-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
izsooistvan1 #17267 üzenetére
Ha elkészülsz vele szólj!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #17265 üzenetére
Ezt aláírom! Titkon remélem, hogy SaGa egyszer visszatér a mod fordításokhoz, mert lenne egy fizetős munka a számára
Laris, gyorsan belenézek ebbe a cég indítása előtt, mert utána nem tudom hogy lesz időm sztalkerezni
A 2-őt abbahagytam...az új patch előtt. Itt pihen a gépen, de hetek óta nem nyúlok hozzá. Talán majd ha meglesz a 4070... -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #17254 üzenetére
Elakadtam ahol mondtam, vissza kéne tölteni az erdős részt. A jelenlegi mentéssel próbáltam az erőteret vagy mi az kikapcsolni, valamiért nem sikerül. Nincs ezután mentés letölthető valahonnan? Ezért nem hagynám abba a modot
Aztán... megérkezett a FI csoport honosítása, belenéztem a Stalker 2-be is! Hát más élményt nyújt...és van ami miatt eléggé felhúztam magam. Az pedig nem más mint a gyorsmenü és a nem működő F1-F4 gyors gombok... most AHK scriptekkel kell ezt áthidalni ami több mint idegesítő, főleg mikor a banditákkal való küzdelemnél nyomom az F2 (gyors kötszer - a COP-ból megszokva) erre megissza az energia italt...ahogy olvastam ez a konzolokra való tervezés miatt van, de megérdemelné a játék, hogy ezt a PC-s verzióra rendesen megcsinálják! Ezzel találkozott már aki elkezdte tuti...aztán a zseblámpa fénye valami életképtelen jelenség a vak sötét Zónában. Többnyire jó véleménnyel vagyok ám, csak 1-2 apróság szegi a kedvem a játék kapcsán, de majd megszokom. Mégis csak a Stalker 2-ről beszélünk na!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
izsooistvan1 #17237 üzenetére
Jaa már látom...oké köszi!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
izsooistvan1 #17235 üzenetére
Jöhet. Amúgy ez mivel tud többet mint az eredeti?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
izsooistvan1 #17230 üzenetére
Szia!
Ez a poszt több szempontból is érdekes számomra! Egyrészt szemeztem már ezzel a moddal, szal jöhet a magyarítás!
Másrészt az jobban érdekelne, hogyan csináltad a gépi magyarítást, mert agyaltaltam rajta, hogy én is nekiállok 1-2 COP modot lefordítani így!
Laris: emlékszel a pontos névre? Ha igen írd meg, rákeresek a 12TB-on... -
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit ez a kis gyűjtemény a Magyar Stalker csoportból:
"Ha valakit érdekel az összes stalker mod. Ami számít. Akkor itt van minden is. Ajánlanám a " Secret Trails 2 OGSR" [link] -
' Tzs ,
senior tag
OGSE kérdés srácok: szerezd meg a térkép 4.-ik részét a Borongóson. A fűrészmalom területén belül van egy fogoly, az ő cuccát kell megtalálni (Flea). Az ő holmija a malom dél-keleti sarkában egy bokorban van, amiben egy jegyzet van. Hol van ez a bokor?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #17160 üzenetére
Látom hogy iszonyatos munka és rengeteg ráfordított óra van ebben a munkában. Részemről külön köszönöm ezt a maximális odafigyelést és a fentieket a Közösség nevében is!
Akkor ez most már a végleges verzió?
Észrevétel: Ogo_Trepach része gugli trenszlétörös ugye? Nem minden érthető számomra, az eredeti bejegyzés megvan esetleg? Pld.: "nem adnak jutalmat értük, csak a fehérrépa nő"Ez a SoC x64 is érdekel majd, ha megtudsz több infót, nagy érdeklődéssel várom azt is
-
' Tzs ,
senior tag
STALKER - ANOMALY
Egy kis infó egyenesen a fordítóktól:
"A fordító csoportban 8-an vagyunk jelenleg, eddig mindenki hozzá járult a maga módján az Anomaly magyarítás projekthez, és megteszi a tőle telhetőt. Az eddigi időkben általánosan 2 aktív fordító dolgozik, egy változó, kinek hogyan van ideje, ezt senkinek nem szabjuk meg és nem is szeretnénk, hiszen mindenki önszántából segít, amiért végtelenül hálásak vagyunk, szerintem beszélhetekj a Magyar Stalker közösség nevében is. A fájlok fordítása jelenleg cirka a felénél tart, ezután következnek majd az ellenőrzések, nyelvhelyesség, stb; azután pedig reméljük, hogy mihamarabb közzé tehetjük minél több portálon, hogy a játékosok használhassák. Abszolút nyitottak vagyunk az új, segíteni vágyók csatlakozására, személy szerint más fordításokkal foglalkozó csoportokkal való kapcsolatfelvételt szeretnék kezdeményezni a közreműködés reményében."
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #17153 üzenetére
Na ez jól hangzik!
Erdőbe (melyik map az?) Mindkét Zóna bejárható lesz? Egyszer poénból betöltöttem a Holt Zónából egy mapot, de nem találtam ki onnan
Fake küldetésekor az X5 laborról van szó ugye? "Mellék küldetés Szaharovtól, ez átnyúlik a második részbe," mármint az Istok-ba?
Várom, hogy újra belekezdjek... -
' Tzs ,
senior tag
speki1982: köszönöm!
Srácok!
Írom megint: kérlek küldjétek el nekem a munkáitokat (magyarítás+modok) és feltöltöm a TzsWeb-re!Nem vagyok itt mindig, nem feltétlenül veszem észre a linkeket, de nálam biztosan meglesznek még jó ideig (amig az oldal üzemel biztosan)! Emailt PM-ben adok (ki akartam ide írni, de nem jeleníti meg rendesen)!
Kérdés: mit gondoltok egy Magyar Stralker Discord szerverről? Már van ilyen tudom, de az kihalt... Ja és ha már itt tartunk, van még egy hírem! Aki annak idején fennvolt az UHSF fórumon, az hamarosan viszont láthatja!
Több éves keresgélés után Dezowave Group segítségével megszereztem Hispantól a fórum fájljait, tehát van esély a legendás Stalker fórum visszaállítására...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #17111 üzenetére
Ezt örömmel hallom! Nagyon jó, ha tudsz egy kicsit könnyíteni/érthetőbbé tenni a modot illetve a játékmenetet. A mentés körüli parát be tudod írni? (Hogy ne mentsenek fél percig a köv. mapra érkezéskor?) Mert én ezt 2 hét múlva már nem fogom tudni...és ráadásul én is olyan vagyok hogy ha átérek egyből save... várok persze, egyenlőre az RtCW-vel foglalkozom de a Stalker modok jönnek utána, legalábbis a Reborn nagyon jó lenne. Meg kéne írni róla ajánlót a TzsWeb-re. Az Istokban kb max 20 percem van, de ahogy olvasom még körülményesebb mint a Reborn?
-
' Tzs ,
senior tag
Rég írtam ide, de most már reagálnom kell dolgokra
Speki, Laris igen. Ahogy olvaslak titeket, nálam tuti, hogy elszaródott az egész játék, ezért sem jutottam át a második részre...A mentési problémáról olvasva eléggé elment a kedvem az újrakezdéstől, de azért egyszer neki fogok még futni, ha befejeztem az RtCW-s fejlesztéseimet. Igen valahol találtam a 25. rész utáni folytatásról is videókat (javaslom a yandex.com használatát). Pontosan az első rész végégi jutottam el, de elég kacifántos úton. A BTR-es feladatnak én gyalog vágtam neki, mert ha jól emlékszem akkor itt is előjött az idegesítő műsor mint más modokban hogy először amikor beszállsz WASD és a W-re hátrafelé indul el a jármű. Mentés, visszatöltés akkor megjavul...de inkább nem. Nekem rohadtul tetszik ez az egész katyvasz amit Reborn-nak hívnak, de ez: "zsufolva programozott esemenyekkel, rengeteg targgyal, parhuzamos palyakkal, kovethetetlen tortenettel, zagyva utalasokkal, feltuno majd eltuno karakterekkel" eléggé idegesítő jelenség. A bontás hibát nem is hittem volna...és volt 2-3 map ahol az Autoscanner semmit nem reagált, már tudom akkor, hogy miért. Akárhogyis, nekem addig hangulatos egy mod amíg a játékélmény rovására nem megy ez a fajta agyfasz a követhehetlen sztorival, bugokkal (bár azokat még elnézem ha nem járok úgy mint a másik kedvencemmel amit itt egyedül csak SaGa tudott végigvinni a Változás ideje 3) a pályabetöltés crash-elésével stb. ezek már nagyon el tudják venni a kedvemet, hiába imádom a STALKERT és a modokat. Amúgy én hiába néztem nagyrészt a végigjátszást a jutúbon, volt hogy a csávó tök nem arra ment, nem azt csinálta, tárgyakat talált amik nálam nem is voltak ott stb. csak belezavarodtam az egészbe. Most, hogy a végleges magyarítás meglett (köszi!) így egy esélyt adok még neki.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #17092 üzenetére
Királyok vagytok. Én egyszer elakadtam és azóta nem folytattam. Asszem még valami mentést is kértem egyszer tőletek. Lehet újra kéne kezdenem és asszem amikor én elkezdtem még nem volt meg a teljes fordítás sem. Most már frankó minden a játékmenetben és a magyarításban is?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Timstrike #16988 üzenetére
"Már alig várom,hogy kiprobáljam az új kalandokat a mesterhármas csapattal (Strelok,Fang,Ghost)." erre én is befizetek majd
Bár én még a Reborban kóválygok mert engem az fogott meg. Képtelen vagyok átjutni a játék 2. részéhez, már írtam korábban hogy ha van valakinek mentése az átjáró után (ahol midnig respawnolnak a katonák), ossza már meg pls
Bele kell nézem abba amit mondtál majd, mert edidg nekem a Reborn a kedvenc.
-
' Tzs ,
senior tag
A nagy tárhely mellé előfordulhat, hogy megcsinálom a régóta akart közösségi fórumot is, amiben a Stalker is helyet kap természetesen. Egy pár emberrel itt már beszéltem erről. Lenne létjogosultsága, mit gondoltok? Támogatnátok ezt az ötletet?
-
' Tzs ,
senior tag
Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom.update: első körben rendeztem a korábbiakat a végleges link itt: [TzsWeb.hu - S.T.A.L.K.E.R]. Bármilyen hibás linket találtok írjátok meg nekem itt vagy privátban please és javítom! Főként a COP modokkal kapcsolatosak a mentéseim, igyekszem a SoC és CS modokhoz tartozó fájlokat is beszerezni, főként azok kellenének amikkel Laris dolgozik! Köszi a segítségeteket!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Dhampir #16849 üzenetére
Örülök, hogy te is hiányolod az oldalt, mint írtam a másik topicban, így érdemes üzemeltetni
A domain szűnt meg a tartalmak még megvannak, átmenetileg elérhetővé tettem pár dolgot itt [link], de dolgozom a teljes blog visszaállításán egy másik linken majd, amit természetesen megosztok itt veletek
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield #16818 üzenetére
Spontán Diverzáns teszt eredmény: a fegyverszállítmány/szabotázs küldetés felvétele előtt mentsen mindenki mert a küldetés közben (amíg véget nem ér a Shulga/Loki bosszú rész) az összes mentés hibás lesz, visszatölthetetlen! Bonusz tapasztalat, hogy a spawn menü használata maximum csak a fegyvereknél ajánlott minden más tönkreteszi a modot főleg ami mentés/betöltés részt illeti.
-
' Tzs ,
senior tag
Ehhez mit szóltok? [S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Rebuild]
-
' Tzs ,
senior tag
Ha ez tényleg csak graf tuning, akkor jó hozzá a magyarítás vajon?
Priboi Story - Eterna: [link] -
' Tzs ,
senior tag
Kipróbálnám ezt a sniper küldetést. Itt mit ikszeljek be [link]?
szerk: mindegy is. A telepítő megáll egy hibaüzenet miatt, majd rolling és finish. Hogy lesz ebből működő játék? -
' Tzs ,
senior tag
Laris2: köszi! A MEGA csak nálam ilyen lassú, mintha a jó öreg betárcsázós modemmel hozzáférhető nettel próbálnám letölteni? (2 Kb/s)
shield: esetleg az összefoglalóban a magyarítások mellé a modok linkjeit is be tudnád tenni hasonlóan, mint ahogy nálam is van [TzsWeb]? (A fent említett 2 modot nem sikerült megtalálnom)
-
' Tzs ,
senior tag
Régóta akartam írni már, de nem unatkozom az utóbbi hónapokban
Laris, jó látni, hogy visszatértél, gyors kérdeznék is: mi a helyzet a Reborn és az Istok projektekkel? Nekem az sztoriból eléggé ütős és arra részemről biztosan van érdeklődés! Azt esetleg, hogy mire van érdeklődés akár meg is lehetne szavazni. A S.T.A.L.K.E.R.t biztosan nem fogom megunni, de néha van pár hónap amíg elhagyom a Zónát, hogy utána újjult erővel és érdeklődéssel visszatérhessek
A Reborn-nál van egy kapu a Kordonnál, hogy majd innen kezdődik a 2. rész. Onnan nincs valakinek egy mentése amikor elkezdődik? Belenéznék... -
' Tzs ,
senior tag
Király ez a fórum, ahogy a többi stalkeres is. Sajnos én sem aktívkodom egy ideje, új meló van, nem nagyon van időm játszani sem. Szeretem a modokat, elő fogom venin őket még biztosan. Nekem a "bajom" sensut-al szemben, hogy nyomatnám én agyba-főbe a modokat, de ha nincs magyarítás hozzá, neki se állok. Így sajnos rengeteg modot valszeg soha nem fogok tudni játszani majd...
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit, megjelent OGSR Enginere:
S.T.A.L.K.E.R.: Secret Trails2 (on OGSR Engine) (2019) PC | SEREGA-LUS
➲ Letöltés: PiratBit - https://goo-gl.su/Ga2z
➲ Letöltés: StalkerPortaal - https://goo-gl.su/WTjNd -
' Tzs ,
senior tag
OFF: Srácok, aki tudja linkelje már be ezt a filmet! Naivan azt hittem, megnézem én ezt...sehol nem találom: [link].
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #16507 üzenetére
Mondjátok már meg please, hogy a Mocsarakon hány napot kell tölteni, hány csapatot kell megmenteni? Hiába próbálok mindenkit nem sikerül. Mikor lehet továbbjutni, hogyan? Az tuti, hogy a menekítő rádiót nem kell használni, mert bukik az egész küldetés.
A másik dolog, a rádión ki az az új csapat aki megjelenik ha hívom? Az Idő Urai vagy kik azok? Azonnal lőnek rám, szal nem örülnek nekem. Jó poén, hogy a Combine katonák hangjait társították hozzájuk
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16506 üzenetére
Ha egy "rendes " fórumon lennénk, csak áthelyezném oda az itt leírtakat és kész. Mondjuk mint itt: [link]. Csak még nem álltam neki komolyan kidolgozni, de szerintem megérdemelne a Stalker egy külön álló fórumot, de tagok nélkül nem folytatom komolyabban a témát. Én egy olyant álmodtam meg mint pld. ez: [link], bár az igazi tervem egy ennél is nagyobb közössé kialakítása
Ez a Strelokos beszélgetés jó! Hol volt ez? Ez is a REBORN-ban van?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #16478 üzenetére
A 3. rész több mint 80 pályát tartalmaz?
[link] Ez kemény lesz!
"Tehát folytatjuk a Reborn események kronoparadigmájának megismerését a játéksorozat harmadik részében. Ehhez vissza kell térni a korábbi események rövid ismertetésére.
A legfontosabb Scar [az Újjászületett] találkozója a Szovjetunió kódnév alatt levő osztaggal,
aki, miután megtudta, hogy a zónában elkezdtek megjelenni a krónikus eltolódások, dokumentumokat gyűjtött, amelyek tanúskodnak Németország feltétel nélküli vereségéről a második világháborúban, ha megtámadja a Szovjetuniót. Ennek az idealista csoportnak az volt a célja, hogy megakadályozza hazánk katasztrofális veszteségeit a második világháborúban, huszonhét millió ember erejéig. A legendás stalker Conductor, aki szimpatizált ezzel az ötlettel, segített a Sterkh által vezetett újoncok csoportjának eljutni a Dead Cordonba , ahol a múlt portálja nyílt.
De ott az egész csoportot Bandera kiirtja szinte a találkozott Scar és a Guide előtt.
Scar eltávolítja a dokumentumokat az elhunyt szibériai daruból, és odaadja azokat a Kalauznak, aki elhatározta, hogy végiglátja az esetet. Az Újjászülető a portálhoz kíséri.
Abban a pillanatban, amikor az Útmutató elhagyja a dokumentumokat 1941-ben, „időbeli szakadás” következik be, amikor a Kalauznak sikerül elérnie küldetésének célját.
Ennek eredményeként a világtörténet folyamata változik. 1941-ben a Szovjetunió és Németország meghosszabbította a Ribbentrop-Molotov Paktumot, amelyet tovább támogatott az atomfegyverek 1944-es feltalálása - az elrettentési fegyver, amely a mai napig a mi valóságunkban van.
Új időkeretben Japán, a valóságunkhoz hasonlóan, 1941 decemberében megtámadja Pearl Harbourt és hadat üzen az Egyesült Államoknak.
A hiányzó keleti fronton semmiképpen sem gyengült, a német hadsereg 1942 tavaszán megtámadta Nagy-Britanniát , és ez már 1942 májusában aláírást írt alá.
Az Egyesült Államok egyedül marad. Az OSI-országok - Japán és Németország - közös beavatkozásának elkerülése érdekében az amerikai elit ravasz lépést tesz. Az előrehozott választások eredményeként a náci párti párt nyer, amely szövetséget képvisel Németországgal.
A világtörténelem gyökeresen változik. Most a német és a szovjet tudomány adja az alaphangot az egész világon. A német, és nem az angol válik a kommunikáció globális nyelvévé. Az angolszász dekadens civilizáció végéhez közeledik. Nem globális, hanem regionális. Mi van a hősökkel a kizárási zónában?
A Scar számára természetesen minden ugyanabban a pillanatban változik, amikor az Útmutató a múltba lépett. Új területek nyílnak az újonnan kialakuló időhurokból. Néhányukon megtalálható a harmadik évezred Wehrmachtja és az NKVD csapatai. A sorsoktól mentes régi hurkok, a [tér-idő hurkok] "kiszáradnak". A bennük lévő halhatatlan esszenciák [és a lényeg valóban halhatatlan] az újonnan kialakult hurkok folytonosságába "szorulnak".
Scar, visszatérve a bárba az Archerhez, ott találkozik az igazi Archerrel, amelyhez viszonyítva a
többi időhurok összes többi nyila csak duplájává vált.
Itt mindketten, és a Zóna összes stalkerei tanúi annak, hogy az esszenciákat kiszárítják a száradó hurkokból a valóságukba.
A stalkerek azonnal "visszatérőknek" titulálták a meggyilkoltak helyén megjelenőket, bár ez pontatlan kifejezés.
A létrejövő környezet a Scar és a Gunner csoport fő küldetésének hátterévé válik."FONTOS: Figyelmeztetni szeretném, hogy a szerző által deklarált "teljes cselekvési szabadság" nem igazán ilyen. Egy meghatározott cselekményű játékban a cselekvési szabadság csak relatív lehet. Igen. Bárhová elmehetünk és bármit megtehetünk, de ebben az esetben fel kell készülnie arra, hogy a cselekménye összeomlik és egyszerűen érthetetlenné válik. Ez olyan, mintha véletlenszerűen elolvasnánk egy könyvet, és oldalról oldalra ugranánk. Csak azt kell tennie, amit maga a játék ajánl, és nem szabad megfeledkeznie a Doppelgenner befejezetlen történetéről. Akkor minden a helyén lesz, és a cselekmény a szerző által kitalált sorrendben kezd fejlődni.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16477 üzenetére
Aztaku, szal trilogóai mi? [link] szal akkor ez a 20.5-ös legújabb kiadás? De legalább angol felirat lesz. Bevállalod a fordítást?
Nem csodálkoznék ha nem..bár ez hosszú és szövevényes sztori, magasan a legjobb mod... lehetne, ha nem lenne ilyen komplikált az egész ugye. Mindenesetre kíváncsian várom!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16475 üzenetére
Na ezt hol? Én is akarok ilyent!
Azért csak kérdeznem kell ba**** meg a jegesmedve.
Tehát a Dokira meguntam a várakozást. Felszedtem a titkos adóvevőjét és elteleportáltam fogalmam sincs hova...de hogy ne örüljek nagyon esek le és beesek egy másik teleportba (OmFG!) aztán most vagy ahova megérkeztem azt folytassam,. vagy menjek tovább?
Tehát ahova esek az a Generátorok. Itt van dolgom?Vagy nem állok meg itt akkor Kutató állomáshoz érek, ahol ahelyett hogy segítene az újoncoknak átjutni a Doki a tábortűz mellett üldögél. Beszólok neki, erre buktam is a küldetést és ő elszalad a francba. Le is lőttem és azonnal meghalok én is. Szal bukta.
Ebbe az új mocsárba még vissza tudok majd menni?
Van egy új 4-fős társaság Vánó is köztük van, akiket valamikor este kell elvileg elvinnem valahova, de nem győztem kivárni még este lesz, gondolom ez se jó megoldás.
Liza amúgy kijutott, bár nem tudom ez fontos infó-e.
Még valami, jön egy szöveg valakitől, hogy látom senki nem tudja hogy jössz de találkozzunk. Ki az? Hol? Sehol senki. Ezután 2 orosz krix-krax üzenet (lefordítatlan) egymás után...mi dolgom ezzel?Amúgy csináltam egy kis cirkuszt soron kívül a területen
A térkép bal oldalán 6-osával jelennek meg a katonák kaptak 20 snorkot, vaddisznót, toppantót, Szabadságost a pofájukba. A másik oldalon egyenként spawnolódnak a katonák ők se unatkoztak
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16472 üzenetére
Köszi a mentést! Ez jó volt. Érdekes, hogy Liza fején világit a lámpa de az nem számít
Se csók, se sztriptíz, eltűnik. A házikó megvan a frankó éjjellátó távcsővel. Liza vicces lány, azt mondja kísérjem el, erre magánakciókba kezd
A toronyban kinyír 2 katonát. Aztán össze-vissza futkos végül eltűnik. Megjelenik egy új turista csoport, akiknek mondom, hogy este kísérem el őket, meg megjelenik egy fő küldetés, hogy várjam meg még a doki idevezeti az újonnan érkezetteket. Az új csapat nem jön velem sehova pedig fél 4 van. Merre tovább?
A zuhanykabinban mi van? Nem találok semmit ott -
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16465 üzenetére
Sensut: no problem
speki1982: igen igyekszem én is tisztességesen nyomni, de kellett egy kis szünet, mert kiégtem ettől a sok szívástól, pedig kitartó vagyok...
Laris: örülök, hogy ilyen segítőkészek vagyunk egymáshoz, de érdekes ez a mod és kiakaszt tényleg. Szépen követem a leírásodat és nincs ott se szép lány, se sztrip10, se SMS... ilyenkor úgy el tud menni a kedvem
Van innen a szép lánytól mentésed? Lődd fel pls!
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Ezt a templomos részt megnézném! Melyikőtök mentését próbáljam?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16421 üzenetére
Egyet értek, de én most kikészültem ettől, hogy minden lépésemről itt kell kérdezősködnöm. Nagyon is tetszik a mod! Csak a nehézsége nem
Nem azt várom, hogy mindent szájba rágjanak, csak azért itt vannak nehézségek, amiket nélkületek meg se találok, rá se jövök. Tehát pld az nem volt túl szimpi rögtön a 2. pályára kiérve, keresd meg a katonát a kerítésen. Ha nem látom a videót, szép idő lett volna, mire bejárom az egész mapot...
-
' Tzs ,
senior tag
Jajaám
Akkor ez az első rész ugye? Mert amivel mi játszunk az a 2. tudtommal.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16408 üzenetére
Amúgy a fordítót a játék fordításába invitálnám leginkább, dialógusok, feladatok stb. neked segítségnek
+ az egyik képes végigjátszás fullos fordítása, valamelyik fenti link felhasználásával. Intézkedem, most speki mentéseibe nézek bele én is, de azt hiszem ez reset lesz, elölről kell kezdeni ezt, kijelölve a helyes útirányt, (7 bontás, doksik, PDA-k mit hogy melyik sorrendbenés főleg hol) ez most egy tesztkör volt.
Viszont, nem gondoltál még arra, hogy belenézünk a 7.64-es verzióba? Abban ki van javítva pár dolog, máshol is kezdünk, hátha könnyebb lenne azzal próbálkozni?
Főleg ha ketten, a munkát megosztva tudnátok haladni a történettel. Persze ezek csak ötletek, abszolút segítő szándékkal. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16403 üzenetére
A feltámasztás mentést átlőhetnéd...
Amúgy most van szükség 2 nyugtatóra meg 3 pálinkára, nem akarok új billentyűzetet venni -a mechanikust imádom- de sérült már meg billentyűzet stalker mod alatt. Ez a BTR-es elkísérés egy rémálom, vagy csak én aludtam keveset az éjszakázás után nem hiszem el, hogy ez a fos batár katonai jármű a legapróbb kavicson fennakad, a dombon egyszerűen KÉPTELEN felmenni, tuti túlsúlyosak vagyunk hárman benne. Nem hiszem el! Ha lassítasz visszagurul a f***ba és a 3 perc eleve mire elég? Ez valakinek elsőre sikerült? Hogy egy hírhedt embert idézzek: megeszem a sapkámat ha igen!speki1982, amit pedig az utolsó kommentjeidben írsz eléggé lehangolóra sikerült, egyre kevésbé van kedvem foglalkozni így ezzel a moddal. Persze nem adom fel, de agyborulás ez az egész így
kieg: és természetesen itt is előjön a probléma ami a Szövetség ideje 3-ban is van. Útközben ne hogy kiszállj mert irányíthatatlanná válik ez a fos! Egész egyszerűen megváltozik az irányítás, ha visszaülsz a BTR-be
Az előre lesz hátra a hátra előre
Csak az F5-F9 segít de persze az idő közben fogy.
-
' Tzs ,
senior tag
Engem még az érdekel, hogy a 7 bontás helyei hol vannak pontosan?
Azt a segítő topicot érdemes lenne lefordítani nem?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16386 üzenetére
Ja ráment pár óra, de nem bánom, lelkesedés van
Köszi a részletes segítséget!
Este melózok, szal majd később tudom folytatni az általad leírtakat. Javaslom a fentieket nézzük meg együtt, hátha ki tudunk hámozni valamit a linkekből.
Ez a feltámasztás az agyf*sszal lesz egyenlő előre látom...ha lesz mentésed az élesztés előtti pillanatról lehet elkérem majd... -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #16384 üzenetére
Van itt egy patch is:
R.E.B.O.R.N. Doppelganger 7.63 - script patch to version 7.65
eliminates potential random crashes in "Management tunnels", and in several other locations
removes the mechanics are not handed quests in search of upgrades (if not yet taken), so as not hung in tasks
2016/12/30
[link]Bővebb infó + videó egyes küldetésekről: [link]
-
' Tzs ,
senior tag
No, ha már a játék nem megy, azért találtam némi infót erről az egész katyvaszról, ami segíthet megérteni mi folyik itt
[INFÓK + VÉGIGJÁTSZÁS] + a mocsaras kérdés itt meg van válaszolva képekkel: [link].
Szerintem ezt kéne lefordítani magyarra első körben, ezzel a segédlettel újra kezdeném az egészet...amúgy most vettem észre, hogy a 2. pályáról már eleve mikor megtalálom a romokat bukom a küldetést, hogy töltsem be a scannerbe valami adatokat. A dombtetőre mutat a marker ahol semmi nincs, az első kapufa...
sajnos a kép linkek nem működnek és a mod eredeti verziójának weboldala sem, de ez lehet elegendő infó szerintem a játékhoz.Új 7.64-es javítás és egyéb fontos infók: [link] +1 [link] + játékinfó a 7.64-es verzióról [link] ami egy új helyszínen Zaton-on kezdődik [link]. Ehhez némi leírás és letöltési link: [link] (akinek sikerült elindítani szóljon). Végigjátszás: [link]
Innen tudtam meg hogy amivel játszunk annak van egy májusi és egy októberben kiadott verziója is. Mi melyikkel nyomjuk?
Még egy leírás és letöltési [link] + [DL-link] -
' Tzs ,
senior tag
Az a baj, hogy ma pont ráértem volna egész nap játszani, de az elakadás miatt neki se álltam inkább
. A saját próbálkozásaim, mentéseim szerintem kuka, bár ha valaki ránézne, hogy érdemes-e küzdenem vele azt megköszönném. A 'sidor' és a 'Zarka és Olga ok' mentés mentén is próbáltam haladni, de tanácstalan vagyok. Tudom gáz, hogy szájba kell rágni mindent, de ennél a modnál azt érzem, hogy tényleg fogni kell a játékos kezét alkalmanként sokszor. Fang feltámasztása -már ha egyeltalán az jön most- hogy van? Küldj egy videót róla speki please. Ez a labirintus is melyik, hol? Nem az O-Tudat sokszögű labirintusa az? Ezeket a bontásokat is kb azt az egyet találtam Kelet-Pripyat-ban eddig. Még egyszer nekifutok, aztán a következő már csak a teljes magyarítás elkészülése után lesz előröl.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16358 üzenetére
Amúgy lementem az általad mondott úton egy ajtó ott is zárva van és a kiírás az elektronikus zár meghibásodott vagy valami ilyesmi.
Szerintem én most megnézem a te mentésedet és abbahagyom ezt egyenlőre. Igyekszem követni az útmutatásaitokat, de fogalmam sincs merre tovább. Látom a te mentésedben viszont Fang cucca Jupiteren még nincs felvéve, ez véletlen?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16358 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Én kész vagyok
Tehát...az Ásatásról legalább 2 kijárat van. Az egyik egy oldalfalból nyílik az elhagyott kórházra onnan visszajöttem. A másik hehe némi szívással de elértem mindenen átmászva, ugrálva az Ásatás felső szintjére...és érdekes a Sokszögő O-Tudat pálya várt. Labirintus, feljutottam, nincs egy Kívánságteljesítő
El is dobtam a kanalat
Viszont, oldalra egy helikopter, Rádiós női Stalker egy 6 ex-katonával. Akiket első körben meg is mentek de a következő kitörésnél kampec. Mit kell csinálni itt?
Egyeltalán hol a f...ba vagyok?Amúgy ez már a harmadik hely ahol heverészik Fang.
A hullavonszolásról muti már videót please!
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #16355 üzenetére
Ja, de hát egy batár nagy valami volt, meg se jelent a felvevő gomb ááááá... Közben én már azt se tudom hol vagyok. Meglett a Jupiteren Fang utolsó írása+a PDA Strelokék radari bunkeréhez, meg egy kártya. Aztán érdekes ez, mert itt ha bemegyek az épületbe egy Repedés nevű helyre visz a teleport, onnan meg az Ásatásra. Jól néz ki az átépített helyszín, de lehet ott valamit csinálni? Van itt egy mentésem, meg most egy másik akkor ezek szerint irány Pripyat, felvenni azt a bontást, ha fel lehet. A polgerizé az a faág szörny? (Vagy hogy mondjam
) Szal Ásatás átvizsgálása, vagy egyből Pripyat?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16353 üzenetére
Tényleg érdekes ez a mod pff. Ja igen valóban volt egy telefoncsörgés valahol, lestem is hogy WTF egy kihalt városban mi ez, reggel fél3-kor
Ha akarod küldök mentést innen. A Laris féle "sidor" mentést követem. A hullánál aki egy stalker egy "baszó" - TheVR Pisti szavaival élve - gépágyú van (ilyen van Limanszkban a Monolith vezérnek is), meg ez a Gauss ami valami időt is figyel, nem vágom mi ez. Ha ott bemész a beomlott alagútba, követed az utat és a nagy csarnokba jutnál alapból, de ott egy zárt ajtó van, szal nem tudom mit akar megváltoztatni, de valszeg ennek még nincs itt az ideje.
Azért a mod szívat rendesen, amikor a brutál kitörés van gyorsan a föld alá, de jönnek utánad a pókok, kutyák is lefelé a létrán és hát kampec.Az összes helyi teleportot kipróbáltam egyik se visz oda... (Ja az X8-ba se tudok lemenni, nincs belépőkártyám...)az egyik egy nagy épület tetejére visz, ahol egy másik teleport van, kapufa. A kikötő felé van még 2. Abból az egyik egy liftaknába visz, ott fogalmam sincs mi az, valami jégkristály szerű van, a térképen kék pont jelöli, de onnan nincs kiút, kapufa. A másik már nem tudom hova, de nem a célhoz, kapufa.
Megpróbálom ezt a betongerendás dolgot...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
speki1982 #16351 üzenetére
Kár, hogy nem lehet módosítani a már leírtakat...nos, az újfajta kitörés levisz az átjárós beomlott úthoz, ami a földalatti átjáróba dob. Az ottani hullánál 2 igen király fegyver van (mondjuk azt a Gauss-t nem vágom ami figyeli az időt -minek, vagy mire jó az?-)
Majd közli, hogy pár percem van megváltoztatni a dolgokat. Ám egy ajtó az utamat állja...ez miféle feladat miről van szó?
Mondjuk amúgy se sikerült megcsinálni szal most a sulinál keresem a hullát és Fang újabb rejtekhelyét de nyilván egy olyan rácsos ajtó mögött van ahova már a CoP-ban sem lehetett bejutni...az egyik helyi teleport visz oda? Más utat befelé nem találok. -
-
' Tzs ,
senior tag
Na jó, az Óvoda tetejére hogy lehet feljutni? Fang jelét követem...
-
' Tzs ,
senior tag
Köszi a türelmeteket srácok!
Nem tegnap kezdtem a Stalkerezést, de ekkorát még nem
szoszívtam egy moddal se sztem.Oki akkor még egyszer kipucolom a snorkokat és a zombikat, hátha elindul és nem körbe körbe kóborol majd.
A hidas küldetés: átjutottam már oda is, láttam is a táblát, de nekem mintha nem is lenne ott a kar, illetve a táblánál nem is jelenik meg hogy ezt húzd le baeg, szal csak keringtem ott, hátha valami más a trükk. Persze ott is van teleport ami Limanszk külső területeire visz, az tetszett, ott még nem is jártam
Amiket meg itt ti írtok, hol vagyok én még a komolyabb részektől...ááh.
Kikészít ez a mod, pedig az egyik legjobb lenne amivel eddig játszottam, már csak a sztoriját is tekintve. -
' Tzs ,
senior tag
No, asszem még egy utolsó próbát teszek. Megmentetem a tudós csapatot, köszönik szépen, említenek szerződést, meg hogy kísérjem el őket valahova. Csak hogy a prof össze vissza kering a pályán nem indul el semerre. Aztán van még itt ez a híd leeresztés. Ennyire szájbarágósan még egy moddal se küzdöttem eddig. Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest