Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack'Daniels
újonc
sgm 2.2 enot. Letudtam a katonai raktárakat. Aki ezt a területet csinálta, tudnék neki egy hosszabb elfoglaltságot az anyukájával.
A feladatok is eléggé érdekesek voltak, főleg a végén a mutáns roham, de hogy a detektort majdhogynem a tökömre kellett volna akasztani, hogy mindig lássam azt a kib***tt sok anomáliát, ez kissé túlzás sztem.
Most a régi szabadság bázisán kellene valamilyen rejtekhelyet megtalálni, de fogalmam sincs merre keressem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A feladatok is eléggé érdekesek voltak, főleg a végén a mutáns roham, de hogy a detektort majdhogynem a tökömre kellett volna akasztani, hogy mindig lássam azt a kib***tt sok anomáliát, ez kissé túlzás sztem.
Most a régi szabadság bázisán kellene valamilyen rejtekhelyet megtalálni, de fogalmam sincs merre keressem.
shield