Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

trader modot hogy lehet behaxolni pl OL 2.0 alá? mit kell álljtani a trader.ltxben, hogy barkeep olcsóbban adja a cuccokat?:)

*** OL 2.0 ***

asszem én vagyok az egyik első, aki eljutott CNPPbe, túlélte, aztán még vissza is ért. erre abból gondolok, hogy még nincs kint OL hotfix:DDD. a főellenfelet sikerült annyira legyengíteni, hogy egyetlen jólirányzott lövéssel terítettem le a Dragunovval. de kezdjük az elején:

Pripatyot már egyszer végigirtottam. érdemes lehet a stadionba is beugrani, 3 night start szedtem ott össze.

artifactok tekintetében egész jól álltam, 2 chimeras, ultimate kobolok, ultimate zöldtrutyi, 3mas mamas, 2 mamas, 3mas soul volt a felszerelés, backupra 2 kobolok és négy spring volt.

fegyverarzenál a tőlem szokott volt, némi gránáttal kiegészítve: 20 bandage, 10 antirad, Dragunov 50 lőszerrel, rakétavető 4 lőszerrel, 18 támadó, 15 védelmi gránát, vintar + gránátvetős újszovjet 700 lőszerrel, HK natos fegyver+silencer+gránátkiegészítő 300 lőszerrel. páncélnak militaryt vittem. mellé a gránátvetőkbe olyan 60 lőszer. ugye úgy számoltam, hogy a főellenfél ellen rakétázni kell.

CNPP1 nem változott. az APCket ki lehet lőni, kicsit sokat sebeznek. értsd, 50+55%os bulletproofal a maxos exomból levitt 25% páncélt, engem meg kilőtt. egyből. de 2 támadó kézigránát/2-4 rakéta megoldja a dolgot. lát a sötétben is.

CNPP2őn... van a szokásos irdatlan mennyiségű monolith soldier, megtámogatva valami széjjelégett skinű és eszméletlenül sebző bloodsuckerekkel (volt vagy 6-8), meg törpékkel (6-10-12) meg egy controllerel. au. még 165ös mentális resistel is nagyon au. na szóval az őrület volt. közben szereztem egy exot.

nembaj, CNPP3, avagy a monolith titka: csak katonák, sikerült találni egy kb jó állapotú FT203mat és egy ionágyút. megegyezeik az alapjátékkal.

és végül CNPP4: itt kicsit furcsáltam, hogy az előbb említett superbloodsuckerből és zombiból volt pár a pályán, de nem tűnt vészesnek a dolog. aztán jött a blowout... exo le, ion le, futás vissza a szarkofágba... nade utánna... estefelé majd rakok fel screenshotokat, mert énse hinném el. kiirtottam kb 20 chimerát (és még maradt mégegyszer ennyi), 30-40 bloodsuckert a ronda fajtából, olyan 10 anomorf valamit, 1 szellemet, a főcontrollert, majd belefutottam 10-20 törpébe és kb 40-60 zombiba, meg az előbb említett megmaradt chimérákba. az utolsó teleportig nem is volt nehéz eljutni, de utánna kijutni... rémálom. exo le, lőszerem kifogyott kb mindenből, szóval fel a military és spuri vissza.

CNPP3 nyugodt volt, összeszedtem egy exot:)

CNPP2őn megtaláltam a controllert, vagy 8 törpét és 4 bloodsuckert. mivel a pálya kicsi, a törpék és a controller ugye idegbajra ad alapot. egy exom mindenesetre teljesen tönkrement. 100%on indultam vele neki a pályának. végül a futás volt a jó taktika, meg ha a törphöz közel mész, akkor nem varázsol és ki lehet nyírni. beszereztem az uccsó exot is (kéettő ugye levásott rólam).

CNPP1en meg állt a bál, helikopterrel, mindennel.

visszaérve Pripatyban fogadott 4 pseudo a stadionban, itt gyors csere military suitra (eddigre annyira nem volt lőszerem, hogy 85kiló voltam a tartalék exostul meg a hat fegyverestül), aztán spuri. Red forestben termsézetesen megint a lithek fejére spawnolt, de nem érdkeelt a dolog... futottam, a majdnem maxos militaryval úgyse tudtak megsebezni.

aztán Military Warehousenál megint a kutyákfogadtak a spawnnál.

ezekután visszaértem Barba (kivételesen nem egy köteg ellenfél közepére spawnolva), és Barkeep még mindig rossz áron adta a cuccokat

nem tudom minek erőltetni ezt a nincs vége a dolognak, CNPPből mázlival és ügyességgel lehet csak visszajönni. és nem is akármekkorával. vissza pedig már nem tudnék menni, mert ott vár ... nos sokminden. tetejébe a törpék és chimérák immunisak a gránátra és rakétára...egyenként szedéshez pedig túl sokan vannak.

Új hozzászólás Aktív témák