment a dobozba, viszont tegnap du elovettem, beuzemeltem, LAN reszen megy a SmartTV, PS3, NAS, minden OK, mindent latok, csak a k***tt wifi pw-re nem emlekszem, azert szeretnek belepni az admin menube..

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos a szerződés szerint nem lehet megtartani a mérődobozt és maximum 2 évig tart a mérés.
Illetve:
Amennyiben a szolgáltatásminőség a rendszeres hardveres mérések alapján megfelelő és stabil, a Hatóság jogosult 15 napos felmondási idővel felmondani a szerződést. Ebben az esetben értesítést küld Közreműködő részére, és tájékoztatja a mérőeszköz visszaküldésének határidejéről és módjáról.(Jelen szerződés alapján a szolgáltatásminőség akkor minősül megfelelőnek és stabilnak, ha három hónap hardveres mérései szerint a le-és feltöltési sebesség eléri a garantált sávszélesség 90%-át, és a szolgáltatás rendelkezésre állása is legalább 90%-os.)
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az igaz, hogy nem ISP, viszont annál keményebb, mert hatóság, és a szerződésben világosan le van írva, hogy az állam tulajdona. Egyébként a két mérődoboz közül az egyik az amelyikért nem nagyon küldenek futárt, mert annak az ára negyede a másikénak.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Engem nem nagyon izgat meddig megy a móka, csak tudjam nézegetni a szép statisztikákat

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha így is lesz akkor megy a Hardverapró-ra és eladom mint a második SamKnows-ost.
Egyébkét érdekes, hogy a SK rendesen leméri a 240/20-t de az NMHH csak 140/20-t tud, pedig a hardver ugyan az.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De nem is feltétlen azzal számolunk, hogy azért mérünk, hogy a mienk legyen. Pl nekem amúgy is mérési mániám volt, mindennap manuálisan mértem legalább egyszer Speedtest-en, most meg nem kell, mert automatikusan megteszi az eszköz.
-
majer_balint
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na fasza!!! Megtudtam csinálni és megy is
Már mióta olvasgatok ezután be...ás
Érdekes, a net is picit jobb lett:

Akkor vissza is mondom lehet a router vásárlást ami ma jött meg a boltba

-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
3600 volt az a 1043 sztem

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, akkor a mostani elsődleges routeremre úgy tekintek mint egy HGW-re

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Reset-re nem nem történik semmi se.
Support-ot majd megpróbálom. -
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
de azért remélem nem semmisítetted meg

Olyan nekem is volt - mint korábban beszéltem róla itt - hogy üres volt a dashboardom.

Most nem tudok nyilatkozni róla, mit mutatott a "szakadás" alatt, nem jártam ott
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
na, felnéztem a dashboardra.
pont egy hónapig nem volt adatgyűjtésem, júl. 19-től aug 19-ig.
Nem is nyafogtak. A wb pedig üzemelt... -
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
...1.2 fix ip-t adtam neki.
persze utána már látszik, hogy nem a routernek.
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
tökjó tudni.
és olvastad, mit írt a kérdésében?
-
Dayco
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Így van, tényleg az ESET Smart Security volt a ludas! Kikapcsoltam és egyből működött minden!!
Sikerült, tökéletes lett minden! Toltam rá még egy frissítést a TP-Link honlapjáról is (azt már a gyári felületről)
Köszönöm a segítséget mindenkinek!(éés most hogy kész lett, máris lettek sokkal szebb (szájbarágós) leírások is...
) -
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocsi bealudtam mert reggel meló

Rúter az saját TL-WDR3600 de az előző TL-WR1043ND v1 is ilyen volt akkor azt hittem azzal van gond. Valamikor 2014. november környékétől ilyen. Mondjuk másban nem nagyon zavar be. A BF4-nél nincs még pingem, de az zavaró mert néhol kitesznek a szerverről érte.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az én ip-met látják, saját publikus ip-je van mindenkinek, de mindig ugyan az kerül kiosztásra, MAC címhez van rendelve. Az IP címem nem ez.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És ha nyom egy traceroute-ot a samknows szerver felé, az nem adja neki ki hogy hol tűnik el a csomag?
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem arra hogy ő nem tud pingelni, viszont az ip cím kiírós oldalak meg kiírják az ip-jét. Magyarán látják. Gondolom én.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenre ezt irja : Request timed out."
A rúteren lévő diagnosztika szerint is ugyan ez a válasz ha kiveszem a WB-t a akkor is ugyan ez. Másik gépről is ugyan ez a helyzet, viszont az ip: diagnosztikai oldalak látnak engem

29/29-et ír ki 4ms pingel.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyik címről sem érkezik válasz
. A szolgáltatómnak jeleztem, de szerintem azt sem tudta miről beszélek 
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sorry nem bírtam érthetően fogalmazni. Szerintem a DNS rendelkezésre állás mérésénél meg ilyesmiknél van szükség hogy a whitbox pingeljen, de a válasz nem érkezik meg hozzá. Igy nem bírja az adatokat/időket mérni. Viszont nekem anno volt olyan (amég az első 3600-ast gyári firmmel használtam) hogy berakott DoS listre sok samknows-os ip-t, és írtak hogy "hahó nem megy az eszköz csinálj már valamit". Én meg közöltem hogy DoS listre kerültek, változtassanak a méréseken. Akkor kaptam hasonló email-t tőlük. Szerintem vedd fel velük a kapcsolatot, és kérdezd meg hogy konkrétan mi a problémájuk.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valóban csak részleges méréseket végez.
Akkor nem nálam van a gond, hanem náluk? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az elsőt nekem is 3 vagy 4 éve, de akkor úgy tűnik megint visszaálltak rá

-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen. Fojamatos tracking adatok voltak. Először a royal mail (angol posta) adta az adatokat, majd a repülőút után a gls-nél lehetett elérni. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam is GLS hozta mind a kettőt egyszerre.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szintén a GLS hozta hozzám is, előre egyeztetett időpontban.
-
st.stofi
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt értem, csak azt hittem az olvasottak alapján, hogy a jelentkezésnél megadott adatokon alapulva egy automata azonnal elővállogat, hogy kell-e adott országból adott isp/sávszél mellett mérési pont vagy sem, és onnan a további szűrések után még lemorzsolódik a jelentkezők 62%-a a SamKnows saját bevallása szerint, a maradék meg bővítheti a programot, ezért vártam volt valami (akár automata) visszajelzést. De akkor majd jeleznek, ha esetleg aktuális lesz.
Átolvastam a jelentéseiket, mert egy kutatómunkához pont kellettek volna az adatok, de eléggé értetlenül állok pár dolog előtt.
A legutóbbi 2013 októberi jelentésük alapján Magyarországon 186 résztvevő van, az alábbi eloszlásban:
Country xDSL Panel Cable Panel FTTx Panel
------- ---------- ----------- ----------
Hungary 36 144 6A hazai FTTx tesztelőket nagyon kevésnek tartom, pl. legalább 3 jelentősebb ISP, a Digi, a Telekom és az Invitel biztosan szolgáltat FTTx alapon, ez - ha egyenletes az eloszlás - 2-2-2 tesztelő/ISP, ami nagyon kevés szerintem. De az összes tesztelő eloszlása is nagyon vegyes, pl. az Egyesült Királyság adja az összes mérési eredmény több mint 28%-át, ezzel szerintem aránytalanul nagy hangsúlyt kap a statisztikai mintában, amit a jelentésben leírt metodika (ISP-k, technológiák lefedése, népességre vetített értékek) nem indokol.
Pedig a mérési rendszerüket nagyon profin kidolgozottnak tartom, az OpenWRT alapokra épített automata mérés, külön kiélezve a böngészés, VoIP, online video streaming és dns feloldási tesztekre a sebesség, csomagvesztés, késleltetés mérésein túl, ez nagyon jó adatokat adhatna a valós internetezési élmény, ill. a netsemlegesség megvalósulásának (pl. esetleges VoIP szűrések) vizsgálata terén.
Viszont a tesztelők összevállogatása szerintem iszonyat amatőr módon történt, így nem lett reprezentatív a mérés (pl. magyarországon pl. az egyes technológiák eloszlása a NMHH által közölt internet gyorsjeletés alapján köszönő viszonyban sincs a SamKnows tesztelők technológiák alapján történő eloszlásáról, az ISP-k közötti eloszlást meg nem is írja a SamKnows, de gyanítom, az sem reprezentatív). Így viszont megkérdőjelezhetőek az adataok, nem a mérési rendszerük okán, mert azt nagyon jónak tartom, hanem a mérések nem reprezentatív volta miatt, pl.:

A Koaxkábel (EDx) alapú technológiánál, ahol a feltöltési irány a szűkebb keresztmetszet, ennek megfelelően a Telekom a legnagyobb XXL csomagjában kínál 120/10Mbit sebességet, az UPC is csak a 2 legnagyobb csomagjában kínál 10Mbit-nél nagyobb feltöltést 240/20Mbit ill 500/22Mbit sebeséggel, és ezek a kínált és nem a garantált értékek, ennek fényében nem tartom hitelesnek, hogy csúcsidőben a ténylegesen mért feltöltési sebesség Kábeles technológián mért Magyarországi átlaga 10,49Mbit/s lenne, az egész EU-ban a legnagyobb; ezt nem tudom hitelesnek elfogadni, itt valami nagyon nem stimmel, és gyanítom, hogy nem a mérésekkel, hanem a mérések alapjául szolgáló statisztikai mintában van a hiba, nem is kicsi, így viszont az egész projekt értelmetlen, ami csak elvisz egy halom pénzt feleslegesen, szerintem.
Ezért lennék kiváncsi, hogy a résztvevők által elérhető statisztikákban is látszanak ilyen anomáliák, vagy csak az EU-nak készült jelentésbe kerülnek (bármi okból) kozmetikázot adatok és megállapítások?
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hali.
Engem nem engednek el
az első hibás szoftverű N600-as után ideért a második N600-as ez már úgy néz ki jól működik. Legalábbis villognak rajta a ledek
ha küldik a riportot majd kiderül
. És a SamKnows acuntom is a riportos nézetet mutatja 
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hali, a mai naptól én is ezt kapom
tiszta fehér oldal 
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem lehet körülményesebb, mint egy újat berakni a rendszerbe. Ezek a rendszerek általában nincsenek túlbonyolítva. Inkább arra tippelek, hogy az ügyfélszolga nem akart még csak egy kicsit sem dolgozni és inkább lerázott.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pff, az érdekes, főleg hogy nálam meg több mint 4 éve megy és egy szót sem szóltak, hogy változna valami.
mondjuk téged sem értesítettek csak így "másodkézből". -
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Háát lehet, hogy letelt a 2év és rájöttek, hogy nem kellene tovább kitolni a határidőt.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha belépek a a fiókomban én sem látok semmilyen adatot már 3 hónapja. Hiába írtam nekik küldtek egy másik rutert de így sem látok semmit.
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
De, ha kivettek a programból, akkor mit méreget az eszköz? Mondjuk, van ingyen egy routered...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na hát ez szép, megint jött levél Sam-től, amiben nem is válaszolnak az eddigi kérdésekre, hanem simán megköszönik a felmérésben a részvételt, és semmisítsem meg a wb-t, és a szokásos bla-bla... Simán kivettek a programból, ezért nem tudok belépni az oldalon.
-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Háát mit javasolsz? Egy informatikus pénzért tett rá nekem openwrt-t a sajátomra, mivel a sajátom is olyan volt. De nem boldogultam vele mert nem volt net. Utána összeomlott úgy hogy nem bírták helyrehozni. Még jó hogy kicserélték, mert nem is indult. A pénzt visszakaptam, de nem ez volt a cél

-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem te asust kaptál, nekem most jött ez, mert a TP-Link TL-WR1043ND-t kihúztam decemberben mert szakadt a netem. Erre elküldték ezt, úgy hogy valamit kezdeni kellene a másikkal csak nem nagyon értek hozzá. Pedig kellene egy wi-fi Switch

-
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Honnan látod hogy mér?
Én is most kaptam egy TP-LINK TL-WDR3600 Routert csak azt látom, hogy a jobboldali három lámpa folyamatosan villog mint az őrült. És balról a harmadik csak néha
. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megint írtak, kérték a WB MAC címét... Ez egyre jobb!
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha minden gépen automatán frissít a JAVA, akkor minden gépen ott lehet ugyanúgy a hiba.

JAVA security alacsonyabb szintre állításával még próbálkoznék. (csak mert az összes grafikon JAVA-s) -
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ro
-
Teko001
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
működik
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Yepp.
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem ma jött meg a cseredarab.
wdr3600.A dobozban eléggé porosan érkezett, nem tudom, hol tárolhatták...

-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet hogy a 1043 öregecske már, de simán kihozza a modemből a maximumot, lehet ha jobb modemem lenne és bírná a 250-et, akkor már a 1043 nem bírná, de egyelőre tökéletes. 120-as UPC nethez kaptam még.
-
Heller2
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azta...Ti ilyen jó kis kütyüket kaptatok? Én még TL-WR741ND-et kaptam anno. Novemberben volt 3 éves az én projectem. Azóta (kezdetektöl) gyakorlatilag mindig megy.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
(#1) jerry311 2011-11-08 21:48:12, tehát nagyjából 4 év 4 hónap 10 napja üzemel. Így egyben kifejezve, egész szép, hogy ezt stabilan bírta / bírja. Egy-egy áramszüneten kívül nem nagyon nyúltam hozzá.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Működik, eddig is simán PPPoE kapcsolatként ment gépről, csak a reportolás maradt abba.
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem 2x írtak a frissülés után, 3 nap volt a kettő közt.
De én leveleztem velük, másnapra mindig jött a válasz, ugyanattól az emberkétől. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És amikor írtam nekik mailt, nem válaszoltak rá, mint ahogy arra sem hogy meddig tart a projekt. Mert European comission már kiadta a 2014 Q4-es adatokat. Már nem emlékszem hol olvastam, de abból adták ki múltkor az index.hu-n is az EU-s internetes viszonyokat. Véleményem szerint a projektnek sosem lesz vége mert ebből gyűjtik az adatokat. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mondjuk attól függetlenül hogy reportcardom nem volt, attól még mért a kütyü még decemberben is. Emlékszem még valakinek meg is osztottam valamelyik diagramot. Szerintem csak szimplán akkor foglalkoznak vele ha sok lesz az egyidejű lelépők száma. Hisz a fácsebukon is volt már akinek azt javasolták hogy húzza ki az eszközt (olvassátok el az oldalbejegyzéseknél Ricardo Gusso jegyzetét mondjuk ő portugál, de konkrétan neki írták).
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lelőttem, mert hónapok óta nem küldtek emailt reportcard-al, illetve amúgy is külön ágon volt bekötve, mert másképp lassú volt a böngészés. A mérések pedig fals mérések voltak mindig is. Még céges, 30-as netet is össze-vissza mérte ki. Értelme 0.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam ügye 2 van. Egyiknél semmi levél, nem foglalkoznak vele. Másiknál pár nap múlva jött a levél, de nem foglalkoztam vele. Azóta semmi.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én januárban húztam ki, és nem kaptam felszólítást egyszer sem. Igaz hogy 2014 szeptember óta reportcardom sincs. Megjegyzem mindig is eredeti firm volt rajta. Január óta várja a sorsát, de még nem írtak.
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De 1x jött, kiváncsi leszek mikor jön megint!
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bocs, nem kötekedni akarok, félreértés ne essék, de néztétek mi van a linkeken?
én egy deka routert nem látok sem a videón, sem a pdf-ben.Most, hogy kitanítottál, pontosan egy hgw-t látok, amire megy a wb, arra meg az eszközök.
Ez van a filmen meg a doksiban.
Ehhez képest új fogalmakkal ismerkedem éppen, úgymint modem, router, home router, etc..
Bocs, hogy ez nekem még most sem nyilvánvaló, de én valami zavart érzek az erőmben.../Az már csak
, hogy a hálózati dugóaljba (konnektor) nem kell a tápot bedugni, és megy a wb/ -
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
hátőőőő, ezek a linkek voltak a levélben mellékelve....
ugye a modem egyben routol is /legalábbis a példáikban nem láttam "egyportos" modemet/, szóval nálam a home router sajna a következő routert jelenti, nem az "adsl router"-t...
ráadásul mivel nem bridge, még a dhcp is engedélyezve van/volt rajta, tudtommal amúgy ez az alapbeállítása, szóval teljesen el vagyok tévedve... -
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én ma kaptama levelet, hogy 02.19-én már nem adott.
/mondjuk nem én piszkáltam/
Ügyesen beírtam a firmware verziót, de reboot után átállt az újra.
Most várhatok az új módosított verziójára... mert hiányzik az 5ghz wifi...
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
majd azt mondom elromlott

-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
/etc/samknows/firmwareversion itt legyen egy 2 es a fileban?
Most néztem 2 napja nem csinál grafikont valamiért....
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bevan
Az a Wifim itthon Ap módban 
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Persze, így lehet, csak akkor ugye nem tartod be a vállalásokat...
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem nem kell már több, ennyi routerrel már amúgy se tudnék mit csinálni

Samknows meg már úgy is tojik a fejemre, úgyhogy nem érdekel a mérés sem.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kihúzom és vigyék, ha akarják

-
M3kk
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt mat nem tudom. Van meg egy routerem, aminn kiprobalom, az a baj, hogy szerintem eleg random csinalja
. Megprobalom ugy, hogy lefuttatom a scriptet (setup.sh), majd kiszedem net alol, akkor lesz tobb idom nezelodni.. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Basszus. Ez már így van.Pedig a két routerem gigabites.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos nem, mert a kábelmodem és az első router között 100megásnak írja a kapcsolatot.Pedig piros kábellel kötöttem össze őket.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm! "Mekk"prtróbálom.

-
Heller2
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Toborozzunk önkénteseket a tavaszi mérési időszakra? Hát ennek soha nem lesz vége?

-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Köszönöm! Valószínűleg ez lesz a probléma, de nem birom átállítani sehogy sehogy :S
Resetet csináltam failsafe módból a "mtd -r erase rootfs_data" paranccsal, de nem oldotta meg a problémát :S -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én a -0,18% gondoltam mint érdekesség.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Project Update
The panel is ongoing with no fixed end date. All those who join the project will be notified if this changes.We would also like to take this opportunity to thank you for your continuing participation. Without volunteers such as yourself the collection and analysis of this invaluable data would not be possible, and your contribution to the study is greatly appreciated."
-
HXY
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én már nagyon kíváncsi vagyok az új AC-s whitebox-ra!
Szerintetek melyik lesz? [link]
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pedig meg akartam kérdezni hogy vége-e a projektnek, mert nem kaptam meg email-ben a havi reportomat.
-
adamka16
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, hát valamitől meghülyült a WhiteBox, kellett neki egy áramtalanítás, és most már töltöget rendesen! Csak tudnám, hogy akkor az "mért" adatokat honnan, mi alapján küldözgette...?!
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet hogy van még pénz amivel el kell számolni a zunijó felé. Így gyorsan összedobtak valamit, és csak úgy írják a cehhre a 00000...-kat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Meg bizony, fb oldalukon ki is rakták.

-
Balinov
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
majd reggel ranezek, hogy mert-e. Koszi! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Natur OpenWRT-vel... érdekes ja. Szaratépélink mert képtelenek megirni normalisan a szoftvert. Igaz lassan labdába se rugnak, mert hardveres nat-tal se foglalkoznak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Openwrt betegség, maradjunk annyiba...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De néztem,a letöltés 400 mbps felett volt picivel.

igen. Fojamatos tracking adatok voltak. Először a royal mail (angol posta) adta az adatokat, majd a repülőút után a gls-nél lehetett elérni.

Az a Wifim itthon Ap módban
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)