Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

válasz speki1982 #16475 üzenetére

Na ezt hol? Én is akarok ilyent! :)

Azért csak kérdeznem kell ba**** meg a jegesmedve.
    Tehát a Dokira meguntam a várakozást. Felszedtem a titkos adóvevőjét és elteleportáltam fogalmam sincs hova...de hogy ne örüljek nagyon esek le és beesek egy másik teleportba (OmFG!) aztán most vagy ahova megérkeztem azt folytassam,. vagy menjek tovább?
    Tehát ahova esek az a Generátorok. Itt van dolgom?

Vagy nem állok meg itt akkor Kutató állomáshoz érek, ahol ahelyett hogy segítene az újoncoknak átjutni a Doki a tábortűz mellett üldögél. Beszólok neki, erre buktam is a küldetést és ő elszalad a francba. Le is lőttem és azonnal meghalok én is. Szal bukta.
    Ebbe az új mocsárba még vissza tudok majd menni?
    Van egy új 4-fős társaság Vánó is köztük van, akiket valamikor este kell elvileg elvinnem valahova, de nem győztem kivárni még este lesz, gondolom ez se jó megoldás.
    Liza amúgy kijutott, bár nem tudom ez fontos infó-e.
    Még valami, jön egy szöveg valakitől, hogy látom senki nem tudja hogy jössz de találkozzunk. Ki az? Hol? Sehol senki. Ezután 2 orosz krix-krax üzenet (lefordítatlan) egymás után...mi dolgom ezzel?

Amúgy csináltam egy kis cirkuszt soron kívül a területen :D A térkép bal oldalán 6-osával jelennek meg a katonák kaptak 20 snorkot, vaddisznót, toppantót, Szabadságost a pofájukba. A másik oldalon egyenként spawnolódnak a katonák ők se unatkoztak :D

Új hozzászólás Aktív témák