-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
válasz
hubai1979 #22205 üzenetére
Az elején csak a szokásos sgm küldetésekkel indul zatonból. A fűrészmalomban az eredeti COP küldetésnek megfelelően ott a szerszámkészlet, így nem tudom mennyire módosították a küldetéseket. A fűrészmalom melletti tóban van egy lezuhant ketté szakadt helikopter, abban is látszott valami anomália, de komolyabb csúszli hiányában elzavartak onnan a tóból támadó mutánsok (ezekket még sosem láttam a zónában, bár a monster modokat nem próbáltam). Mikor már volt komolyabb csúzli akkor már nem mentem vissz a kiindulóponthoz. Majd holnap kicsit beleásom magam.
Ami lényeges a modot nem sikerült az eredeti cirilbetűs nevével telepíteni így azt mindenképp át kell írni(valami.exe és valami-1.bin)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest