- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Szerintem simán mehet A változás ideje a CS után rögtön. Így folyamatában játszod le a történetet. Ez némileg keveredik a ShoC történetével, csak ebben te segíted Sztrelkot abban, hogy meg tudja csinálni s ShoC sztoriját. Unalmas nem lesz és annyit nem tudsz meg a ShoC történetéből, hogy abba belekavarjon, ha egyébként ne ismernéd.
A változás idejével két gond van: az egyik, hogy némelyik pályaváltónál nincs kérdés, hogy akarsz-e tovább menni vagy sem, hanem simán továbblök, de sokáig nem történik semmi, olyan, mintha kifagyott volna. De nem, csak türelem kell hozzá. A CS-ből megismert pályaváltóknál nincs ilyen gond.
A másik, hogy egy pont után tulajdonképpen nincs igazán dolgod, de ha akarsz tovább játszani, sorban felkeresheted a különböző frakciókat és vállalható tőlük melókat. Gyakorlatilag mindegyiknél 2-3 van, ebből egy azért, hogy beléphess, 1-2 meg a belépés után.
Ha igaz, bárhonnan bárhova átléphetsz, de a szöveg szerint a zsoldosok nem csípik a dezertőröket, így tőlük nem lehet büntetlenül lelépni, viszont ténylegesen nem találkoztam ilyen problémával, igaz, túl sokat nem vacakoltam utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest