- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Ugy latszik csak idokozonkent veletlenszeruen hullatjak el az adott testreszt.
En meg Zatonban vagyok, es sikerult 2 orrmanyos labat, meg egy alkutya farkat begyujtsek.
Az elejen talalunk 3 verszivo csapot, es en valahol meg talaltam valami taskaban 5 darabot.
Husi szemet es vadkanpatat meg nem talaltam...
A rongalt fegyvereket beteszed a szerelok ladajaba es akkor csokkenti a fejlesztes es javitas osszeget...
Janovba Navigatorral megyunk, vagy valaki emlitett valami teleportot az Erdogazdasag tetejen ?!Sensut akkor ez olyasmi, mint a Lost Alpha 1 evvel ezelott, hogy kihalt palyak, keves mutans stb...
Mondjuk azota nem jatszodtam a LA-val, lehet hogy feltoltottek picit elettel azota az ures palyakat ?
A fegyverarzenal milyen ? jo valtozatos ?Az elejen nem szedted ossze az antennakomplexumbol kivezeto jarat vegebol a verszivo csapokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest