- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
speki1982
tag
válasz
batman91 #16256 üzenetére
Talán a teljes dinamikus megvilágítás, vagy annak egy beállítása kavar be valamit, bebugol a fű vagy nem tudom. Vedd alacsonybbra, próbáld meg úgy, hátha.
A Stalkerben ennél csak nagyobb grafikai hibák vannak és azok sem bugok, hanem feature-ökHa játszható marad így is, akkor ne foglalkozz vele.
-
shield
Topikgazda
válasz
batman91 #15024 üzenetére
Én is a SoC-t tolom, de én rápakoltam a texture pack-okat. Jól néz ki velük.
Stabilítás miatt a Zone_Reclamation_Project_1.09_XR2 van rajta, eddig egyszer sem volt gond vele, most fogok át menni a Katonai Raktárak pályára.
Sikerült egy Javító Kit modot összeilleszteni vele, most legalább lehet fegyvert, páncélt javítani, a semminél több. Most egy másik javító modot bütykölök, amelyikkel már javíttatni is lehet a kereskedőkkel és ha minden igaz, akkor mellette Javító Kitteket is találunk.
A GoG-os SoC-ban a hálózsákot be lehet kapcsolni, de van egy Hálózsák mod, amit lehet majd használni más SoC + ZRP-vel. -
Dhampir
félisten
válasz
batman91 #15024 üzenetére
Lehet, hogy megkedvelnéd a StalkerSoup játékot is.
Ha még nem ismered, érdemes tenni vele egy próbát. A topic összefoglalójában megtalálhatóak a letöltendő fájlok. Én csak belelestem és nagyon hangulatosnak tűnt az elején. -
FeketePok
tag
válasz
batman91 #14920 üzenetére
Szia
hat ahoz ,hogy valki tudjon segiteni szerintem tobb infora lenne szukseg video driver operacios rendszer a jatek melyik verziojat hasznalod van-e valami mod ra pakolva eredeti a jatek vagy valamilye viragbolti verzio stb.
Nekem peldaul az eredeti Shadow of Chernobyl 1.006-os (a legfrisebb) GOG -os verzioval semmi ilye problemam nincs win 10-en GTX 1060 as videokartyaval a legfrisebb nvidia driverrel.Sot kitunoen fut linuxon is ha a zart nvidia drivert hasznalom ugyanis a nouvo nyilt driver magyaran egy lapat szar. -
batman91
őstag
válasz
batman91 #14850 üzenetére
Feladom emberek. Annyi szarságot kipróbáltam az elmúlt napokban, hogy az már nevetséges. Egyedül a static lighting használata oldja meg ezeket a problémákat. Nem értem mi okozhatja ezt a textúra villogást a tüzeknél, anomáliáknál. Valamiért a dynamic lighting baszakodik azokon a pontokon. Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatom. Miért mindig az ember kedvenc dolgaival vannak a gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged