- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4376 üzenetére
ne felejtsd el, hogy a vista sokkal jobban megfogja a gépet, mint az XP! Általában vista alatt ugyanahhoz a játékhoz minimum negyed gigával több ramot ajánlanak, meg ki tudja még mit...
amúgy párszor belefértél volna a mod időbe
amúgy a becsapódás-os artifact azt hittem a bloodsuckerek és hasonlók ellen véd, de aztán láttam, hogy van karmolás is, és akkor már nem tudtam, mi mi ellen véd, egyszerűen leszedtem mindet, felruháztam magam golyóállósággal meg pár elektróval hogy sokáig tudjak futni, kutya sosem tudott megközelíteni, a bloodsuckereket meg igyekeztem minél hamarabb leszedni, hogy nagy kárt ne tegyenek bennem, meg a ruhámban...
Kicsit szar, hogy minden egyes anomália ellen más védelem kell: pl a gyümölcs puncs ellen kell a pellicle, az elektro ellen csak a battery jó, a tűz ellen csak a tűz elleni jó, az ugródeszka ellen (elméletileg) jó az ütés elleni, de egyszerűen nem tudod úgy felszerelni magad, hogy minden ellen védve legyél valamennyire, meg még a golyókat se szopd be nagyon
én pl simán összevontam volna a karmolást és ütést, illetve a vegyi és kémiai égést, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest