- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982 #16475 üzenetére
Neked sikerült a radaron a BTR-es feladat? Nekem nem, félperc alatt valami leveszi az életerőmet. Nem találtam rá megoldást. Szerintem ezek már a szabad játék részei, esetleg Szaharovnál érdemes még megoldani az emlékezet visszaadós feladatot. Három milka, tíz irányító agy, és 3 halál karma szem kell hozzá. A mentésemben a bárban van elrakva 8 db irányító agy. Van egy felemás hírem, a második részről. 2019 végén, készült el, sőt lassan befejezik a 3-ik részt is. A második rész címe, az idő hasadása. Angol fordítás is készül hozzá. Egyből Strelokkal kezd a játék.. A szöveg fájlokhoz, sajnos nem tudok hozzáférni. bemásolod a keresőbe REBORN ISTOK file - STALKER: Clear Sky - Mod DB a tükör letöltést használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest