Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
    Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom.

    update: első körben rendeztem a korábbiakat a végleges link itt: [TzsWeb.hu - S.T.A.L.K.E.R]. Bármilyen hibás linket találtok írjátok meg nekem itt vagy privátban please és javítom! Főként a COP modokkal kapcsolatosak a mentéseim, igyekszem a SoC és CS modokhoz tartozó fájlokat is beszerezni, főként azok kellenének amikkel Laris dolgozik! Köszi a segítségeteket!

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák