- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #11963 üzenetére
Természetesen benne van a pakliban, meg vagyok győződve róla, hogy képtelenség befejezni ezt is
Ilyen ez a játék, nem az első eset. Amikor a Gladiator II félúton végleg befuccsolt egy idióta feladat miatt, feldühödtem, mert másnál ment rendesen. Most már az ilyen csak rosszul esik, és annyi. Elvégre ez egy játék, de szeretek kipróbálni mindent. Ha a DMX-ben időben belövöm a kézi teleportot, jól kijöhetnék a laborból anélkül, hogy belefussak ebbe a hibába, és minden menne tovább, egyelőre. Most már nem megyek vissza odáig, de a Stalkersoupban már tudom, hogy mi az elsődleges feladat. Aztán ha nem megy, hát nem megy. Viszont tesztelték és tesztelik máig is, nem úgy mint ezt a kmz verziót, amit a faszi csak összeharácsolt mindenféle patchekből és annyi, mert az a baja annak a verziónak, hogy tele van rossz fájlnevekkel. Amikor rossz fájlnevek miatt omlik össze a játék, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem törődtek a stabilitással, mert azt bárki kiszúrná log fájlokból ha elindítja a játékot. Aztán ezek az un. modderek egyszerűen eltűnnek a színről, hogy az sincs kinek reklamálni. Erről a levesről legalább sokan okoskodnak a fórumokon amíg végre lesz egy új mod valamelyik részhez. Egyszer már az ilyenek miatt, belekeveredtem egy játék moddolásába mielőtt észrevettem magam. Még a végén itt is ez lesz a vége, bár nincs már türelmem ilyesmihez
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest