Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

remington2 senior tag válasz  Mosquitoo

üzenetére Mosquitoo

üzenetéreReméltem hogy a konzerven ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) kívül a husira (kolbász) vagy kenyérre, tehát nem dobozolt kajára nyerő lesz, de nálam sincs semmi. Azt olvastam, hogy ez egy kihagyott szörny --> kívül a husira (kolbász) vagy kenyérre, tehát nem dobozolt kajára nyerő lesz, de nálam sincs semmi. Azt olvastam, hogy ez egy kihagyott szörny -->
 "Added all cutout mutants (Dwarf, Chimera, Cat, Zombie, Izlom)"
 tehát lehet, hogy eredetileg szántak neki ilyen szerepet, de csak a "skin" készült el végül. Tudomásom szerint a leírásokat is a játékból vették (állítólag ez is benne van a fájlok valamelyikében).Ami gáz, hogy rosszabb lett az állatoknál található cuccok száma, a kereskedőnek az elején még mindig nem tudtam vinni pszeudodog-farkat (ez most a kutya, vagy a szellemképekkel operáló dög?), és a cordonnál alig van kutya + gömbölyű szemes izé. Jah, meg izlomot is alig találtam. A trader-fájlokat töröltem, most az eredeti játékban lévő árak és kínálat érvényes, és eddig nem találtam komolyabb gondot vele. És végre felfedeztem az általatok sokat említett patkányt is. Már sokszor találkoztam vele, de én mindig valami majom-tacskó keveréknek véltem, sosem patkánynak, bár jobban megnézve tényleg inkább az  Szerk: ennek a szupertörpének meg a koshei nevű egykori sztalkernek megölésével jár valami bónusz, vagy csak poénból vannak benn a játékban? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) kívül a husira (kolbász) vagy kenyérre, tehát nem dobozolt kajára nyerő lesz, de nálam sincs semmi. Azt olvastam, hogy ez egy kihagyott szörny -->
  kívül a husira (kolbász) vagy kenyérre, tehát nem dobozolt kajára nyerő lesz, de nálam sincs semmi. Azt olvastam, hogy ez egy kihagyott szörny -->
 shield
 shield