Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSpider
csendes tag
Amikor en felvettem azt a kuldit,hogy irtsam ki a bloodsuckreket meg nem volt meg az ideggaz palackom de nem okozott gondot ugyanis amikor a kisero fickoval bementunk abba a terembe ahol szunyaltak a piszok verszivok,a lepcsorol felurottam az egyik szekreny tetejere megvartam mig a haver elmegy a helyszinrol - nem akartam ot is kiirtani - aztan belelottem az egyik szornybe mire felebredt az egesz bagazs es elkezdtek rohangaszni,en meg a szekreny tetejerol kenyelmesen levadsztam az egeszet a dobtaras shotgunnal.Utolag megtalaltam a hidon levo kocsiban a gazpalackot azota is ott rohad a stalkerhajon a raktarladamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest