- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Idohiany miatt, megsem csinaltam meg a modot, bar az eszkozok tobbseget sikerult osszegyujtenem...
Valoszinu inkabb a Clear Sky-t fogom buheralni, arra ugyis jobban rafer...
De azert van itt egy praktikus kis csemege...
Talaljatok ki mi a kakukktojas a kepen
http://www.imageno.com/6aa8urokx11zpic.html -
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5923 üzenetére
Eloszor mindig a rejtekhelyekre vonatkozo informaciot kell megszerezni, szal ha a terkepeden nincs jelolve tuti hogy ures.
-
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5919 üzenetére
Ha delrol mesz be a teruletre eszaki iranban van egy hosszu utca amivel szemben egy szeles kelet-nyugati elhelyezkedesu epulet van. Na ott van pontosan atellenben ennek az epuletnek az eszaki oldalan. Onnan fogod tudni hogy jo helyen jarsz, hogy mindenfele anomaliak vannak, es a ter eszaki oldalan amin van, ott van 3 monolith orhely homokzsakokkal.
Amugy a Pkm-et honnan szervaltad? -
ZIL
tag
Sajnos csak most tudtm ujra feljonni, es ez azt is jelenti, hogy a mod sem igazan haladt ez ido alatt
. Es megintcsak sajnos nem tudtam elerni a megadott linken a javitast, mert csak azt a vip regisztracios vackot dobja fel
. Tedd fel legyszi mashova is, vagy probald meg belinkelni az eredeti forrast
! Kocce!
-
ZIL
tag
válasz
remington2 #5890 üzenetére
En mar ezzel kapcsolatban vegeztem nehany kiserletet, es arra jutottam, hogy a jarmuek fizikaja alapvetoen jo lenne (beallithato legalabbis). Viszont bizonyos a fizikai motorban levo kurtitasok miatt, megsem tud ez mindig ervenyesulni. Ha belegondolsz ez ugyanaz mint amikor a setafikalo NCP eltol a rakba... Szoval sajna valoszinuleg teljesen nem szuntetheto meg, de ha mar emlitetted probalgatom meg egy kicsit (bemegyek vele a legnagyobb kutyafalkaba
).
-
ZIL
tag
Ket tippem van, bar nem biztos megoldasok...
Az elso hogy kuldizel a tudosoknak yantarban. Ok altalaban szoktak receptekkel is honoralni a jo munkat.
A masik pedig, hogy megprobalsz szerezni egy titan kolobokot. Azt hiszem az uj kovekkel egyutt automatikusan adja a receptjuket is. A jobb kovek szerzesenek legjobb modja a magas rangu mercek, es monolitok gyilkolasa. Neha dobnak... -
ZIL
tag
Ugy latom kezd, lankadni a figyelmetek. Igy aztan kenytelen vagyok adni egy kis kostolot a pokol tuzebol.
http://i39.tinypic.com/21kiejs.jpg
http://i41.tinypic.com/121cpir.jpg
http://i44.tinypic.com/2rwaxw9.jpg
http://i43.tinypic.com/f41ml4.jpg
http://i40.tinypic.com/33crm2r.jpg
http://i42.tinypic.com/2zq566c.jpg
http://i39.tinypic.com/25k3rj8.jpg
A gombafelho generator maxra kapcsolt.
A gond csak az vele, hogy megsem annyira konnyen illesztheto ez a jatek rendszerebe. Ugyanis ha van valami amire minden eloleny immunis a zonaban az a tuz, es ha ezt elveszem toluk, lehet hogy az ncp-k hullanak majd mint a legyek... -
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5856 üzenetére
Az a link fokent nem a skinek miatt volt jo, de ha mar emlitetted, lehet benne lesz az is.
A gond csak az hogy mint mar emlitettem haldoklik a kliensem, es sajnos az alaplapom is valoszinuleg. Eppen ezert most meg csak konfigiracios beallitasokkal kiserletezek, hogy kitapasztaljam a jatek mukodeset.
Meg igy is sikerult a gepem tortenetenek talan legdurvabb kifagyasat eloideznem (5 percig be sem akart bootolni utana), mikozben a Mad-Max es a molotov reszt teszteltem. Viszont legalabb kiderult hogy a molotov koktel megvalosithato, sot lehet ugy rakom be hogy egy uj fegyversint kap es a vodka lesz a "loszer".
-
ZIL
tag
Mivel a kliensem amugy is haldokloban van
, ugy dontottem kiprobalok nehany durva dolgot
, hogy hol is vannak a hatarok...
Kiderult, hogy bar a jarmuvek gazolasi kepesseget tudom javitani, azt megsem lehet kivedeni hogy a mutansok fel tudjak oket boritani. Ez ugyanaz mint amikor a csaszkalo NCP-k eltoljak az embert, sajnos a fizikai motorbol fakad. (Bar meg tesztelem.)
Kiprobaltam a modositott SVU-t is (bar a kulsejen meg nem valtoztattam), a viselkedese alapjan asszem nagy durranas lesz. El is rejtem jol, ne akadjatok ra konnyen.
Gyujtogranat, molotov folymatban... -
ZIL
tag
Nagy Kamazt hol lehet talalni a jatekban? Kene a teszteleshez majd...
Koszi! -
ZIL
tag
Mint mar emlitettem a Monolitok fegyverzete az "atlagosan meno" stalkerek szintjere lesz csokkentve/olcsositva.
Amugy a fegyverek oszetetelet az alapjan valasztom elsosorban, hogy valamilyen +alternativat jelentsenek a jatek meneteben. Elsodleges celom, hogy ne lehessen egy uber alles fegyverrel vegignyomni mindent (mint pl itt az aranytalanul tulerositett f2000-el lehetett). A fegyverek praktikus hasznalhatosaga sokkal specifikusabb, valtozatosabb lesz (meg a mar bent levoeke is) mint most. Nem csak a "mennyit sebez milyen gyorsan lo" lesz az osszehasonlitasi alap. Igy sokkal szabadabban lehet majd valasztani kozuluk kulonbozo praktikus megfontolasok, vagy akar a jatekstilusunk alapjan, es nem leszunk rakenyszerulve hogy az egyetlen jo fegyvert hasznaljuk...
A bent levok lelki vilagarol, meg lehetseges fegyverzeteirol kar vitatkoznotok, alapveto valtoztatast nem fogtok ugysem elerni.
Bar ha valami jo, a jatekelmenyt tenylegesen javito fegyvertippetek van arra vevo leszek, de ez semmikeppen sem digitalis fegyvermuzeum fejlesztest jelent!
Inkabb mas jellegu !lehetseges! modositasok kieszelesen torjetek magatokat.
Legutobbi otletem, hogy a torott artifactek-bol lehessen "antiballast vagy repulo" artifact-eket kesziteni, es ezekkel is (darabonkent kis mertekben) novelni a teherbiro kepessegunket. Ezeket elegseges lenne a taskankban tartani a kivant hatas eleresere.
Kommenteket varok.
-
ZIL
tag
A Jackhammer mar le van szavazva, szoval nem kell vele tovabb peldalodzni!
Amugy meg ha nem csak 3 db letezne belole a gyarto laborjaiban, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lenne a zonaban. Ugyanis ha az ember tudja, hogy ahova megy ott ralohetnek vagy mutansok haraphatnak a seggebe, akkor visz fegyvert, es ha van lehetosege, nem a nagypapi rozsdas bicskajat... Marpedig a sztori szerint a bentlevok tobbsege anyagi haszon remenyeben ment oda, es tobbe-kevesbe fel voltak keszulve a rajuk varo dolgokra. WW2 fegyverek nem lesznek, meg akkor sem ha a japanok MG-42-ovel lovik a galambokat a hatso udvarban
. Gondolkozom, hogy a PPSH bent maradjon e egyaltalan mint a bartulaj kabalaja
? A Nosin Nagant azert lesz bent mert a jatek elejen erdekes, es erdemes alternativat kinalhat a mar bentlevo fegyverek melle (a kezdofaluban lesz elrejtve).
Egyebkent csak igy tovabb, esnek itt neha jo gondolatok is. Peldaul a mercek de foleg a monolitok fegyverzetet valoszinu atcserelem olcsobb tipusokra. Az OICV meg ritka fegyo lesz, es persze nem ilyen rohelyesen magas statokkal... -
ZIL
tag
Nagyon kiragadtatok a Jackhammert (akkor ezt ugy veszem hogy leszavaztatok, nem siratom el, ugyis ezt lett volna a legnehezebb beprogramozni). De amugy ha megnezitek a cuccok tobbsege amit irtam mar most hadrendben levo fegyver, vagy valami "zona-specifikus" buher szar.
A Nosin Nagant-ot nem azert irtam fokent mert ww2, hanem mert meg utana is nagyon sokaig gyartottak (talan meg mindig) hobby celokra, es mert azzal elegansabban lehetne bevezetni a 7.62*54R loszert, ami bizonyara erdekesebbe tenne a jatekot (sokkal inkabb mint maga a NN puska). A masodik vilaghaboru meg zona ido szerint mar 67 eve befejezodott, szal ezt inkabb hanyagoljuk sztem, mert annyira meg az ukranok sem szegenyek. -
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5822 üzenetére
Az uj fegyvereket igyekszem az alapjan kivalogatni, hogy valtozatosabba valjon a jatek miattuk, ugyanakkor lehetoseg szerint azonos funkcioju fegyvereket nem halmoznek, plane ha meg kulonbozo loszereket is kene hozza kesziteni.
A Jackhammert emlitetted, hogy tul eros. Pedig funkciojaban es loszereben megegyezik a Saiga 12-vel. Probald csak azt ki, ha kivancsi vagy. Tuti az rpg utan ezzel lehet leggyorsabban leszedni egy kontrollert.
Ezert is tartom a barban.
Ha meg eros shotgun kell nezd csak meg az AA-12-ot, na arra mar jogosak lennenek ezek a kritikaid.
A tankrol annyit, hogy ilyen erovel mar harci helikoptert is kerhetnetek
, csak az a baj hogy nem vagyok programozo, igy max a meglevo modulokat varialhatom.
A Gauss atalakitasa jo gondolat, nekem is eszembe jutott, leven igy semmi ertelme az SVD mellett (mar az SoC-ben sem volt). Azt sztem atlovom, hogy egesi sebzest okozzon, meg csinalok a loszerere egy smg-t is.
-
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5817 üzenetére
Tank, meg sorozatlovoatomrpg
stb. nem lesz. A jarmuvek tomeget viszont megnovelem, hogy jobban lehessen veluk gazolgatni. A cuccok vetelarat sem tervezem csokkenteni, csak a loszereket egy kicsit max2/3-ara. A jatek menete soran ugyis viszonylag konnyen lehet pancelokhoz jutni, es mint emlitettem jelentosen kissebb lesz az amortjuk. Igy nem hiszem, hogy ez komoly gondokat okozna...
A lehetseges fegyverekkel kapcsolatban amugy varom az (ertelmes) javaslatokat.
Eddigi terveim.
-Nosin Nagant ww2
-Jelzopisztolybol fabrikalt nato granatveto (pisztoly helyre)
-Ugyanennek az egylovetu granatvetonek az eredetije puska helyre
-Dragu SVU-bol fabrikalt felautomata rohampuska, 20-as tar, nagy sebzes, kis zoom
-8x18-as loszerhez microgun, kurvanagy rpm, es szoras, kicsi sebzes (pisztoly helyre)
-FAME S.A.F.
-QBZ-95 Mindket loszerfajtaval (az eredeti loszerrel egyedi item lesz, leven kutvaeros)
-AK-108 5.56 nato loszerhez
-gyujtogranat (esetleg molotov, ha sikerul megoldani a grafikai effektet)
-Jackhammer
-AA-12 combat shotgun(nehezen megszerzheto)
-pisztoly helyre is valami viszonylag gyors shoti, de negy szorassal es gyenge sebzessel
-M6 LYNX(csak komoly korlatozasokkal)
Nezzetek at oket, melyik tetszik, vagy mi johet meg jol kozejuk.
-
ZIL
tag
válasz
proci985 #5813 üzenetére
Ez az a mod lesz, amit majd osszeutok a vizsgaidoszak vegen.
Amiket tervezek benne:
-kiegyensulyozottabb, elethubb fegyverek
-ujra gyogyit a kaja
-van celkereszt
-sokal kevesbbe hatekony artifact-ek fizikai behatasok ellen ( hogy legalabb loves, meg utes ellen ne lehessen tulvedelem)
-tobb fajta artifact (nemely uj mutans testreszek is igy fognak funkcionalni), es ezek kombinalhatoak is lesznek
-alapvetoen gyengebb drop ratak, de ugyanakkor kissebb amortok a pancelokra
-brutalisabb szornyaradatok (minimum a vegjatekban), bar ennek a reszleteit meg nem latom magam elott
-kesobb lehetnek uj fegyverek is (ehhez viszont most meg nincs meg minden)
-es meg ha valami jatekot javito javaslatal alltok elo akkor az
A lenyeg, hogy nehezebb es elvezhetobb legyen. -
ZIL
tag
válasz
proci985 #5811 üzenetére
Ja a bar eleg jo, plane hogy egymas 20m-es korzeteben van 4-6 alkalmas tarolohely. Igy aztan meg a szelektiv hulladekgyujtesre is van lehetoseg
. Legkzelebb en is csak oda fogok pakolni, amikor uj jatekot inditok (akkor mar OL True Hell Extreme Edition Mod-ban)
.
Amugy valoszinu az elozo postom artifact-es reszere teves, csak veletlen egybeeses volt. Szoval nincs artifact para.
-
ZIL
tag
Sajnos tobb palyahataron is lehet sugarzas, bar szerencsere altalaban nem a kor kozvetlen kozeleben, hanem viszonylagos tavolsagban. De mivel ha a korrel kb egyvonalban vagy, vagy annal egy kicsit hatrebb konnyen feldobhatja a palyavaltas ablakot, es igy mar nem olyan nehez sugarzasos teruleten atmenni.
Egy masik rendkivul bosszanto, bar ritkan veszelyes bug a dobozokkal kapcsolatos. A dobozok valamilyen naplo file-okat vezetnek a belejuk kerult cuccokrol. Ez nem is lenne gond, de sajnos pl a loszerek-et is megjegyzi (pl tudja hogy melyik lootolasbol mennyi loszert vettel fel es ezeket tovabbra is igy kezeli, hiaba csak a teljes mennyiseget mutatja), igy ha sok/gyakran tarolsz loszert egy adott dobozban akkor annak konnyen tulcsordul a history-ja, ami azt fogja okozni, hogy sokat tolt a gep amikor a doboz kb 100m-es kozelebe ersz. Ez minden akalommal megtortenik, ha ingazol akar egymas utan tobbszor is palyavaltas nelkul.
Igazan jo javaslatot nem tudok adni ez elen, talan csak azt hogy a lootolt loszert ne tegyetek dobozokba, bar a problemat ezzel is csak kesleltetni lehet, a vegleges megoldas talan inkabb az, hogy mondjuk csak a bar-ban levo dobozt hasznalja az ember, azt ugyis latni a palya teljes teruleterol, meg a bar-ban ritkan van harc is.
Az artifact-ek is hasonlo problemat okoznak, bar azok instant teszik es a kovetkezmeny fagyas. Ez viszont attol fugg hogy egy adott pillanatban mennyi van beloluk valahol, akar a zsakodban akar a dobozban, szoval 100 meteres korzetedben. A multkor pl ugy 30 kg artifact-el a hatizsakomban hat eleg gyakran fagytam...
Erre sajnos megintcsak nincs megoldas, csak hogy egy helyen soha ne legyen ugy 30-40 db-nal tobb, annyi meg asszem nem veszelyes.Remelem sikerult ezzel nehanyakat eros bosszusagoktol megkimelni. Nekem a freedom hq doboz mar ugy 20s atlag toltes...
-
ZIL
tag
-
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5791 üzenetére
A lombikbebiket a konzorciumra ertem, akiket az soc-ben meg kellett olni (vagy csatlakozni hozzajuk). A hologram termet kitakaritottam, es aztan vegigugraltam a teleportokon is, mig a vegen kozvetlen elem eleportalt le 6 ellent. Aztan az ott levo teleport meg kidobott a hatso udvar kozepere, ahol semmi kulonos nem volt, csak tiplizni kellett, mert jott a kitores. A foellen hogy nez ki?
-
ZIL
tag
Vegigtoltam a jatekot, de se a lombikbebi szakosztallyal, se a foellennel nem talalkoztam, es raadasul meg csak azt sem tudom hogy kell visszajonni piripocsba. Segitsetek legyszi!
-
ZIL
tag
válasz
pervajakróv #5787 üzenetére
Ha mar az mp5-ot szereted, akkor tudok neked 2 helyet hol vehetsz fel mp7-et. Imadni fogod. Az is 9x19-es para loszert hasznal (valosagban ilyen verzio mondjuk nem letezik
), es lehet ra tompitot is tenni (bar en nelkule jobban szeretem). Az egyik a garbage eszaki oldalan a romos epulet a duty-sok mellett, ott van fent az emelet maradvanyain, a masik a wild territory kezdeti reszenel, ahol az anomaliakkal teli garazs van, az elott a teherauto platojan. Amugy meg a red forestben vagy a buszmegalohoz kozeli teherauto platojan, vagy az agyporzsolo melletti epuletek egyikeben van egy nehezgeppuska. Az is fincsi darab
.
-
ZIL
tag
válasz
remington2 #5783 üzenetére
"Sajnos" azt lehet mondani, hogy meg a fejlovesek sot akar a teljes eleteromet meghalado egyszeri sebzesek sem artanak, ugyanis az arany nem fugg a pillanatnyi dozistol, ha 100% folotti golyoallosagod van artifactbol (ez nagyon fontos, mert a ruha es az artifactek vedelme nem adodik ossze), akkor minnel jobban lonek annal jobban gyogyulsz es javul a pancelod. Probald ki, meglatod mennyire rohelyes az oszkep amikor 6 gepfegyveresre rarontasz kessel mikozben meg sniperrel is oszt egy, es nemhogy sebzodnel, hanem regeneralodsz kozben. Ez a baj ezzel a rendszerrel, hogy cheat nelkul is lehet halhatatlan az ember, raadasul meg csak nem is nehez megoldani.
-
ZIL
tag
Hehe mit talaltam:
http://developer.nvidia.com/object/nv_texture_tools.html -
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5779 üzenetére
Na mindegy, szerintem kell hagyni egy kis idot szegeny Macilacinak, hogy kijozanodjon es fel tudja dolgozni ezt a boduletes mennyisegu komplex informacioaramot, amit ez a forum kepvisel
. Mert ugy latom, meg mindig nem beszel nyomon szegeny
.
Es amugy igen, tegnap ugy toltam vegig az agyporzsolot meg piripocsot, hogy 90% ala nem ment az eletem, egy elsosegelycsomag sem kellett....
Azt nem tudja egyebkent valaki hogyan lehet .dds es .ogf file-okat generalni? Mert ezek nelkul nem tudok egyedi kulsot csinalni a fegyvereimnek, artifact-jeimnek. Vagy hogy esetleg hol erdemes keresni ilyen infokat...
-
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5776 üzenetére
A zonahoz elegge jol tudok asszimilalodni ugy erzem, de ehhez a hozzaszolasodhoz mar annal kevesbbe. Es ha mar a szarszagnal tartunk, inkabb moss fogat...
Mindenki mastol bocs! -
ZIL
tag
válasz
remington2 #5773 üzenetére
Kozel sem biztos, hogy ne lehetne a kettot kozeliteni egymashoz. En eddig ugy neztem, hogy minden lenyegesebb konfiguracios file elerheto, joforman csak a grafikai, es fizikai motoron nem tudsz valtoztatni...
Epp bongeszgetem a netet, hogy milyen fegyvereket lenne meg erdemes beleprogramozni, addig is gyakorlaskent finomhangolom a mar bentlevoeket, hogy tenyleg hasonlitsanak valos onmagukra
. Meg meg vegig is kene jatszani legalabb egyszer mielott osszeturom az egeszet. De hosszu tavon nem ussza meg az tuti...
-
ZIL
tag
válasz
proci985 #5771 üzenetére
30k-s vert? En meg csak kozel annyiert sem lattam semmi cuccot... Hol lehet azt megvenni?
Egyebkent ha mar a vasarlasnal tartunk, van egy eleg jo modszer az olcso cuccolasra...
En beleptem a freedomba, hogy kivasaroljam az armory-juk el nem lophato reszet. Csupan 10000 rugot vesztesz a kilepesnel, de minden cucc 1/4 aron megvasarolhato. -
ZIL
tag
Na mindegy, sajnos az a helyzet hogy meg messze nem kiforrott a dolog, es ez csak azert, mert hasrautesre allitottak be a dolgokat teszteles nelkul. szoval szerintem egyaltalan nem kell szegyenloskodni vele, hogy felulbiraljuk e a konfiguracios file-okat, mert jo esellyel sokkal elvezhetobb jatekhoz jutunk vegul (vegulis a donor is jo eleve). Jo pelda erre a Vintorez, megneztem a tenyleges tulajdonsagait ennek a fegyonak egy fegyverekkel foglalkozo honlapon, es bizony az eredmeny finoman szolva is meglepo volt, ez is surolja a rohely kategoriat. Ugyanis itt a Vintorez erosebb sebzessel volt bejegyezve a dragu svd-nel is. holott a valos sebzese talan ha eleri az mp5-et.
Csak nehany adat:
Ammo for rifles and machineguns
Designation (country) Cartridge bullet weigth, g. V0, m/s E0, J
.223 Remington / 5,56 NATO (USA) 5,56x45 3,56 (3,95 SS109) 1005 1798
5,45mm M74 (USSR/Russia) 5,45x39 3,25 900 1316
.30 US Carbine (USA) 7,62x33 7,1 605 1299
Kurzpatrone PP43 (Germany) 7,92x33 6,95 650 1468
7,62mm M43 (USSR/Russia) 7,62x39 7,9 710 1991
.303 British (UK) 7.7x56R 11.4 745 3164
.308 Win / 7,62 NATO (USA) 7,62x51 9,5 780-840 2890-3352
7,5mm (Swiss) 7,5x55,5 11,3 750-840 3178-3987
7,5mm (French) 7,5x54 9 820 3206
7,62mm M1908/30 (USSR/Russia) 7,62x54R 9,6-11,8 780-870 2920-4466
7,92mm Mauser M03/05 (Germany) 7,92x57 12,8 750-880 3600-4956
.30-06 Springfield (USA) 7,62x63 9,7-10,5 820-850 3261-3793
9mm SP-5, SP-6, PAB-9 (USSR / Russia) 9x39 16.2 - 17.3 280-300 660-780
.50 Browning (USA) 12,7x99 46 765-890 13460-18218
12,7mm M30/38 (USSR/Russia) 12,7x108 51 830-860 17567-18860
14,5mm M41/44 (USSR/Russia) 14,5x114 63,4 1000 31700
Sztem elgondolkodtato...
(Amugy bocs hogy ennyire osszevissza van, nem veszi figyelembe az elrendezesi szandekaim. Elso a gyato aztan a kaliber, aztan a lovedek tomege, aztan a kezdosebessege, es aztan a kezdeti energiaja. Alapvetoen az energiaja hatarozza meg a pusztito kepesseget a sebessege meg a pontossagat.) -
ZIL
tag
válasz
remington2 #5768 üzenetére
Azt az osszeallitast amit a kepen linkeltem akkor meg nem probaltam ki (addig 4 golyszival 3 pondroval meg 3 perverz kristallyal
mentem), csak a hulye szamertekek miatt tartottam poennak
. Azota viszont kiprobaltam, es ez bizony rohely a kobon. ha valami bena baleset soran meg meg is serulnek vagy kart tettem a pancelomban, a kovezkezo tuzharcban, kontrollerharcban vagy epp egy harlem hordoban kipihenhettem a faradalmaim.
Ha valamivel hat ezzel agyon lehet utni a jatekelmenyt
, ha nagyon bena az ember ongyilkos meg igy is lehet, de hogy az ellenseg miatt nem halsz meg az tuti.
Ugyhogy eldontottem, hogy amikor lesz egy kis idom modositom az artifact-eket (kezdetkent minden fizikai es agyi vedelmet lefelezek csokkentem a drop ratajukat). Aztan valoszinu gyartok meg nehany artifact csaladot egyedi tulajdonsagokkal, extrem bonyolult legyarthatosaggal, random drop nelkul.
Csakhogy egy kicsit visszaalljon az egyensuly.... -
ZIL
tag
válasz
proci985 #5767 üzenetére
100%-os arti vedelem mellett semmivel nem tudnak megsebezni, teljesen mindegy hogy gaussal vagy epp forgocsovessel, de akar egy tuzersegi agyuval sem. Es a poen az az egeszben, ha 100% fole megy a vedelmed akkor meg annal jobban gyogyitanak minnel erosebb a panceljukaszto/sebzo kepesseguk.
-
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5764 üzenetére
Na ezt nevezem terminator modnak: http://i42.tinypic.com/2z8uqky.jpg
Ha ezek megvannak, onnantol teljesen mindegy milyen nehezsegen jatszol...
Legutobbi huzasom, hogy egymas utan keseltem meg 2 merc-et, 3 banditat, 2 bloodsuckert meg egy torpet kb masfel percen belul. Csupan 1 elsosegelycsomag ment el.
Szoval az artifact-ek kisse tul lettek erositve, es meg csak a beszerzesuk sem kulonosen problemas. Meg nem voltam a voros erdoben a mikrosutot kikapcsolni...A remalom nehezseget mar lelottek a Doom2-ben.
-
ZIL
tag
Megvan mi okozta. Nem aludtam
. Szal erdemes lesz ra figyelni (hiaba, ellustitott a kek ejjellato
).
Es van meg egy oriasi hir is: Mukodik a tulvedelem. Sikerult reprodukalnom a maximalis ruharomlasi sebesseget javitasban is (kb 3-4%/sec). Csupan 300 % anomaliavedelem kell. At is rendezem a kavicsokat, es mostmar tenyleg terminator uzemben fogok menni.
Amugy kiserletkeppen az is erdekes volt amikor 4800% gyogyulassal regeneraltam magam. 70% elet kb 8sec alatt. Bar ennek valos korulmenyek kozt tul sok ertelme nincs
.
-
ZIL
tag
válasz
remington2 #5761 üzenetére
Sajnos attol tartok nem ilyen egyszeru, igy volt az army, a bar es a garbage teruleten is. Pedig pl a garbage teruleten meg sosem lattam kontrollert. Es a hangot sem hallom hozza.
-
ZIL
tag
Nagy a baj sracok, bebugzodott a karim, egyfolytaban flash-elek akarhol vagyok
. Mintha csak valaki egy kontrollert dugott volna a hatizsakomba, es energiaitalokkal sem tudom megszuntetni
. Bar a lovesektol nem felek, mert mar 100% az arti vedelmem, de az anomaliak lazan leolhetnek, meg szetcseszik a pancelom, szoval azert csak gaz hogy ugy generalisan nem latok loszart sem a korulottem levo dolgokbol...
Barki javaslatat orommel hallgatom.
Masik gazos dolog amit eszrevettem, hogy az eros sugarzas is rontja a pancelt. Egy sugarkitores alatt kb 10% is lecsuszhat. -
ZIL
tag
En erdekesnek talaltam hogy a szornyek tobbseget alig sebzik a fegyverek, csak a fejlovesek. Aztan atneztem a kontrollerek adatlapjat (egy kulon fajta van a freedom es duty bazis szorakoztatasara egyebkent, osszesen kb meg 4 fajta van) es ott lattam hogy a testloves 0,05-os resistel van bejegyezve. Ez azt jelenti hogy van 300 elete es ha csak testre talalsz a sebzes mindossze 5%-a hat. Emellett is kell neki legalabb 2 fejes meg az en dragimbol is (testre volt mar hogy 8-10-et is lazan felvett). Kb. ilyesmik a torpek zombik, macskak is. A snorkok es prtergheist-ek sebzodese sokkal nagyobb. Ami viszont a legerdekesebb az a bloodsucker, ha lathatatlanna valik kb 4x annyi sebzest tud felvenni es meg a fejesektol sem igazan zavartatja magat, pedig amugy messzirol (amikor meg gyanutlan
) egy jol elhelyezett fejes leviszi dragibol (legalabbis az enyembol).
Robbanas ellen viszont 0,2-nel nagyobb vedelem nem nagyon van, szal a granat es aknaveto nagyon jo lehet neha. Szoval bulldog-ot nekik ! -
ZIL
tag
válasz
P2000WRC #5734 üzenetére
En is ugy vettem eszre, hogy nemelyik kiegeszitos fegyvernek, ruhanak elegge el van tolva az amortizacioja. Iskolapeldaja ennek a kutatoallomason az x-16 kuldi utan vasarolhato csotaras ruszki geppisztoly. Kilottem vele 2 es fel tarat es volt benne 10% amort, az mar csak hab a tortan hogy 12 rugoert vettem
, szal be is kerult egy dobozba gyorsan...
Sztem a gyanusan gyorsan romlo cuccok amortjat at fogom javitani a kala meg az UZI ertekeit alapul veve. -
ZIL
tag
válasz
proci985 #5749 üzenetére
Valoban minden fegyver erositve lett (bar a tavcsovesek es a soretesek a legkevesbe), foleg a kalaknak tett jot a dolog (bar ez inkabb mert az eredetiben voltak rohelyesen lebutitva). De ha mar a vintorez is szoba kerult, igazibol soha nem keszult hozza 30-as tar, csak 10-es meg 20-as. Amugy amikor irtam mar egy ideje experten voltam. Ha kivancsi vagy a valtoztatasokra szivesen atkuldom.
Basszus tul konnyu megszerezni az uj artifact-eket...
Amugy ugy vettem eszre, hogy a ruhak es az artifact-ek vedelme nem adodik ossze, valamilyen mas kapcsolatban vannak... 100% golyoallosaggal artifactbol GOD-mos volt (az elso granatig legalabbis), de 60% ruha +50% arti nem vedett teljesen.
-
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5745 üzenetére
Ugy vettem eszre hogy a receptek akkor is hozzad kerulnek automatikusan ha talalsz egyet az adott artifactbol. Ezenkivul ezeknek az artifacteknek a dropja egyaltalan nem random, szal ha valaki hullaja dob egyfajtat az tuti dob masik fajtat is, szal erdemes elotte menteni es addig olni az illetot mig a legjobbat (vagy amelyik receptjet eppen hianyoljuk) nem dobja. A dark walley-n delen at istallonal, az army warehouse-nel a duty-s farmon es a red forest elejen ahol a sniperek vannak van 2 ilyen NCP. Vigyazzatok a hullarablokra, ha azok lootolnak elveszett a cucc.
Nekem epp +50% golyovedelmem es olyan sugarvedelmem van hogy a kitoresek alatt csak attol felek hogy a nagy villogas alatt nehogy anomaliaba lepjek. Pedig meg be sem tettem a labam a wild territory-ra. Ha meg megveszem az exo-t onnantol kezdve a katonakat akar kessel is olhetem
.
-
ZIL
tag
Kisse felturboztam a Dragunov-SVD-t. A SoC-ban egyik kedvenc fegyverem volt, de az OL-ban nagyon gyengecske lett, plane az arahoz meg nehez beszerezhetosegehez kepest.
Igyekeztem nem tulerositeni a cuccot, csak ujra szintre hozni mint a Vintorez (Vintar-BC) eletkepes alternativajat.
Ha barkit erdekel szivesen atkuldom. Orulnek ha segitenetek a tesztelesben.
Csak annyit kernek hogy ne nezzetek meg a tartalmat, hanem csak a jatekban tapasztaltak alapjan probaljatok velemenyt alkotni. En natur OL 2.2 alatt probaltam ki.
Erdekes verseny lenne, ki talalja meg a legtobb extra tulajdonsagat.
Fontos NCP-k vedelme folyamatban. -
ZIL
tag
Piripocsban a kereszt alatt van egy gyarilag kek exo.
-
ZIL
tag
válasz
P2000WRC #5727 üzenetére
A ruhak es fegyverek kopasa kikuszobolheto. A ruhak attol pusztulnak a legjobban ami ellen a legkevesebbet vedenek. Pl a legtobb pancel legnagyobb ellensege a tuz. Meg egy exoskeletont is levisz 1 percen belul 0-ra. Epp az emlitett okokbol a kezdeti fos oltozekek mindentol gyorsan tonkremennek...
De van egyszeru megoldas. A zsido olcson javit, aztan idovel meg lehet osszeszedni olyan artifact-eket amelyek tuz vagy aramutes ellen vedenek. Es ha ezekbol 100 feletti vedelmet szedsz ossze akkor gyogyitanak es javitjak a pancelod a megfelelo anomaliaban. A fegyora marad a zsido, de a fo fegyverek (gepkarabelyok) amortizaciojat a legtobb esetben okos pisztoly/geppisztoly es sniper hasznalattal lehet elegge korlatozni. A fegyverek amortizacioja alapbol a kilott loszer alapjan van szamolva kb 3000loves lehet 50% romlas. Szal a snipereket nem kell szinte soha javizani, az apro szornyek olesere meg valami olcso kis geppityu kell (az a tapasztalatom hogy egy jol elhelyezett fejtalalat meg gyenge fegyverbol is nagyobb hatast tesz rajuk mint egy erosbol akar 5 testtalalat). En uzi, gyorskala scoppal meg tompitoval es vintar osszeallitasban irtom a zona lakoit. Nem nagyon volt rajuk meg nagyobb javizasi koltseg es a loszer is gyakori/olcso hozza.
-
ZIL
tag
Most hogy kezdtem komolyabban beleasni magam a jatekba, talaltam egy tenyleg gaz dolgot. Megpedig hogy a kuldetesado, es egyeb fontos NCP-k halnak/bolondulnak meg eloszor a zona viszontagsagaiban. Wolf pl a 2. oraban lement jatekido szerint. Aztan !egy! kontroller kiolte az osszes kulcs NCP-t a freedom bazison (mondjuk Skinflint amugyis maniakus Rambo-szindromaban szenved). Ilyenkor meg csak be sem lehet menni, mert mindenki teged lo, szoval nem nagyon lehet a helyzeten menteni...
Amugy nagyon fasza a jatek, tetszik a grafika pl. idojaras egy eros pont, tetszenek az uj dogok, qrvajok a fegyverek, es az ujfajta artifact-ek meg uber alles.
Szal a kerdesem: Nem lehet valami patch-el, moddal csak jatekos altal sebezhetove tenni a kulcs NCP-ket? Vagy esetleg halhatatlanna mint pl. a zsido vagy a kocsmaros...
Esetleg ha valamilyen text atirasaval lehetne modositani oket, az is jo lenne, nameg kikapcsolni a kontroller zombifikalo kepesseget. Mert attol a falnak megyek, amikor ilyen hullakat talalok a bazison: Max Zombified, Skinflint, Chef, Lukash Zombified... -
ZIL
tag
Melyik kuldik, muksok adnak recepteket?
-
ZIL
tag
Ha valaki ismer ilyeneket, legyszi linkeljen informacios lapokat az OL modban levo cuccokrol.
Plane az artifactmodositasok erdekelnenek. Koszi! -
ZIL
tag
válasz
Medvelászló #5655 üzenetére
Ja vegigtoltam, mindent osszeszedtem, mindenkit kiirtottam (nemelyeket tobbszor is, buzi monolitok
), best ending, friendly duty, friendly freedom, endless dragunov...
-
ZIL
tag
válasz
hunty27 #5660 üzenetére
Eloszoris boldog unnepeket mindenkinek!
Ott kell kijonni ahol a zuhanyzoszeru helysegben leolted Uri Gellertaztan a terem vegen jobb oldalt ki van torve a padlo. De ha igy sem talalnad, csak ird be a youtube-ba hogy stalker x16 , tuti lesz vagy 10 talalat.
Amugy sajnos a celkereszt problema megoldasara azota sem jottem ra, viszont talaltam egy masik bosszanto dolgot is...
Az van hogy rendre talalok hasznalhatonak tuno jarmuveket, de aztan amikor beulok csak tekergeszem a kormanyt egyhelyben, mint hulye csimpanz a jatekdomperben...Pedig nagyon kenyelmes lenne mondjuk egy kamazzal elegyengetni a mutansok pupjait.
Ha valakinek van tippe ez ugyben szivesen varom a javaslatokat. Most epp 1.006-os soc-n van 2.2 ol mod, semmi mas. Salam!
-
ZIL
tag
Felraktam az ol modot, de nincs celkeresztem. Azaz van de csak egy sz@ros pixel.
Hogyan lehet visszahozni a soc fele celkeresztet? Legyszi segitsetek!
-
ZIL
tag
válasz
Bencom ™ #5644 üzenetére
Vegre megoldodott a dragunov rejtely, van bele 430 loszerem
. Iszonyatosan huz ez a puska, a vintar ehhez kepest vizipisztoly (bar mar abbol is van 4)
. Nagyon pontosan lehet vele loni, marmint tenyleg oda is megy a golyszi ahova celoztunk, es exoskeletonos ellenek is max 2 talalatra lenyugszanak. Szal iszonyatosan megeri, amiota megvan alig volt tuzparbajom.
Eleg hosszu a megoldas de ha valakit erdekel szivesen leirom. Ja es megvan a legerosebb exoskeleton is.
Szal asszem igy konnyebb lesz kiiktatni az agyporzsolot, csak az a rohadt PSI sapek is meglenne mar...
-
ZIL
tag
Aaa, nem is annyira fosatos, csak egy kicsit.
-
ZIL
tag
Nem a gauss slukkerrol beszelek. Valami regi tavcsoves 7.62-es loszer kene bele de eddig ossesen 16 db toltenyt sikerult szereznem hozza, s abbol egy mar meg is talalta a helyet.
-
ZIL
tag
Ja bocs, ez sztem az alapjatek lehet amivel en jatszok 1.005.
-
ZIL
tag
Hello, most kezdtem nemreg a jatekkal es lenne nehany kerdesem:
Eloszor is, hol lehet eloszor patkannyal, torpevel meg zombival talalkozni?
Aztan: Hol lehet loszert szerezni abba a bohom ruszki tavcsovesbe ami a voros erdo elejen lootolhato? Eddig egyszer lottem vele de attol egy full pancelban levo katona azonnal lement (testloves). Szal nem akarom a vintar-t szetloni ha ez is jo az enyhebb szitukra.
Ja amugy ha valaki lehasznalta volna a vintar-jat, akkor a yantar alatti gyonyoruseges pincerendszerben van egy masik az egyik liftaknaban a biztositekszekrenyben.
Meg egy kerdes: Ha telepitem a jarmuves modot elvesznek a menteseim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest