Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
válasz
Aarpok
üzenetére
jó de kb 60 közül ez az egy ilyen.figyu ha valakinek a cod lövölde kell az a cső egyenes game akkor hajrá!
félreértés neessék.codultam.az mw-k tetszettek.főleg az első része.mert pripyatban is játszódik...de a ghost meg ezek.ghost az egy vicc.kipróbáltam.sőt kivittem.kíváncsiságból mondom már azért is.és olyanokat produkált...
1-2 órát elvett az életemből
DDDDDDDDD .én személy szerint a tartalmas gameket szeretem.és a stalkerban mindig van bőven felfedezni való 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
félreértés neessék.codultam.az mw-k tetszettek.főleg az első része.mert pripyatban is játszódik...de a ghost meg ezek.ghost az egy vicc.kipróbáltam.sőt kivittem.kíváncsiságból mondom már azért is.és olyanokat produkált...
DDDDDDDDD .én személy szerint a tartalmas gameket szeretem.és a stalkerban mindig van bőven felfedezni való 
shield