- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Laris2 #17111 üzenetére
Ezt örömmel hallom! Nagyon jó, ha tudsz egy kicsit könnyíteni/érthetőbbé tenni a modot illetve a játékmenetet. A mentés körüli parát be tudod írni? (Hogy ne mentsenek fél percig a köv. mapra érkezéskor?) Mert én ezt 2 hét múlva már nem fogom tudni...és ráadásul én is olyan vagyok hogy ha átérek egyből save... várok persze, egyenlőre az RtCW-vel foglalkozom de a Stalker modok jönnek utána, legalábbis a Reborn nagyon jó lenne. Meg kéne írni róla ajánlót a TzsWeb-re. Az Istokban kb max 20 percem van, de ahogy olvasom még körülményesebb mint a Reborn?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest