-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #16582 üzenetére
Hát ha van kedved hozzá. Azért nem rossz játék ez, olyan mintha kidobnának a zónába, és élj boldogulj, ráadásul azt sem tudod ki vagy. Mentés csak tűz mellett, de meggyújthatsz kialudt tűzrakást mécsest, stb és menthetsz. De van hozzá mindenütt mentés, jó spawn menü stb. Érdekessége, hogy műtárgyért mindent vehetsz ami a zónában van. A műtárgytartó öv aksival működik és fémhálós, így az energiáját a viselőjére összpontosítja. Így egy alapszintű műtárgy is jó védelmet ad De merül a műtárgy is. Ahogy használódik a ruhád, egyre kevesebb terhet tudsz vinni, lassabban tudsz futni, és kisebbet tudsz ugrani. Van egy mende-monda benne fekete foltról. Nehéz szabadulni tőle, és ha sokat foglalkozol vele megölhet. Ha eldobod visszajön. Egyébként tele van újdonsággal, + 12 pályát is adtak hozzá az alapjátékhoz viszonyítva. Nem egyszerű a laborokba is bejutni, ráadásul az x18 bejárata be van robbantva. Az angol fórumon olvastam, ez szerintük az egyik legjobb SoC mod. (szerintem is) Az angol fordítás pocsék. és hiányos. Pl az SMS-ek be és a feladat listába bele sem szagoltak. Ezek az én fordításomban fordítva, és értelmezve vannak, már amit elértem, mert itt is vannak amik el vannak bújtatva a több gigás DB fájlokban.
' Tzs , A Clear Sky topikban megtalálod a magyarításokat, és pár dolog is van írva rólla. A Doppelganger nincs fönt a gépemen, így mentésem sincs hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest