- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #16420 üzenetére
Meddig jutottál el a Rebornban? A holt kordonos feladat elvégzése nyissa mindkét mocsarak átjáróját. (itt is lehet építeni a szocializmust, pontosabban össze kell szedni a Szovjet únió csoportot) A mocsarakban, és utána más pályákon lesznek érdekes feladatok, majd véget ér az első rész. A második résszel kapcsolatban, semmilyen infót nem találtam a neten. De elvileg az is lehet, hogy ebben az összeállításban van a folytatás. Még nem értem a végére, elég nehezen boldogulok ezzel a kapu alja szöveggel, csak a fontosnak tartott szöveget értelmezem. Egyébként így másodszorra, sokkal érthetőbb a téma, talán háromszor néztem bele a videóba. Akkor sem azért, mert elakadtam, hanem a megoldás végett. Még a felszerelésemet is megőriztem, elvette ugyan, de adta is a jelet ahol megtalálom. Ez a technika temetőjében volt. Szerintem érdemes lesz még valamikor játszani vele, mert ilyen változatos, és érdekes zóna egy modban sincs. És remek a történet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest