Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Erdő

    tag

    válasz Antonius1978 #27332 üzenetére

    A kivezetőben lévő három csáp kellett Faragónak a ricinhez. Most a tudósoknak kell összegyűjteni mindenféle testrészt. De azóta, ha lassan is, gyűlnek...
    A Keserű bugás küldetést valaki megoldotta? Megvannak a hozzávalók, de nem találom a szolgálatost és a Mocsári Dokinak se tudom leadni ezeket.
    Egyébként, lehet, hogy Janov és Pripjaty nem tartozik a A halál ellen-hez, de miután visszatérek Janovról, Cseh-től egy csomó dolgot lehet kérdezni. Lehet, hogy másképp is előjön ez, én csak ezután láttam. Sajnos nem magyarul jelenik meg, pedig az az érzésem, hogy Strelok-ról is tudna infót adni. Vagy máskülönben hogy lehet a laboros, strelok-os küldetéseket megoldani?
    A Vaserdő hátsó sarkában lévő számzáras ajtón úgy is le lehet jutni, ha átugrunk Pripjatyba, megcsináljuk az ismeretlen fegyveres küldetést, majd elhozzuk a sérült Gauss-t Kardánnak - mint az alapjátékban. Szóval, együttműködnek a pályák, bár kissé kuszálódnak a szálak.

    Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák