Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
mod: sinci; szívesen!
Kipróbáltam milyen is ha nem szállok fel a helikopterre a végén.
Nem mondom érdekes. Good mod nélkül nem biztos hogy ment volna.
Viszon onnét kezdve hogy megtisztogattam a felélszállóhely környékét pripyat nem annyira izgi, mivel Kowalsky, meg a fő fegyvermester lelépett nincs küldetés, és lőszer, de azért portyázni lehet. A kisérő ott maradt a mosodában, továbbra is lehet vele közlekedni jupiterbe, öbölbe, valaint el lehet hagyni vele a zónát is.Szóval mielött felszálltok a gépre érdemes menteni, ha nem akarjátok az egész "kirohanást"
vagy evakuálást megismételni. Én mondjuk kb. 3-4 alkalommal próbáltam, mert nem kicsit frusztrált a tény hogy a végére csak én maradtam életben. Sokadszorra már volt két túlélő is rajtam kívül.A 3. fejlesztés merre van asszem virkir írta hogy pripyatban találta meg.
Más, nálatok már volt hogy sütött a nap?
Mert én vagy szakadó esőben, vagy szürkületben közlekedek. szinte nincs olyan napszak hogy ne használnám az éjjellátót kisebb nagyobb mértékben. Lasan kezd zavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield