- Mobil flották
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
speki1982: köszönöm!
Srácok!
Írom megint: kérlek küldjétek el nekem a munkáitokat (magyarítás+modok) és feltöltöm a TzsWeb-re!Nem vagyok itt mindig, nem feltétlenül veszem észre a linkeket, de nálam biztosan meglesznek még jó ideig (amig az oldal üzemel biztosan)! Emailt PM-ben adok (ki akartam ide írni, de nem jeleníti meg rendesen)!
Kérdés: mit gondoltok egy Magyar Stralker Discord szerverről? Már van ilyen tudom, de az kihalt... Ja és ha már itt tartunk, van még egy hírem! Aki annak idején fennvolt az UHSF fórumon, az hamarosan viszont láthatja!
Több éves keresgélés után Dezowave Group segítségével megszereztem Hispantól a fórum fájljait, tehát van esély a legendás Stalker fórum visszaállítására...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kalandor: Habemus papam
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest