- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #34278 üzenetére
Szia, nekem se volt gep amin jatszhattam volna kb 2,5 honapig, mert penzhiany miatt minden cuccunkat el kellett adjuk.Mostmar osszedobtunk egyet, es tudok jatszani is, szokas szerint a Turult nyustolom, habar jo lenne valami uj modot is kiprobalni a Call of Chernobylra gondolok, de lehet megint nem fog menni, majd meglassuk...
Ma osszeszedem a gondolataimat, es megprobalok valami tajekoztatot, bemutatot irni a Turul modrol.CSK/CC
Husvet elott elkeszult - hitem szerint az osszes forditas Erdo segitsegevel, es Shield is nekifogott hogy osszefesulje a mod fegyver allomanyat es leirasat az alap/mas modokkal, ha az megvan, akkor elmeletileg teljesen kesz is, elofordulhatnak aprobb forditasi hibak, vagy egyeb zavaro tenyezok, de szerintem nem lesz gond, jajj igen, a neveknel meg nincs minden tisztazva, ott elofordulhatnak bakik, de 2x is atneztem a forditast, es igyekeztem mindent helyretenni, de mint tudjuk semmi sem tokeletes
Amugy Shield is eltunt, gondolom valami hasonlo cipoben evezhet, mint te, es nem akartam cseszegetni, hisz amikor kesz lesz a dologgal, akkor bizonyara jelentkezni fog.
Tulajdonkepp a mod mar siman jatszhato az osszefesules nelkul is, annyi a zavaro tenyezo, hogy az kepernyon az otletek, meg a fegyverek es cuccok leirasa angol, de szerintem meg lehet varni, hogy Shield mindennel elkeszuljon, minek adjunk ki fercmunkat a kezunkbol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest