Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
Meguntam a sikertelenséget, elmentem kalandozni, találkoztam Zuluékkal és kiszabadítottam őket, elpusztítottam egy náci tankot (ami egy modern M1, csak ellopták a németek a jövőből), laptopot semmisítettem meg a Gestapo főhadiszállásán, találkoztam Cappala rejtett útról (valami gesztenyéről hadovált), kinyírtam vagy nyolc irányítót, de elfogyott a kraft, megint nem tudom, mi, merre.
Vannak olyan értelmetlen pályák, mint a tudományos terület vagy a rejtett út, vagy mi a franc, aminek semmi értelme, sehol senki, csak meghalni lehet a halálzónájukban. Fel kell kapaszkodni valami BTR-re is, amit csak jobbra vagy balra lehet irányítani, de megmurdelsz a deadzone-ban így is, meg gyalog is.
A jövőbe nem lehet átmenni. Próbáljam meg északon?Mit akarsz tőlem, játék??? Legalább mondanád, bakker.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield