Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2

senior tag

válasz ' Tzs , #6743 üzenetére

Kb ilyen felszereléssel mentem Sidorhoz, ebből ki tudsz üzletzelni 3 O-tudatos exo fejlesztésre elegendő rubelt. Majd átmentem a mocsárba, itt egy kis feladat Wágnernek Jill elkísérése a doki házához, és semmi több. Bár az orosz tiszt küldött egy SMS-t- hogy éjfélkor találkozzunk a kunyhónál, de sok volt ott a mutáns, és a katonák is felfedeztek a hídnál.Ez a feladat kimaradt nekem, mind a három végigjátszásomnál. A holt hurokból három kijárat is van de te a pálya alján lévő középső kijáratot használd először, és a mocsár után menj Jupiterre, ahol elsőként kitakarítod az utat Szakállnak. Egy tipp: a műtárgyk kb egy nap után lemerülnek, tehát csak annyit vigyél magaddal amennyire szükséged lehet. A ládákban tárolókban nem merül. Ha hallasz egy folyamatosan idegesítő női hangot, ne eü. csomaggal tömd magad, hanem azonnal egyél, mert ezt nem jelzi semmi. Figyelj a műtárgyakra, amelyik növeli az éhséget, legyen mellette egy éhség csökkentő arti is. Egyébként nagyon hatékonyak ezek a műtárgyak, nélkülük nem lenne teljesíthető a játék.

Ez is egy Agronomi pince a sok közül. Érdekessége, hogy a bejárata a radaron van, és el lehet jutni az x18-ba is, de ezt semmiképp nem ajánlom, mert egyből padlót fognál.

Új hozzászólás Aktív témák