- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ha minden igaz, két héten belül boltokban lesz az Agyar című könyv is, tegnap láttam a borítóját, már nyomdában van. Jobb, mint a két Vasziljev. Sokkal.
A halál ellen 2-nek nincs kész a fordítása és lehet, hogy nem is lesz. Magyarul csak az első néhány perc játszható... Bocs...
-
SaGa59
őstag
Szerintem simán mehet A változás ideje a CS után rögtön. Így folyamatában játszod le a történetet. Ez némileg keveredik a ShoC történetével, csak ebben te segíted Sztrelkot abban, hogy meg tudja csinálni s ShoC sztoriját. Unalmas nem lesz és annyit nem tudsz meg a ShoC történetéből, hogy abba belekavarjon, ha egyébként ne ismernéd.
A változás idejével két gond van: az egyik, hogy némelyik pályaváltónál nincs kérdés, hogy akarsz-e tovább menni vagy sem, hanem simán továbblök, de sokáig nem történik semmi, olyan, mintha kifagyott volna. De nem, csak türelem kell hozzá. A CS-ből megismert pályaváltóknál nincs ilyen gond.
A másik, hogy egy pont után tulajdonképpen nincs igazán dolgod, de ha akarsz tovább játszani, sorban felkeresheted a különböző frakciókat és vállalható tőlük melókat. Gyakorlatilag mindegyiknél 2-3 van, ebből egy azért, hogy beléphess, 1-2 meg a belépés után.
Ha igaz, bárhonnan bárhova átléphetsz, de a szöveg szerint a zsoldosok nem csípik a dezertőröket, így tőlük nem lehet büntetlenül lelépni, viszont ténylegesen nem találkoztam ilyen problémával, igaz, túl sokat nem vacakoltam utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Teszt
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest