Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    félisten

    válasz MPowerPH #2767 üzenetére

    Hol van még Pripjaty, a GP37-et már a kezdőpályán megveheted. Csak drága hozzá a skuló (de legalább van, ellentétben a Gaussal). Cardan is csak jó drágán csinál hozzá skulót, azt is csak miután megvan a stukker, ami már eléggé a játék vége. Több mint 2x akkorát sebez mint az SVD, viszont fele akkora a tűzgyorsasága. Az SVD ráadásul a kezdúpályán is megszerezhető ingyen a fa alatt, vagy a táposabb junik verzió Nimbletől. Az FT200N szintén indulástól elérhető Nimblenél.

    Sztem az IL86 a legjobb kezdő sniper, az olcsó AK skulót nyugodtan lehet pazarolni. A GP37 bár mindenben jobb, de pénzesebb téma a NATO skuló miatt. Az SVD/SVU meg pláne. Én csak 2 fegyvert viszek, egyik shotgun, a másik meg valami sniper. Most épp GP37, mert megtehetem hogy a 300k pénzemből finanszírozzam a skulókat hozzá, az SVU-t még mindig drágának érzem. Az majd talán a játék végén. CS-ben is inkább csak dísz volt az SVD, akárcsak az RP74, inkább SGI/GP37. Itt az SGI kiesik a szkóp hiányában, így marad a GP37. Szeretek sniperkedni, de ha közel ér az ellenfél, akkor legyen vmi sorozat is, mert rohangáló ellenfeleket nehéz pontosan eltalálni (fejre), ezért 3-as lövésre van állítva a GP, max nem nyomom addig a gombot ha elég 1 is. Az SVD-t már nem tudnám közelre is használni, annyit kéne scrollozni a szkóppal, valamint nehezebb a skulója, kevesebb fér a szatyorba. Shotgun nélkül meg nem megyek sehova, így shoti+géppityu+sniper már nem fér be. Nálam alap a futás, ahhoz meg stalker suit / wind of freedom kell (a többinek nincs 2 arti slotja bubble+shellnek (vagy inkább snowflake, ha esne végre)), exo szóba se jöhet (Pripjaty még messze).

    Assault rifle -ket hiba húzod pontosságra, a sniper sokkal jobb arra a célra.
    A GP37 is eléri a 100% pontosságot kimaxolva, csak kevesebbet sebez. Viszont bepótolja rpm-ben. A nagyítása (meg gondolom a lőtávja) viszont kisebb, cserébe viszont közelharcra is jó.

    Nálam a sorrend: IL86 >> Storm >> GP37 (>> SVU-A). +Eliminator.

Új hozzászólás Aktív témák