- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs , #16623 üzenetére
[link] Próbaképpen végigvittem úgy a játékot, hogy a kötelezőkön szinte senkit, és semmit sem öltem meg, A zsoldos feladatok kb felét teljesítettem, kb a gépjármű temetőig, ahol + fontos feladat is van. Az első zsoldos feladatot az Agronomban lent a kazamatákban kérd, ekkor barát lesz mindegyik zsoldos. Veszni hagytam a Sötét völgyet, vörös erdőt, az eredeti kordont. A raktárakban is csak lekapcsoltam a sugárzást, megöltem a három búrert, amiért Lukash átjárót adott a halotti műtárgyakhoz. Végig vittem a játékot úgy, hogy gyakorlatilag a pályák felét nem is jártam be. De első nekifutásra ezt nem ajánlom.
Szerintem ettől jobb témájú, ütősebb látványosabb, élménydúsabb stalker játékot még nem csináltak, igaz nehezebbet sem. (megcáfolhat, aki végigjátszotta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple asztali gépek
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest