Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Semmit nem rontottál el, ne beszélj Strelokkal, mert az a vége. Elmehetsz Limanszkba, A kutató állomásra, a Gestapós pályára. A föld alatt kersd meg az ásatást, a Szövetség ideje3-ból ismert x5-ös labort, ott nézz szét a ciszternákban is. Ezeken a pályákon még nem jártam. Sok érdekes feladat lesz arra felé,
A doki azt mondta a mocsárban, hogy megnyíltak az átjárók a második részbe is, én egyet találtam a titokzatos kordon déli részén, de még nem nyílt meg. Ezt kiderítheted,még biztosan kell valamit tenni érte. (három kordon van. Ha a szeméttelepről mész át a teleporton az a titokzatos kordon, Ha kísérővel akkor a rendes kordonra jutsz. Olvasd el a végigjátszást, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Premier KM7321W Többcsatornás Bluetooth vezeték nélküli billentyűzet+egér,használt,szép állapot
- Be Quiet! Pure Base 500 White
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest