Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Mosquitoo #4708 üzenetére

    Reméltem hogy a konzerven ;] kívül a husira (kolbász) vagy kenyérre, tehát nem dobozolt kajára nyerő lesz, de nálam sincs semmi. Azt olvastam, hogy ez egy kihagyott szörny -->
    "Added all cutout mutants (Dwarf, Chimera, Cat, Zombie, Izlom)"
    tehát lehet, hogy eredetileg szántak neki ilyen szerepet, de csak a "skin" készült el végül. Tudomásom szerint a leírásokat is a játékból vették (állítólag ez is benne van a fájlok valamelyikében).

    Ami gáz, hogy rosszabb lett az állatoknál található cuccok száma, a kereskedőnek az elején még mindig nem tudtam vinni pszeudodog-farkat (ez most a kutya, vagy a szellemképekkel operáló dög?), és a cordonnál alig van kutya + gömbölyű szemes izé. Jah, meg izlomot is alig találtam.

    A trader-fájlokat töröltem, most az eredeti játékban lévő árak és kínálat érvényes, és eddig nem találtam komolyabb gondot vele.

    És végre felfedeztem az általatok sokat említett patkányt is. Már sokszor találkoztam vele, de én mindig valami majom-tacskó keveréknek véltem, sosem patkánynak, bár jobban megnézve tényleg inkább az :DDD

    Szerk: ennek a szupertörpének meg a koshei nevű egykori sztalkernek megölésével jár valami bónusz, vagy csak poénból vannak benn a játékban?

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák